Goodbye Guys :(

11:59 AM

Aku tau saatnya sudah sampai. Aku terpaksa menutup buku kali ni. Dulu aku pernah suarakan niat aku untuk stop ber-blogging kepada seorang rakan blogger, memandangkan penyakit aku semakin hari semakin serius.. tetapi dia tak benarkan memandangkan dia follower aku dan pencetus untuk aku blogging. Aku tetap kuatkan semangat.. tapi aku rasa aku tak mampu lagi sekarang. Maaf Che Tun..maaf :(


Semalam aku repeat medical check-up, doktor hanya mampu menggeleng. Aku tau penyakit yang aku alami makin serius, tanpa diketahui family aku. Aku tak nak mereka tau apa yang aku hidapi kini dan tak nak dorang bersedih. Biar aku hadapi sendiri. Thank guys.. sebab sudi meluangkan masa ngan aku. Aku sangat suka ber-blogging ngan korang :)

Aku mintak maaf kalau ada buat salah, terkasar biasa..tutur bicara aku yang suka melawak. Sekadar menghiburkan hati aku yang sedih. Sebenarnya 3 tahun lepas, doktor dah mengesahkan yang aku menghidap penyakit verycutelitis.. penyakit yang berpunca akibat terlalu kiut-miut melampau. Doktor bagitau penyakit ni tiada ubat, dan akan bertambah kiut dari semasa ke semasa..tapi korang jangan risau, penyakit yang aku hidapi ni tak berjangkit..cuma tak boleh diubati je. Jadi harap korang boleh la terima aku yang kiut ni seadanya. Ngeh3 :P

P/s : Entry perasan giler babi..aku sendiri rasa macam nak bunuh diri !! Bwahahaha :D

You Might Also Like

34 comments

  1. erk..igtkn serius td..adehh..
    perasan ! hahaha

    ReplyDelete
  2. syrupmasin = ha ni tak terkata2,mesti dlm mood sedey kan?kn?haha :D

    ReplyDelete
  3. echaRierie = eh sy serius ni..tak nampak muka sy ngah seyes skrang nih?hahaha :D

    ReplyDelete
  4. Syuk Ry = haha ni namanya dh bosan takde keje tahap gaban :P

    ReplyDelete
  5. oiii banglong bikik sakit jantung je!

    ReplyDelete
  6. Cheq Tun = kahkahkah :D sedey tak citer!!hehe

    ReplyDelete
  7. =.=''
    *dr. tu pu maybe menghidap sawan yang keterlampauan...

    ReplyDelete
  8. Jaedie = doc bayar..haha :D kowtim baek punye.hehe :P

    ReplyDelete
  9. ngeh2..byk la pacik ni punya reja...coih...patut la plik semacam nama penyakit tu..selama belajaq fest time dengaq nama penyakit camtu..kalo camtu..eden lagi teruk kot verycutelitis ni..adess

    ReplyDelete
  10. ngeh3... bikin terkezut saja.. ye la kiut la tu ha.... =)

    ReplyDelete
  11. cik bulan = cik bula tak de kene mngena ngan ini cerita.verycutelitis hanya untuk den jo.haha

    ReplyDelete
  12. hati~♡ = terkejut @ terkentut?haha :D kiut takde..manis ada :P

    ReplyDelete
  13. sabar dan tabah lah yea...sakit itu ujian buat hambaNYA..

    (pusing belakang...blahlah oiiit!!)..miahahaha

    ReplyDelete
  14. Wilayah Sepet Kuku = biasalah,doc dah nsihatkan,tabah menghadapi insan2 macam ekau ni..haha :D

    ReplyDelete
  15. kenapelah aku ada kawan mcm ni?? kalau kau masuk court aku cakap macam ni, aku akan terus bagi order hantar check up kat Hosp Mental!

    ReplyDelete
  16. MrsMeen = haha :D jgnla cenggitu.ko lagik kijam!!i binci! i binci!! Hahaha :D

    ReplyDelete
  17. Kesiann...kesiann..
    cobaannn..cobaann..(geleng2 pale lutut..)mueskeskeskeskes

    ReplyDelete
  18. Wilayah Sepet Kuku = try gak gelak macamtu..dak2 ni kata den macam siput sedut kentut :P

    ReplyDelete
  19. cheh! tertipuuuuuuuuuuuuu!!!! OhMai...


    eiuwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!

    perasan cute! lempar kasut baru tawww! HAHA

    ReplyDelete
  20. laskar pelangi = ya Allah..kenapa berat sungguh ujian yang Kau berikan.Semuanya dengki dan iri hati.Bwahaha :D

    ReplyDelete
  21. bang long..celah mana cute awk tu?

    ReplyDelete
  22. Cheq Tun = tak pasti la..doctor yg bagitw.sy terima seadanya dengan pasrah.hoho

    ReplyDelete
  23. hahahaha. mane tak nye. first datang blog ni terus jumpe entry tacing.

    tapi perasannnyeeee die ;D

    ReplyDelete
  24. Miss El = bkn sy yang ckp..org len yang cakap.bwahahaha :D

    ReplyDelete
  25. adushhh!! mula bca mcm nak ngis da..lastly bgini endingnya...hampehhh ahh..hahaaaa..

    ReplyDelete
  26. shida'R = jangankan menangis..ada lagi sadis sampai nak meleleh hingus.hoho

    ReplyDelete
  27. Siti Mashitah Saidin = bukan cheese la.penyakit tu.hoho :P

    ReplyDelete
  28. erk.. kita menghidap penyakit yang samalahhh..

    ReplyDelete
  29. Mawar Berduri = tak penyakit ni aku sorang je yg kena,orang len takde! wakaka :D

    ReplyDelete
  30. budak baik~ = nak aku sambung sendiri?isi tempat kosong?haha :D

    ReplyDelete