Blog Sihatimerahjambu

Ooh Gigitan Chenta ~

8:52 AM

Assalamualaikum

Semalam aku kua jenjalan usha muvie apa yang tengah hot di pawagam. Lately jarang plak aku kua tengok wayang. Dah berapa movie aku miss, nak tak nak kena cari dvd la jawabnya nanti. Tapi tak berapa layan la tengok kat tv kecik umah aku tu. Kalau ada subtitle pun berterabur. Cakap lain..subtitle yang keluar pun lain. Huhu

Dalam mata aku sibuk meliar memandang board cerita yang ditayangkan, ntah macamana aku terpandang seorang gadis genit yang lalu berselisih ngan aku. Gadis kiut miut tu, berketinggian paras bahu aku, berbaju hijau berseluar yankie (ni aku letak sendiri) yang mana dibahagian dadanya terbuka luas sehingga menampakkan lurah yang amat dalam..aku rasa la. Tak sempat pulak aku nak ukur kedalamannya. Haha

Pergh berani betul budak ni. Maybe dia memang sengaja nak buat tayangan selingan sebelum masuk menonton muvie di dalam pawagam. Apa yang buat aku rasa budak ni memang sangat berani.. pada dada gebunya tu ada kesan merah. Aku ingatkan sopak. Tapi bila diamati betul2.. gigitan chenta rupanya!! Oo aku tau, dia sengaja pakai baju macamtu, semata2 nak manunjukkan gigitan chentanya pada orang ramai kot?


Aku rasa boyfie budak ni kot yang gigit. Takkan pak gad sekolah dia plak yang buat. Ai advance betul dia.  Aku sebenarnya curious apa sebenarnya function gigitan chenta ni. Sekadar suka2, sebab geram atau lapar sangat sampai takde benda lain nak digigit. Aku pernah tengok kawan aku kena gigitan chenta, kat leher..ada la 2-3 bekas. Sekali tengok dah macam cerita dracula la plak. Tapi takpe la dia baru kawen, so aku faham la. Ni bebudak lagi. Sekolah pun mak bapak yang bagi duit belanja lagi. Main Angry Birds pun belum khatam. Berani betul dorang buat cenggitu ye?

Bulan2 puasa cenggini, orang lain berbuka gigit kurma..boyfie budak ni berbuka gigit buat dada. Melepaskan amarah cinta kot..bak kata Dato' Siti Nurhaliza. Ai aku tak tau nak cakap pe. Nak ditegur, anak orang. Dorang ada mak bapak, biar la mak bapak dorang yang handle. Kang tak pasal2 aku tegur, esok lusa aku masuk ICU kena tetak. Huhu. Tak jadi aku tengok tayangan semalam sebab dah tengok tayangan tak berbayar. Kalau aku tau ada tayangan best cenggini, aku beli popcorn, siap duduk bersila lagi. Huhu :P


P/s : Kalau warna keputihan tu bukan gigitan chenta namanya.. tu panau!!

You Might Also Like

49 comments

  1. ayat yg p/s tu the best...hihi

    ReplyDelete
  2. hahahaha..ayat cannot go pulak..
    boleh pulak kembar sopak..kwang3x
    hurm..tu la..napsu mengalahkan akal..

    ReplyDelete
  3. mak ai !!! tayangan betol2 menyengat 2..memang la,memang la,memang laaaaaaaaaa..huu, smpai xmampu nk smpaikan..hahaha..=D

    ReplyDelete
  4. Betul2
    Bebudak skrg sume da advance2

    Iskh2
    Nsb baik afzal tgk tayangan tu mlm
    Kalo siang..xpsl2 kurang pahala posa

    :P

    ReplyDelete
  5. ish3.. sempat skodeng ye.. nasib x geget skali.. hak3

    ReplyDelete
  6. Teringin la juga nak gigit.....sedap ker

    ReplyDelete
  7. miss Tira - haha awk ada ke?haha

    Cik Bell - kira dah macam penyakit kulit la gak tu.huhu

    Cik Ice - haah tayangan free. Lagi best dari citer kapten amerika.haha

    Aien Najwa - kahkahkah.tak terkata2 ye?haha :D best2 :P

    CikYana (",) - kalau dapat beli popcorn sambil tgk tayangan kan best.haha

    hyz - ko nak gigit?ko try gigit diri sendiri dulu.haha

    Tokan - teringin dan gigit dan digigit.hehe

    ReplyDelete
  8. ifa - haha.nape?betul la :)

    Aien Najwa - budak tu yang buat sy gilow kejap.hehe

    Stellaizz - macam2 ada.tu baru satu bentuk.macam2 bentuk boleh buat :P

    ReplyDelete
  9. tu bru love bite blm benda lain lagi..hahah

    ReplyDelete
  10. OMG! tu gigitan chenta dari nyamuk kot. skrg kan bulan pose, banyak la nyamuk lapar di mlm hari.

