Marrybrown Menampilkan Set Egg-Stra ONG Sempena CNY


Bismillah,


Sebagaimana yang korang tau setiap bulan Marrybrown pasti akan memperkenalkan menu-menu baru mereka. Jadi tak hairanlah Marrybrown sentiasa mendapat tempat di hati para pelanggannya kerana variasi menunya yang pelbagai. So kali ni Marrybrown tampil mempromosikan menu barunya iaitu Egg-Stra ONG. Aku dah rasa, korang plak macamana? Perghh kalau lambat takut korang menyesal tak cuba set-set Egg-Stra ONG ni.



Sempena CNY ni, Marrybrown memperkenalkan 2 set hidangan Egg-Stra ONG iaitu MB Crispy Chicken dengan sos Egg-Stra ONG dan limited pink burger. Air plak dia bagi Nestle Pink Lemonade.



Set burger berharga RM15 dan set ayam pula berharga serendah RM16.90. Macam nak makan semua je kan? Tapi kalau korang mampu apa salahnya hehe. Pendek kata memang puas la kalau dapat makan set kombo Ayam Goreng dan Burger time lapar kan? Kalau korang amik combo ayam dan burger sekaligus baru berharga RM24.30. Aku try semalam, perghh sedap beb. Kombinasi patty ayam dan sos Egg-Stra ONG tu memang padu. Memang cukup rasa dan sedap. Tambah plak air pink lemonade dia tu yg segar dan sejuk, makin menjadi-jadi selera makan aku hahaha.



Kalau korang nak cuba, boleh ke mana-mana cawangan Marrybrown yang mengambil bahagian di seluruh negara. Harga dia serendah RM14.60 je. Set Egg-Stra ONG Marrybrown ni boleh mula didapati di cawangan-cawangan Marrybrown di seluruh Malaysia bermula dari 18 Januari 2021 hingga 13 Februari 2021. Aku dah try, korang bila lagi? 😁




Untuk maklumat lanjut mengenai Marrybrown, promosi dan perkhidmatan penghantaran, sila layari: 

Facebook: MarrybrownMalaysia
Instagram: Marrybrownmy
Twitter: MarrybrownMY
YouTube: MarrybrownTV


***

For those that prefer buying the deals ahead of their visit to the outlets and to just walk in to redeem them, they would be thrilled to find these scrumptious deals of up to 30% off that are available exclusively on Shopee, from now until 14 February 2021:

  • Marrybrown Double Chick Delite - RM8.80 [RRP RM14.00]

  • Marrybrown Lucky Plates Combo - RM12.90 [RRP RM15.30]

  • Marrybrown 2 pcs Crispy Chicken - RM8.80 [RRP RM10.40]

  • Marrybrown Mashed Potato - RM0.80 [RRP RM3.00]

Marrybrown has introduced ShopeePay as an e-wallet payment solution in over 100 of their outlets across Malaysia to support contactless payment which is safer amid the pandemic. As such, from now till 31 March 2021, users stand a chance to experience a reward of up to RM4 cashback when they spend a minimum of RM10 with ShopeePay at Marrybrown.

#Marrybrown #MarrybrownMY #SomethingDifferent #MBEggstraOngMeal #BotakMakan


0 Comments