Blog Sihatimerahjambu

Lelaki ke?

8:20 AM

Salam.Monink guys..hari ni aku macam xsempat je sbb ada sampel nk kena buat analisis..so xnk la tajuk berat2.Hrini aku nk borak2 ringan je.Semalam sehari suntuk aku lepak update blog..then aku dgr huru hara kat hujung opis.Aku tgk kgkwn opis aku dok berkumpul..Macam ada yg menarik je klu dorg kmpul2 mcmtu.Huhu.Biasala gossip :)

Mula2 aku xamik port sgt, tapi bila dorg angkat nama si polan ni..tiba2 aku teruja.Ah join la skejap..dptkn info.Hehe.Ape yg dorg bualkan buat aku terkejut gak..pelik bila aku mula byangkan lelaki perangai mcm pompuan.Aku xralat kalau lelaki lembut..dah mmg ke arah keperempuanan..tp ni mamat gagah perkasa, ahli sukan dan sukaneka..dr luar mmg nmpak jantan la, tp syg mulut mcm cibai.Sorry to say..mamat ni suka jaga tepi kain org, mengadu domba (bg yg xtw mengadu domba ni mcm mengumpat gak la), dan suka tutup periuk nasi org len.Apa yg staf lain buat ada je yg xkena dpn mata dia.Xtually ktorg ni jnis xamik port..klu org xganggu ktorg.Biasala duk dlm lab..mmg xd keje lain.Tp aku xtw kenapa mamat ni cemburu sgt ngn kitorg.Suka sgt menyampaikan bnda bukan2 kt bos.Bos plak ikut jee..yg kena ktorg.Blik2 ktorg..Abis satu isu..tmbul isu lain.Contoh isu yg dia bangkitkan..dia marah kenapa staf makmal dtg awl2 pg!!Pd korg np dia mrah??dia kata klu dtg awl pg,siram pokok bunga xpe gak!Hahaha..aku mmg dh agak mamat ni xde isu la..dia mmg hati busuk.Mmg agak kurg ajar tahap tuntung la mamat ni.Jahat mcm Firaun.Dia sorg je bgus!!Aku xamk port klu dia pgawai..dia pn pencacai ada hati nk blame org sana sini.Klu dia dgki gaji ktorg lagi tggi dr dia make sense la..Hai pagi2 lagi hati aku dh jd panas!

Hmm..tula aku rasa korg pn pernah jmpa spesis mcmni.Aku xsuka la spesis mcmni ada kt opis, org mcmni elok kerja sendri je..jadi penggali kubur ke..biar cepat insaf.Mulut macam haram..aku rasa mulut dia mcmtu sbb makan dr sumber2 yg xbetul kot.Hehe.Selagi dia belum jmpa buku ngn ruas..salgi tu la dia xkan sdar..tp aku rsa dia mmg xkan sedar :(

You Might Also Like

3 comments

  1. huh, spesies macam ni mmg akan ada kat mana-mana opis. and aku xkan panggil lelaki. better panggil jantan dayus. pengecut.

    ReplyDelete
  2. manusia nie mcm2 jenis prangai... doakn jer die tue cpt insaf...

    ReplyDelete
  3. haha.mamat ni mmg tol2 jantan loh.Misai tebal,tggi..adoyai.Tapi mulut longkang.Hahaha.Xtw nk panggil ape.Lahabau kot klu org melaka panggil.Huhu

    ReplyDelete