Crystal Skin Bantu Rawat Kulit Bermasalah


Bismillah,

Kalau korang ada masalah kulit berminyak macam aku ni, aku suggest korang cuba produk Crystal Skin ni. Actually aku impressed gak sebab kawan aku yang ada masalah kulit kering pun consume Crystal Skin gak. Kiranya sesuai untuk semua jenis kulit bermasalah la kan? 😍




APA TU CRYSTAL SKIN?
Crystal Skin merupakan minuman botanik semulajadi yg terdiri daripada bahan-bahan utama yang mempunyai khasiat terbaik dan antaranya juga merupakan makanan sunnah seperti :

  1. Tomato Kristal
  2. Habatus Sauda
  3. Collagen
  4. Ekstrak Biji Anggur
  5. Vitamin C
  6. Jus Blackcurrant

Untuk makluman korang antara kebaikan bahan-bahan yang digunakan di dalam produk Crystal Skin ni adalah seperti berikut :



TOMATO KRISTAL
  • Mengawal aras pigmentasi kulit dengan cara mengehadkan penghasilan melanin lalu mencerahkan dan memutihkan kulit
  • Melindungi kulit daripada sinaran UV


HABBATUS SAUDA
  • Menjaga otot jantung dan kesihatan kardiovaskular
  • Bertindak sebagai komponen anti-hypertensi, iaitu merendah dan mengawal tekanan darah serta mengawal pergerakan otot
  • Kalsium dan fosforus dalam habbatus sauda berfungsi dalam penjagaan kesihatan dan meningkatkan ketumpatan tulang untuk menampung pergerakan badan
  • Mempunyai kompaun bioaktif yang berperanan sebagai anti-hipertensi, antioksida, anti-kanser dan banyak lagi


KOLAGEN
  • Kolagen membantu mengurangkan geseran antara tulang rawan semasa bergerak.
  • Kolagen yang mencukupi membantu mengurangkan saiz liang pori, kedutan dan garis-garis halus pada kulit muka.
  • Mengurangkan rasa kekeringan dan masalah kulit mengelupas
  • Membantu meningkatkan ketegangan kulit, keanjalan, membuatkan kulit lebih lembut dan banyak lagi



EKSTRAK BIJI ANGGUR
  • Kandungan proantosianidin bantu mengelakkan masalah kanser kulit
  • Kandungan flavonoid pada biji anggur dapat mencegah aterosklerosis dengan mengelakkan pembentukan kolesterol pada pembuluh darah.
  • Proanthocyanidin dalam ekstrak biji anggur terbukti dapat mempercepat penyembuhan luka.


VITAMIN C
  • Mengandungi antioksidan yang mampu merawat dan mengatasi masalah kulit akibat terdedah pada sinar matahari
  • Vitamin C adalah molekul penting dalam penghasilan KOLAGEN di bawah dermis kulit
  • Membantu memperbaiki warna tona kulit menjadi lebih baik dan sekata.
  • Melegakan kulit yang kering dan kasar.
  • Menghalang pembentukan melanin (punca pigmentasi/jeragat)
  • Melindungi kulit dari sinaran UV yang merosakkan.
  • Berfungsi sebagai agen anti-radang.
  • Mempertahankan kulit daripada serangan radikal bebas.
  • Mengurangkan kedutan dan garis halus.
  • Mengecilkan liang pori terbuka 
  • Memudarkan parut.
  • Melembapkan kulit
  • Mengecutkan jerawat.
  • Menyerikan kulit dan mencerahkan kulit.


JUS BLACKCURRANT

Blackcurrant mempunyai kepekatan tinggi
  • Antosianin
  • Bahan polifenolik
  • Antioksidan
  • Vitamin C
  • Asid gamma-linolenat (GLA)

Blackcurrant juga kaya akan antioksidan bahkan dua kali lebih banyak dari kandungan antioksidan yang terdapat pada blueberry.


Blackcurrant kaya akan vitamin seperti vitamin A, vitamin B5, vitamin B6, vitamin B1, dan vitamin E. Kandungan vitamin C pada blackcurrant 4 kali lebih banyak dibanding vitamin C pada jeruk.


SENARAI SIJIL PENGESAHAN
Crystal Skin merupakan produk yg diformulasikan untuk mengatasi masalah jerawat, kulit kering, kulit berminyak, kecilkan pori dan pelbagai lagi masalah yang berkaitan dengan kulit. Korang jangan risau sebab produk ini :


👉 Milik syarikat muslim bumiputera
👉 Akreditasi GMP
👉 HACCP
👉 Kilang berstatus HALAL
👉 Akreditasi ISO 22000


CARA PENGAMBILAN CRYSTAL SKIN
Cara pengambilan mudah je dengan hanya bancuh 1 sachet Crystal Skin ke dalam 150 ml air kosong. Tak kisah air biasa atau air sejuk. Korang boleh minum sebelum mengambil sarapan pagi.


Untuk makluman sekarang dorang tengah buat promosi. Lebih banyak korang beli, lebih banyak korang jimat. Mana tau korang berpeluang memenangi hadiah berupa iPhone gak 😍👍

Korang boleh lawati laman FB mereka do bawah ni ye 😁👇




#rishbeauty #crystalskin #Crystalskinrishbeauty #rishbeautycosmetic #malaysia #beauty #kecantikan #skincare #kesihatan #beauty #kosmetik #perawatanwajah #cantik #makeup #perawatan #kecantikanwajah #pemutihwajah #produkkecantikan #perawatankulit #skincareroutine #cantikalami #pemutihbadan #jerawat #jejaka #wanita #viral #kecantikankulit #pemutih

2 Comments