Blog Sihatimerahjambu

Aku Nak Bagi Blogger Ni Jilat..

11:25 AM

Assalamualaikum,

Semalam ada blogger shout kat blog aku mintak bukan2. Terkedu aku sekejap, unsangkarable ada gak blogger macamni. Korang rasa patut la aku layan permintaan blogger ni? Kalau ikutkan hati..nak je aku layan. Aku rasa nak bagi dia jilat. Amacam? Perghh aku tau dia mesti suka punya la..tapi aku pun tak tau dia kat mana. Kalau dekat aku bagi je. Haha


Aku ingatlah kan.. kalau la dia dekat2 sini je, aku nak offer dia jilat askim yang aku beli kat kedai 24 jam tu. Askim mahal sikit la, sebab dia sudah jadi follower aku yang 1000. Tepuk2!! Weh korang fikir ape sebenarnya ni?? Otak kuning macam taik gigi aku pagi tadi sebelum mandi nih! Kasi rendam dalam kelorok la..adoyai. Kahkahkah. Aku sebenarnya tak tengok pon follower tu, tapi simanis asyik menganjing aku je semalam. barulah aku perasan. Dah seribu ea follower aku? Macam tipu je. Kot2 kengkawan aku tampal angka 0 kat skrin laptop aku.. mana tau kan?Aku check2 takde plak. Eh betul la tu!!

So aku perkenalkan blogger bertuah ni. Nak adiah ape ni ye?Aku pun tak tau nak bagi adiah apa.. jarang sangat bagi orang hadiah, mengepau dari orang adala. Hehe. Kalau ikut hati je aku bagi askim, cendol pulut ke.. err sedap pulak cendol pulut. Jomla review blog blogger bertuah ni. Eh blog dia awesome okey! Nice, simple dan entry2 dia superb!Kalau korang belum follow, follow la dia ye. Support sesama kita walaupun dia tak suruh follow pon. Hehe. KLIK SINI untuk ke blog dia :)


aku tak tau nak bagi apa..yang ni okey tak??


Oi2 korang pandang mana tu?Bawah sini laaa!!Boleh la buat bela ikan gapi


Seribu..seratus waima seorang pun..apa la ada pada jumlah follower tu. Aku sebenarnya lebih berbangga dapat kenal ramai kawan2 macam korang. Korang bagaikan jam loceng pada aku, tanpa korang tak bangun pagi aku pegi keje. Huhu. Aku harapkan aku dapat lebih ramai kawan dan aku ingat kalau dah ramai kawan, aku nak ajak korang main baling seliper ramai2. Baru happening! Sape nak main angkat kening!!

P/s : Pada blogger bertuah, tunggu je la hadiah daripada admin ye :)

You Might Also Like

19 comments

  1. nak KFC sebakol laaaaaaaaaa...bak datang! hhahaha

    ReplyDelete
  2. oh my god ! thanks a lot ! i thought there was an amazing story . wah ! jilat wooo . :D

    ReplyDelete
  3. nk mekdi.. adui tibe2 nk mntak jgk..

    ReplyDelete
  4. laaa~ ingatkan kenapa tadi.hehehee :D

    ReplyDelete
  5. tengok pic pertame macam wah, beznye follower ke 1000 dpt banglo. upanye, hampeh ! hehehe

    aku taknak maen baling selipar tapi nk maen kawin2. syok gak kan. lagi ramai lagi meriah.

    ReplyDelete
  6. kalau dapat banglo..untuk lah pemenang tu...:)

    ReplyDelete
  7. wah2..haha..cntik tol hadiah dier..

    p/s : bdw..congrate kpd follower ke-1ooo tu..awatla aku follow apzal awal sgt..Muahahaha..=P

    ReplyDelete
  8. tahniah 1k sudah....bangga leteeewww..ngehngehngeh

    ReplyDelete
  9. -TAHNIAH-

    main baling seliper 1000 orang...masuk rekod tak?? hehe..

    blog yang menarik mesti ramai yang tertarik...semoga terus maju kehadapan...

    jangan lupakan blog ciput saya tu..maaf kalau lama tak singgah sini...ada tugas pada negara.. :)

    ReplyDelete
  10. hahahaha.. nak satay~! congrats.. follower da kian meningkat. Keep it up bebeh! (^^,)

    ReplyDelete
  11. akak ingat nak follow jugak tadi tapi sebab kamu kata apa la ada pada jumlah follower terus tak jadi nak follow..
    wakakakak...
    boleh gitu???

    ReplyDelete
  12. yu. dah femes jangan lupekan ai. kalau nak carik manager. ai boleh jadik. retis popular abad ini kannnn..ngeh ngeh

    ReplyDelete
  13. baru je baca entry blogger tu.. sempoi gile ayat die.. panjang2 pun aku baca gak. slamat folow die pun. ko bile nk promote aku plak?

    haha okeh2 ayat last tu gurau2. sila jgn amik serius :P

    ReplyDelete