Spontaneous Thursday #2

6:37 AM

Assalamualaikum


Taraa!!!
Selepas hampir satu jam meng-usha baju melayu,
Inilah output yang aku dapat
Aku langsung tak buat apa2 persiapan..
Melainkan beli kejadah ni..
Tak kisah la berbaju singlet, berseluar yankee..
Janji menatang ni ada..
Boleh cover mata aku dari panas terik,
Cover mata aku yang juling2 itik,
Kalau nak tido pon orang tak perasan,
Nak usha awek pon, takde siapa tau
Item wajib ada bagi aku
Korang ada ke??

P/s : macam biasalah lain yang dirancang, lain yang dibeli :P


You Might Also Like

19 comments

  1. ape kejadahnye beli spek raye oh baju raye xde

    ReplyDelete
  2. ler...spek raye plak. dah tu, baju rayanye bile nak beli plak? haha.. beli kat KL je la...byk choice. hehe..

    ReplyDelete
  3. Mohammed Faizal - haha biar berpelikat, janji spek mata itam ada.haha

    inaazlina - haah mak saya dah booking saya pegi Jalan TAR malam raya.adoi jem wooo!!

    ReplyDelete
  4. urgh..sama cam adik bulan..gagah pi jauh2 nak beli ray-ban jadah tu..hahahaha..pastu macam la tataw dok mengusha..hahaha..jahat betoi..=.=''

    ReplyDelete
  5. awak...skrg ni pun dah jem tahap segala dewa..tapi tak pe, malam raya lagi la byk harga barang or baju raya murah2..selamat bershopping di malam raya n selamat menjadi driver yg penyabar di malam itu. hahahaah...

    ReplyDelete
  6. wah2..bergaya sakan kamu di hari raya yerk ! (",)..apa macam nie, orang lain teringin sunglass, oranglain dah beli dulu..hehe..macam noh hujan erk..style ! (",)..

    ReplyDelete
  7. cik bulan - kehkehkeh.awat dia pi bli jejauh?kedai pak mat tempang kan ada jual?haha :D

    inaazlina - saya nak ajak mak saya naik komuter je la.ajak dia jenjalan..exercise.bagi kurus sikit perut dia.haha :D

    ♥Aien Najwa♥ - haha saya memang macamni.giler spec,jam,kasut.baju dan seluar tak berganti pon takpe :)

    emydiaz3 - nak lagi bes kan..org laun yang belikan.haha :D

    ReplyDelete
  8. exercise perut mak awak ke perut awak? hahaha...gurau..

    ReplyDelete
  9. inaazlina - saya dah slim hokeh.pusat sy pon dah tak dalam..menandakan ukurlilit perut saya makin kecik.haha :D

    ReplyDelete
  10. hamboiii, mata liar erk.. haha.. spek raya, bolehlah pakai mnyamar time salam2 nk mintak duet raya nnt ..haha..:D

    ReplyDelete
  11. waaa...spec raya seyh~! smart..(^^,) ni mesti nampak spec trus lupa tntg baju raya.=P

    ReplyDelete
  12. perghhhh encem tuh...
    sib bek dah kawin kahhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  13. Fee Hafeezah ketuk keyboard - pakai menyamar atau pakai jadi orang myammar?haha :D bulu idong dah bersambung ngn jaggut pon ada iras2 budak sekolah ke?haha

    syiela - hahaharus kak.bukan pe sy ni ada rabun silau :)

    aiNa yaZiD - haah la wak.tu la masalahnya saya ni.lain yang nak dibeli..lain plak yang dicari.huhu

    el - kahkahkah anak tiga dah tu oii kak.haha :D

    ReplyDelete
  14. xle pakai spec itam..hahah..pening kepala...hahaha

    ReplyDelete
  15. nak lindung mata JULING???????????

    ReplyDelete
  16. ChaCha - pulak?kalau macamtu pkai la spek pink

    masyiu - haah juling2 itik.haha

    ::ini belog saya . cinta hati saya:: - ye choki2.pinjam je la :)

    ReplyDelete