Blog Si Hati Merah Jambu

Jom Ber-Origami ~

3:06 PM

Hari aku agak bosan, so aku teringin nak mengasah bakat aku membuat origami. Aku nak cuba lain daripada yang lain, biasa aku buat burung jenjang, kapal layar, arnab, katak, baju.. Tapi aku hairan la macamana la dorang ni dapat idea buat benda2 macamni? Seriously sangat berbakat dan kreatif. Di luar dari kotak pemikiran aku. Aku bukan tak kreatif tapi bab2 membina sesuatu dari kertas ni buatkan aku excited.. sebab bukan bidang aku sebelum ni. At least hari ni aku belajar sesuatu walaupun akhirnya nanti bilik aku akan bersepah2 penuh dengan lipatan origami :P

























So pada korang yang terlalu banyak masa terluang hari ni..selamat mencuba la ye :) Aku pun tengah mencuba ni, naik terkehel tangan aku :P

You Might Also Like

6 comments

  1. nice one. mungkin boleh cuba nanti ;) tq ;)

    ReplyDelete
  2. ye marilah kita mengasah bakat sambil membuat sampah :D

    ReplyDelete
  3. terai iera jangan tak terai :P

    ReplyDelete
  4. wah kena try jugak nie,,,terbaikkk

    entries terhangitttt>>>>Bangunan Tenaga Solar Terbesar Didunia

    ReplyDelete
  5. torai ewanrani jangan tak torai :P

    ReplyDelete