Prank Call (1)

9:06 AM

Dalam mata aku yang makin berat mengantuk, tetiba ada panggilan tak dikenali masuk..


Ntah : Helo

Aku : Yup.Cari sape?

Ntah : Amat ada tak?

Aku : Takde la.. aunty u salah nombor ni

Ntah : Haiya u jangan main2..kasi itu fon kat Amat. Urgent !!

Aku : La..mana de Amat. Saya Afzal. Berapa nombor u dail?

Ntah : Hei i dail betul meh. U ingat i tak tau dail?

Aku : Bukan..nak konfomkan ngan nombor i..takut u salah dail je..

Ntah : Gila punya olang. Lu mau main2 lagi. Manyak jahat ini budak. Bla..bla.. @$%#&

Aku : ...(Lor..aku pulak yang kena marah)



P/s : Ai saboOoOoo je laaa ~ naik darah tinggi aku sekejap

You Might Also Like

23 comments

  1. No manners pnye amoi
    Pagi2 buta kaco awak tido

    Len kali silent mode time tido
    Wat cam yana..HAHAHAHA

    ReplyDelete
  2. CikYana(",) = bukan amoi yana, sore makcik tu.ah so kot :)

    ReplyDelete
  3. hihihi kesian ye afzal xpasai2 kena;P

    ReplyDelete
  4. teynteyn the doll = haah sian afzal kan?terus kurus tak lalu makan.haha :D

    ReplyDelete
  5. makcik tu nak ngorat afzal kot...hahaha

    ReplyDelete
  6. Puteri Kasih = hahaha.makcik tu dah menapos la puteri :P

    ReplyDelete
  7. hati~♡ = amboi gelak sakan nooooo :)

    ReplyDelete
  8. Fathiah Hamim = tu la psal.sape kol sape pun ztaw.kompius :P

    ReplyDelete
  9. nsa pling x suka org silap no pas2 kita lak kena marah =='

    ReplyDelete
  10. misspurple = afzal paling tak suka orang silap pas2, no kita kena marah :P

    ReplyDelete
  11. ololo.. cian afzal... ape laa makcik tu.. call org , pastu nk mrh2.. hahaha !

    ReplyDelete
  12. teha = tu la kan teha..nasib orang tua.saba je laa :)

    ReplyDelete
  13. kak lang = tu la kak lang..jangan amalkan ye, tak baik utk ksihatan :P

    ReplyDelete
  14. woot~woot~
    walk,stalk n talk kat n3 ni sat .
    huhu ,trus hang up mcm tu je ke ??? ..
    nway..
    reyn tgh cnfuse ni ..
    leh tlg reyn pilihkn tak
    yg mane satu dlm link ni

    http://akmeyruleyna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    btul2 taktaw yg mane satu ..
    sbb sume nye tak cantik ..
    penin2!!

    tengss taw sbb sudi komen n3 tuh .
    tengss sbb tlg reyn jgk !
    uhhu :)

    ReplyDelete
  15. amirul.fareast512 = ala amirul..xde link ea?k i try :)

    ReplyDelete
  16. harhar . nk komen tekan je la yg ade pkataan nk dapat aiskrim colorful tu .. nnt youu leh dpt aiskrim sekali .. huhu

    ReplyDelete
  17. Afiqa Dayana = pergh hot temper terus.pastu trus pegi kfc cari hot n spicy :P

    ReplyDelete
  18. kesian sungguh si rain. sabor naaaa=D
    kot kot bakal mak mertua nak test..HAHA;D tak pasal pasal kena reject kalau rain duk balas kata tak baik

    ReplyDelete
  19. laskar pelangi = hehe mak mentua den chinese.hehe

    ReplyDelete