'> Kalau Dah Follow, Please Buat Macamni Boleh? | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Wednesday, September 28, 2011

Kalau Dah Follow, Please Buat Macamni Boleh?

Assalamualaikum,

Hari ni aku aku masuk lab lewat sikit, sebab aku nak masuk lewat. Korang tak perlu tau sebab apa aku nak masuk lewat sebab korang bukan aku punya bos atau sebuah lab. Biarlah ia menjadi rahsia antara aku ngan lab aku sendiri (mukadimah yang mengarut haram jadah..aku sendiri tak faham)

So guys, maceh2 sebab folo aku. Bila korang folo aku secara automatiknya ranking kehemseman korang naik setingkat daripada biasa. Sebab bila aku klik link korang, secara automatiknya aku akan tersenyum dan cakap 'hemsemnya minah ni' tak pon 'santeknya cowok ni". Kan aku doakan korang tu kan?kan? Suka tak? Kalau korang ada alami masalah resdung, cagu tahap kritikal ke.. sila folo blog aku ni dan shout sekali, bagitau penyakit yang korang alami. Aku akan doakan supaya penyakit korang cepat2 sembuh. Hahaha :D


Then kepada follower2 intan payung buah hati pengarang jantung, bila korang dah folo aku..mintak tolong la sangat2 agar korang bagitau aku ye? Kadang2 bila aku dah tau korang folo..aku nak folo balik pada link shoutbox, tak boleh masuk plak. Salah masukkan url. Klik pada pic follower pun takde link. So macamana aku nak folo balik? Habaq mai sikit nak aku buat pa?

Aku ni sangat murah hati nak folo molo blog orang ni, sebab selama aku berblogging ni..blom pernah lagi bil sampai umah sebab folo blog orang. Tak kena bayar pun kan? So mintak tolong adik kakak dan abang2.. inform aku bila dah folo atau letakkan link/url blog korang DENGAN BETUL ye! Then kalau ada blog yang aku blom folo.. jerit2 la kat kotak shout aku tu. Nanti aku datang terjah dan folo. Kalau takde banyak keje, aku baca entry dan drop komen :) Aku support selagi termampu :) Dan satu lagi pesanan ikhlas dari pihak penaja, mintak tolong la sangat2 jangan drop link blog korang kat ruangan komen entry. Sangat tak sesuai malah menunjukkan korang tak berapa faham bahasa Melayu. Drop je kat shoutbox. InsyaAllah sampaila aku kat blog korang nanti :)

Last but not least, amalkan pemakanan yang sihat, kurangkan gula dalam minuman..tambahkan manis dalam senyuman. Rangup setiap hari..keropok Mony! (tetiba lagu iklan ni berkumandang dalam kepala hotak aku) :P

30 comments:

  1. jal.. patut aku rasa hensem aku smkin bertingkat :P

    ReplyDelete
  2. haha . wahh doakan sekali skit2 pinggang . sakit mta . sakit mcm2 penyakit hilang . lagi satu penyakit malas nahh . terima kasih . baik sgguh hati saudara . haha :)

    ReplyDelete
  3. haha . wahh doakan sekali skit2 pinggang . sakit mta . sakit mcm2 penyakit hilang . lagi satu penyakit malas nahh . terima kasih . baik sgguh hati saudara . haha :)

    ReplyDelete
  4. apa jadah keropok mony plak ? haha

    ReplyDelete
  5. patut la ai rasa cantik setaman,,,,blueeeeerrkk :P geli nyah!

    ReplyDelete
  6. sempat juga iklan keropok mony ek :P

    ReplyDelete
  7. psl folo i xmau komen..sb u dh komen i..=P

    pasal saket..i sedaNg saket pinggang giler..doakan i hilang saket pinggang..!!..~~=P wakakaka..=D..

    ReplyDelete
  8. haha....yah betul..bila nak follow balik ada yg tak letak link...dekat shoutbox pun xtggal link....grrrr

    ReplyDelete
  9. blog den ekau dah follow ke belum?
    duk jerit² kat shoutmix ja..aku yg pening hahaha...

    ReplyDelete
  10. dah folo mama ker...lau tak mama piat tinge dia...hahahah

    ReplyDelete
  11. Betul tu.. pas follow kdg bukan nak tinggalkn link. bila klik kat pic pun xda link. bila kite x follow dorg marah then unfollow blik.. ish2.. so salah siapa ni !! katakan ...
    katakan lah !!

    ReplyDelete
  12. haha mengong lah hang ni. sebaik hang ada pembaca setia macam aku. sebab aku suke blog hang! hahaha terjujur pulak..

    ReplyDelete
  13. yup betul tu..ramai yang macam tu..nak folow balik tapi tak boleh

    ReplyDelete
  14. bile nak follow blog saya encik hensem?[boleh gune ayat ni tak?]hihi

    ReplyDelete
  15. keropok mony tak la sedap mana pun..
    biasa2 je rasa dia..

    ReplyDelete
  16. nak carik kopok mony...nak cari kopok mony..haha

    ReplyDelete
  17. bestnya keropok mony~! huhuhu.. caya la ahbang apzal. keh3..=P

    ReplyDelete
  18. ahahaha 2 la tak pnh dapt bil pun kan kan kalu folo menfolo nie. hihihi

    ReplyDelete
  19. taw tape...kte stuju ngn entry ni...
    errr,rse nk copy paste kt blog kte je...kekeke~

    ReplyDelete
  20. da lme da folo..tp kn.kn.kn..xfolo pon kite rse kite santek gak..hahahahahaha..sengal!

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com