Blog Sihatimerahjambu

Ada Blogger Nak Rasa Penampar Aku !!

2:01 PM

Assalamualaikum,

Malam semalam sedang aku bw sambil bergaduh2 manja, bertumbuk2 sayang dengan bantal busuk aku sekitar 2 pagi, aku dapat mesej seorang rakan blogger yang didakwa menyerang dan memakinya. Aku memang suka bab2 macamni, aku terus baca entry dia. Korang kalau nak tau KLIK SINI baca entry dia ye. Panas hati aku bila baca shout2 si bingai ni kat shoutbox blogger ni. Aku ada mintak link si bingai ni, tapi maybe blogger ni dah tdo kot..kol 2 pagi kan. Aku sorang je yang dok berguling2 sampai ke dapur ngan bantal busuk. Huhu


Then baru hari ni aku dapat link daripada blogger ni. Unsangkarable bukan blogger ni sorang je yang terkena, ramai lagi yang terkena carutan daripada blogger ni!!Sampai kutuk2 rupa pun ada. Adoyai kesian2. Aku budget memang dia nak hentam semua blog, so budget bila dia buat macamtu.. orang akan buat entry pasal dia. Ofkos la trafik dia naik mendadak tak gitu? Tapi bila aku terjah blog si bingai ni, aku dapati rupanya ada orang sudah access dia punya blog dan shout bukan2 kat blog blogger lain! Perghh ini kes aniaya!! Aku tak tau apa masalah mereka berdua ni, tapi takde sivik la kalau budak anon ni pi pedajal yang teraniaya ni. Dah la tu macam biasa.. tak letak link! Aku tak tau dia sapa..tapi macama dia boleh access blog si teraniaya ni, aku pun tak pasti. Hackers hebatkah??Tak pun mesti kengkawan rapat si teraniaya. Nak tengok lebih jelas, korang klik je la gambar2 tu ye

Amboi canteknya bahasa??

sampai tahap kutuk2 muka orang!Ni lebey la kan!!

kantoi pengakuan mangsa kat sini

rupa2nya terjawab persoalan. Kes selesai!

Aku tak tau nak cakap apa. Tapi aku nasihatkan sesiapa yang kena shout kurang ajar lately daripada blogger ni.. korang abaikan je ye. Aku yakin shout tu daripada pihak satu lagi yang tak puas hati ngan blogger berkenaan, mungkin itu cara mudah untuk dia balas dendam. Tak perlu la korang nak balas2, nak panjangkan cerita. Kat sini aku dah keluarkan bukti2 dan korang fikirkanlah apa yang patut korang buat. Pada blogger berkenaan, aku harap dia tukarlah kata laluan dia atau untuk mengelakkan masalah menjadi semakin serius, tutuplah blog dia. Terminate terus ye. Bukak blog baru. Serius blog dia cantik. Hmm tapi akibat dengki dan dendam.. dia jadi mangsa. Aku bagi link blogger ni, tapi sebelum korang nak buat pape kat dia, fikir panjang2 dulu lah ye.KLIK SINI

P/s : Macam2 cara orang boleh jatuhkan kita. Aku rasa macam detective Conan hari ni

You Might Also Like

47 comments

  1. you dengan bantal busuk you sama2 hebat dan awesome. HAHAH

    reason :
    bntalbusuk tuan blog : berguling sampai ke dapor. ini unsangkarable!
    tuan blog : jd dtective conan.

    ReplyDelete
  2. macam tak de keje lain je dorang ni.haishh

    ReplyDelete
  3. owh~ kiranya ada orang lain access blog budak ni lar? huh! kalau iye pun nak gaduh sila lar jaduh kat simpang.Ni tak pasal2 kita terbabit sama.cehh~

    Btw,time kasih kat incik detective conan a.k.a Afzal sebab selesaikan kes ni.hihi :D

    ReplyDelete
  4. Shout yg baik2 sudah la... Knapa nk kutuk2?? Tak best mcm tu... Kasar...

    Tapi dgn Afzal mmg aku dah biasa kasar... Dia adik tiri mak mertua nenek sedara aku... Kihkihkih

    ReplyDelete
  5. hahaha.. relax jew bro.. traffic ja tuh.. hihihi.. aku kna carut lagi ari tuh :) layankan ja.. hihihi

    ReplyDelete
  6. depa tu mesti dh x der keje lain lah tu kan....blogging is caring...kita kengkawan kan....wat pe nk gaduh2 n iri hati...bukan dpt apa2 pon...

