Muat Turun Aplikasi Marrybrown & Tebus Ayam Goreng PERCUMA


Bismillah,


Korang tau tak yang restoran Marrybrown ada menyediakan aplikasi terbaru mereka. Untuk pengetahuan korabg dengan memuat turun aplikasi Marrybrown, korang boleh tebus 1pcs Ayam Goreng Crispy secara PERCUMA! Bukan tu sahaja malah korang juga boleh redeem pelbagai menu dengan potongan harga sehingga 40% atau serendah RM2.90 je tau!So hari ni aku nak share macamana korang nak redeem diskaun atau pelbagai DEALS Marrybrown.Mula-mula korang download atau muat turun aplikasi Marrybrown kat bawah ni :


Link : https://mbapp.marrybrown.com/


Atau korang boleh gak download thru Google Play dan IOS pada android atau Iphone korang tu.


  1. Then korang klik DEALS
  2. Klik REDEEM DEAL pada menu yang korang nak pesan
  3. Pergi ke kaunter pesanan
  4. Klik MY REWARD
  5. Klik menu yang korang redeem tadi dan tunjukkan pada cashier di kaunter pesanan
  6. Nanti cashier akan scan barcode pada menu tersebut.
  7. Settle 😍👍


Menu-menu kat ruangan DEALS tu murah sehingga 40% tau berbanding harga biasa dan serendah RM2.90 je. Macam hari tu aku redeem set Hotouch Burger Combo (burger + fries + soft drink) baru RM10 weh 😍Sehari korang boleh redeem lebih daripada 1 DEALS mean kalau korang nak redeem banyak menu dan pesan di kaunter pun boleh takde masalah. Aku dah try redeem semalam. Hari ni aku try redeem lagi. Perghh boleh plak weh haha. Ini macam hari-hari la korang boleh nikmati 40% diskaun Marrybrown ni selagi promo masih berjalan 😂😍


By the way kalau korang pengguna kali pertama, korang boleh redeem FREE 1 pcs Ayam Marrybrown setelah muat turun aplikasi Marrybrown ni tau. Seketul ayam untuk 1 akaun ye 😍👍So tunggu apa lagi. Muat turun aplikasi Marrybrown sekarang dan nikmati penjimatan hebat di Marrybrown. Benda baik kena pakat-pakat share so lebih ramai yang peroleh manfaatnya kan?


#MarrybrownMY #Marrybrown #SomethingDifferent #MBApp0 Comments