Kereta Sewa Murah Di Sabah


Bismillah,

Kalau korang plan nak bercuti ke Sabah dalam masa terdekat ni, aku nak cadangkan kereta sewa murah di Sabah. Almaklumlah korang pun tau kan Sabah banyak tempat-tempat menarik yang boleh dilawati dan lokasi tempat-tempat tersebut ke lokasi yang lain agak jauh. Jadi apa pilihan yang korang ada? Korang tak perlu risau kalau korang bercuti mengikut pakej percutian kerana pengangkutan sudah disediakan. Yang jadi masalah kalau korang pergi sendiri ni, atau korang ada kerja atau ditugaskan di Sabah dalam beberapa hari. Mana korang nak dapatkan kereta murah di Sabah ni? 


Di bawah ni aku kongsikan senarai kereta murah yang boleh korang perolehi di Sabah

Kereta Sewa Murah Di Sabah

Bil
Jenis Kereta
Harga Sewaan/Sehari (RM)
1
Perodua Axia
109
2
Perodua MyVi 1.3
119
3
Perodua Bezza
129
4
Perodua Alza
159
5
Toyota Innova
239
6
Van Hiace
259

So kalau korang nak dapatkan kereta sewa murah di Sabah ni, korang boleh contact Daeng Travel & Tours. Maklumat dia aku kongsikan di bawah. So selamat bercuti di Sabah guys!

Daeng Travel & Tours
Lot 32-2, Blok E, 1st Floor,
Kepayan Perdana Commercial Centre,
88300 Kota Kinabalu,
Sabah

Contact
010-6697102 (Cik Ezza)
010-3927102 (Cik Effa)
+6088-213494 (Office)

1 Comments

  1. Nonton Bola Online Streaming Bola Live Yalla Shoot TV Malam Hari Ini Cara Nonton Bola Online Live Gratis. Nobar Streaming Bola Live Siaran Langsung Sepak Bola Yalla Shoot TV Kualitas HD

    #bola #streaming #live #yalla #shoot #liga #hari #yalla shoot #malam #malam hari #shoot tv #bola live #bola online #streaming bola #online #streaming bola live #yalla shoot tv #live

    www.NOBARTV.top

    www.NOBARTV.top

    www.NOBARTV.top



    Nonton Bola Online Streaming Bola Live Yalla Shoot TV Malam Hari Ini Cara Nonton Bola Online Live Gratis. Nobar Streaming Bola Live Siaran Langsung Sepak Bola Yalla Shoot TV Kualitas HD

    #bola #streaming #live #yalla #shoot #liga #hari #yalla shoot #malam #malam hari #shoot tv #bola live #bola online #streaming bola #online #streaming bola live #yalla shoot tv #live

    www.Lihatbola.live
    www.Lihatbola.live
    www.Lihatbola.live



    Nonton Film Streaming Movie Layarkaca21 Lk21 Dunia21 Bioskop Cinema 21 Box Office Subtitle Indonesia Gratis Online Download - Layarkaca21 Box Office Cinema21 Bioskop Terlengkap Terbaru

    www.Layarkaca21indo.com
    www.Layarkaca21indo.com
    www.Layarkaca21indo.com



    Nonton Film Streaming Movie INDOXXI Layarkaca21 Lk21 Dunia21 Bioskop Cinema 21 Box Office Subtitle Indonesia dan English Gratis Online Download - INDOXXI Box Office Cinema21 Bioskop Terlengkap Terbaru.

    Bioskopkeren, Nonton Movie 21, Dunia21, Lk21, Jurangan21, Nonton Film21, Indoxxi, Nonton streaming, Nonton Drakor

    www.Bioskopgaul.com
    www.Bioskopgaul.com
    www.Bioskopgaul.com

    ReplyDelete