    ReplyDelete
  7. kalau aku aku bagi je penampar jepun...huhuhu

    ReplyDelete
  8. hape pekdah dia wat camtuh ntah...huhu

    ReplyDelete
  9. la ingatkan awk marah saya tadi..bwahahaha.

    ReplyDelete
  10. orang tu byk masa terluang kot...

    ReplyDelete
  11. ee.. kenapa la hack telah berleluase sekrg ni ///???

    risaunye.. hurm..

    ReplyDelete
  12. wahhh bess nih jadik detektiff!! hehe... thanx to you ;)

    ReplyDelete
  13. wow ! :O ade jugak ek orang mcm tu. pelik pelik. nasib tak pernah kena. alhamdulillah (:

    ReplyDelete
  14. kesian ah mangsa tu.....

    bahaya gak dunia blog ni ha, baru ku tahu......

    ReplyDelete
  15. ntah ape2 jer la manusia zaman skarang.

    ReplyDelete
  16. kenapalah dlm dunia blogger ade jugak yg mcm ni..
    kalau dulu aman jerk..
    skrg semua dh jadi haru biru..

    ReplyDelete
  17. takotnya kalo teranaiya camtu, isk~

    ReplyDelete
  18. bodoh tol.. baung tebiat ke hapa.. nak sakit hati ngn org lain nape la....kesian tok...=)

    ReplyDelete
  19. macam2 lah .

    bajet hebat lah tu bole hack2 org .

    adoh la .

    ReplyDelete
  20. haizzzz,, plikla blogger skrg nie.. =.= .. tpi xnk tuduh2 la..sorang kta dia yg buat, sorang kata bukan dia yg buat... hu3

    ReplyDelete
  21. bntal busuk .. haha !

    kesian org yg kena tuh..

    ReplyDelete
  22. Guling sampai dapuq...ahahaha....jauh benor dia guling2

    ReplyDelete
  23. tak baik la aniaya orang macam ni.kalau tak puas hati pi la ajak bertumbuk tengah padang nun..
    ni kerja budak2 la ni...

    ReplyDelete
  24. adoi..mcm2 halla dunie blogger niy..tak habes2 nak dgki org..dh2 la kutuk or mengate..dhla cakap tak tunjuk mke..samela mcm kalo cakap belakang..hati mau bersih maaa..tak perlu kate2 belakang..mcm2..thinx positive n tak usah di layan..bile di layan makin menjadi konstroversi dan xkan sudah2..

    p/s : tak sangke laki rawk mcm apzal ade bantal busuk..wahahaha..!!..=D..

    ReplyDelete
  25. dulu kan...kat sbox akk guna nama sharifah nor..kemdian ada laa sorg tu guna nama sharifah nor jugak..bila klik terus ke blog lucah haram jadah..Akak terus tukar nama kpah k-poh..hikmah tu mmg ada bila akk jadi popular bila guna nama kpah k-poh..Sekian..terima kasih krn sudi membaca..sila dtg lagi..hik..hik..hik...

    ReplyDelete
  26. adoilaaa... knpe la nak hentam org gitu.. mmg sentap kot.. haishhh

    ReplyDelete
  27. BLOG KO HUDUH DOWH!!!
    hahaha..just joke..
    mmg xbertauliah org2 yg wat cmtu kan?
    sabar yee :)

    ReplyDelete
  28. aku penah gak kena macam ni dulu-dulu tapi aku wat bajek cool je dlm blog. padahal menangis bawah bantal. haha. bagi je penampar kat hacker tu. haha

    ReplyDelete
  29. zal,akak rasa macam takut dah nak main shout2 sekarang bila baca entri ni..risau.. :(

    ReplyDelete
  30. pulak dah...mcm2 ...

    jom pedajal blog aku bro...heee..

    kita up trafik..muahhaha

    ReplyDelete
  31. hah..aku belom kena lagi..tngok lah mcmna aku keja kan budak ni bila dtg ka aku..siap repot SKMM!..haha

    ReplyDelete
  32. hasad dengki meruntuhkan bagsa.. haish, macam2 hal la..tak gentle gila ckp2 dlm shoutbox. huhuhu.. kasi tampar sikit dgn selipar buleh dok.?

    *mood garang da mai.. keh3..

    ReplyDelete
  33. bia kn jewla . tak yah la nk jatuh kn org. hohoho

    ReplyDelete