    ReplyDelete
  11. haha macam bangge je tunjuk kat sume org kan..euuuwwww =.="

    ReplyDelete
  12. ChaCha - selain gigitan chenta..gigitan ape lagi yang awak tau?haha

    cik pieQa - haa..btol2 nyamuk yang ada rambut,pakai sua ngan baju.jantina jantan.hehe

    CIK IERA - bangga la sebab tu dia tayang :P

    ReplyDelete
  13. tak paham betol lah..patotnye sorokkan lah bile dah wat dose..ni lagi mau tayang2..saje tambahkan dose org lain ngumpat pasal dye...hahahaha :P

    ReplyDelete
  14. p/s kalau biru??..hahaha, kena gigit nyamuk la dak tu...(kaber line)

    ReplyDelete
  15. CIK IERA - bila sy nampak..saya pon rasa nak tumpang gigit.haha :D

    kak lang - awatnya??kak lang punya warna biru ka?bf kak lang pakai lipstik kaler biru kot?haha

    ReplyDelete
  16. ayok kantoi melihat dada orang..erkss..hee..

    budak2 sekarang bnda camtu nk tunjuk2 konon hot la....ewww...

    org yg da kawen pon malu nk tnjuk..tettt...hiks :p

    ReplyDelete
  17. panau??? eee...xpnah ada..mintak jauh la...hihihi

    ReplyDelete
  18. tanda lahir kot...tak elok bersangka buruk di bulan puasa...hehehe

    ReplyDelete
  19. macam2 orang zaman sekarang..:-)

    ReplyDelete
  20. kahkahkah...tayangan pree of charge ye afzal.! masalah so-sial semakin berleluasa..

    ReplyDelete
  21. hunnyAPIS - Haha abis dah tayangan percuma.saya pon pandang sekali imbas je.kan rezeki mata tu :)

    Miss Tira - cuba check balik.kot2 ada tersembunyi.huhu

    puteri kasih - isk tanda lahir saya kenal wak :)

    op panaz - sebab macam2 la tu, macam2 bentuk gigitan chenta aku jmpa.haha

    aiNa yaZiD - haah free je.cuci mata saya sekejap.haha

    ReplyDelete
  22. Kau pernah jumpa orang buat love bite sepanjang bawah perut???

    Saya pernah jumpa...Love bite tu dihasilkan oleh seorang perempuan bodoh kepada kekasih nya, di tepi air terjun Panching! haha...

    Macam talipinggang hokeyyyy!

    ReplyDelete
  23. simanis - hahahaha :D seyes ke ko?bukan bekas rantai basikal ke?berbirat lepas kena sebat ngn bapak dia?haha

    ReplyDelete
  24. cit..tundukkanlah pndgn anda..kah3..

    ReplyDelete
  25. panau tu yg terbaik hehe
    lawo header bro :)

    ReplyDelete
  26. benda wajib tuk budak2 skng.
    macam haram -.-
    haha ayat tak menahan.

    ReplyDelete
  27. hatikubaik - sebab dorang tak paham makna la takrabu zina tu yg dorang balun buat kot?haha

    Cik Bulan - jatuhkan pandangan tu yang jatuh btoi2 kat part benda alah tu.haha

    Terbelog - haha lenkali bela panau je..takyah susah2 buat gigitan chenta.haha.meceh2.header pose yg simple je

    Syafiqakarim - haha tang mana yang tak menahan tu?cecite2 :P

    ReplyDelete
  28. sopak yang baru nak jadi kot..
    dia belum mengembang lagi..
    pandai2 je kamu kata tu gigitan cinta..
    gaghahahah

    ReplyDelete
  29. huhu..apa nak jadi...bangga pula bila melakukan perbuatan dosa...

    ReplyDelete
  30. diana - isk tu la,spatutnya budak tu letak label.baru kita tau tu sopak ke..panau ke,gigitan cita ke.kan?kan? :P

    Khairil - dia rasa bes kot laki tu tinggal bekas kat dia.sebelum kawen tinggalkan luv bite, pas kawen tinggalkan bekas tapak kaki.haha

    ReplyDelete
  31. syrupmasin - yes gigit sepuas hati!!kahkahkah

    ReplyDelete
  32. jangan usha lebih2 plak... astagfirullahalazim...

    ReplyDelete
  33. Rohayu Md Isa - pandangan pertama kan rezeki :) pandangan kedua haram :)

    ReplyDelete
  34. oowh mst pandang sekali je kan...(^_^)

    ReplyDelete
  35. Rohayu Md Isa - haha sekali cukup (pandang lama giler sebab nak cari isi untuk entry) :P

    ReplyDelete
  36. HAHAHA ! power la entry ni ..HAHAHA

    ReplyDelete
  37. ni bukan sbb geram, gatal ataupun lapar.

    ni gigi susu baru nak tumbuh.
    tu gusi gatal.


    lempang due2 ekor tu boleh?

    ReplyDelete
  38. Shalina - power?ada macam power root ke?haha

    cik ungu - nak menyusu ke maknanya tu?haha.tu manja terlabih kot?hehe

    ReplyDelete
  39. budak-budak sekarang sangat berani...

    ReplyDelete
  40. sokong nora karim.. budak zaman sekarang sangat berani.!

    ReplyDelete
  41. noea karim - haah dah terlalu terdedah ngn budaya yang tak sepatutnya.kalau tak buat,kira tak up to date la kononnya

    aiNa yaZiD - tak tau apa lagi yang akan berlaku akan datang

    ReplyDelete
  42. tu laa, zaman da semakin maju. budak pun nak maju. terpengaruh dgn budaya barat. ibu bapa prlu mainkan peranan untuk pantau pergerakan anak2.

    ReplyDelete
  43. aiNa yaZiD - kadang2 mak bapak dah cukup pantau,tapi bebudak sekarang ni yang buas sangat :(

    ReplyDelete