'> OMG! Aku Diterjah Blogger Sombong! | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Friday, September 9, 2011

OMG! Aku Diterjah Blogger Sombong!

Assalamualaikum,

Mengantuk..mengantuk. Pepagi macam ni kalau korang suruh aku pilih breakfast Mc'D atau bantal, komfom aku pilih bantal tanpa teragak2.Biar perut tak diisi, janji hati senang mimpikan Maya Karin. Demand tinggi nak mimpi retis, kalau dapat mimpi Osman Kering pun mujur. Haha. OMG baru je semalam aku keluarkan entry pasal blogger sombong, semalam gak dia datang terjah blog aku!!Unbelievable.Kuang3

Tengah2 aku bw, tetiba naik nama blogger sombong tinggalkan jejak. La macam tau2 je nama dia disebut2. Err.. ko seyes ke ikhlas datang blog cabuk aku ni?Ke ko salah masuk blog nih?Ko mimpi apa semalam?Atau sebab ko terasa yang aku maksudkan ko la blogger sombong tu?Selama aku hidup ngan blog aku, ni lah kali pertama ko datang. Isk seyes aku masih lagi tak percaya!!Mankete ko tolong tampar pipi aku kuat2!


Tapi alhamdulillah..baguslah kalau dia tergerak hati datang ke blog cabuk aku ni disebabkan entry aku semalam. Sekurang2nya dia perasan dalam banyak2 rakan blogger dia yang emsem2 dan femes2.. terselit blog cabuk aku ni yang rajin menerjah blog dia. Trimas..trimas kerana sudi singgah akhirnya. Aku harap kita dapat bw sama2, buka buku baru sebab aku kat sini kalau boleh nak buat kawan ramai2. Bukan blog aku je, blog kengkawan blogger yang lain gak. Tak rugi pun kalau kita buat kawan..tak keluar duit se sen pun kan?

So dikesempatan ini jugak, aku nak menjemput korang rakan2 blogger aku, kawan2 Sekolah Rendah Taman Cuepacs, Maktab Rendah Sains Mara, Terendak Melaka, staf2 PLUS Berhad, staf2 TNB, staf2 Jabatan Perikanan untuk datang ke jamuan Hari Raya aku, bertempat di No.40, Jalan Kajang Mewah 18, Taman Kajang Mewah, Kajang pada 10 September (Sabtu) lepas Asar. Sebarang pertanyaan atau contact number boleh la PM aku di facebook.

P/s : Ko jangan demand nak kambing panggang. Kalau ko jumpa ayam tu dah kira mujur!Haha

31 comments:

  1. heeeee
    pintu hati die baru terbukak lah tu :)

    selamat pagi bro ^^

    ReplyDelete
  2. hihi..nak mimpi Maya Karin la tu.. ;)

    ReplyDelete
  3. banglong!

    mengada tau ckp i sombong padahal i sibuk part time kira bulu beruang. Hakhahak!

    Mesti pompuan tu...positif je. takkan kita nak paksa2 org jengah/ balas kunjungan ke blog kita kan...

    ReplyDelete
  4. salam..

    sy dijemput sekali tak?hihi..

    ReplyDelete
  5. RozSyah - yup anada turut dijemput :)

    ReplyDelete
  6. shalina - haha.dia dah insaf la :)

    .: iEyLa :. - boleh la..tak jumpa live,dlm mimpi pun okeh.haha

    MakNgah - haha kompom je gegerl!mana ada,den tak bagitau pon.haha.Makngah maceh sudi singgah blog cabuk ni.. harap makngah sudi tinggalkan jejak ye :) dan makngah taknak buat shoutbox?

    ReplyDelete
  7. kambing panggang,! kambing golek! kambing bbq!

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah dah bertambah sorang lagi kawan zal..hehe..tapi akak nak tau la sape blogger yg ko cakap sombong tu ek..hahaha

    ReplyDelete
  9. untung la ko afzal, org combong tu dtg blog ko... aku lak smlm aku try test tngok lg skali masuk blog org yg combong ngan aku tu (tp dia x combong ngan ko) siap aku bg salam bagai, sampe ke sudah dia tak jwb pun salam n tak jenguk pun blog aku tp blog kengkawan dia bertabur nama dia... kwn2 dia baik n elok plak singgah blog aku.. pelik! aku nengok nama aku dlm shoutbox dia tu dia langkah jer... tak pandang langsung.... ye lahh.. sape lah kita kan... ((sambil cangkong kt bucu dinding mengenangkan nasib...)) tp aku tabik spring kt blogger2 otai amboi, jr, man@kereta dan bbrp lg sbb sentiasa support blog aku.. blogger2 yg tak brp otai n newbie pun ramai gak yg support.. tq byk2.. wat blogger combong yg tak bertempat tu, teruskanlah kesombongan itu.. ((wah! pjg tol karangan aku...ko approve ke komen yg pjg cam gini?? lalalala))

    ReplyDelete
  10. jauhnye jamuan ..jurmm hihi klau dekat wat mke tak malu je dtg
    hurmm betui ka tamau mcD..PILIH BNTAL AGY

    ReplyDelete
  11. siapalah blogger yang sombong tu? saya kenal tak? hahaha

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah..
    da tak sombong da beliau..haaha

    ReplyDelete
  13. terima kasih la buat entry utk aku ni...aku memang sombong! miahahahhaa

    ReplyDelete
  14. teynteyn the doll - kahkahkah.buat teyn2 bakar la.tgk dah sama saiz je tu.hehe

    Mrs.Yie - tu la kak..alhamdulillah dapat sorang kawan.harap dia tak sombong2 lagi ngan saya dan kengkawan yang lain :)

    Ummi - oh yeah?blogger tu menyombong ngan ko,tapi tak sombong ngan aku?adoi..tapi bagus gak ko buat entry kat komen aku.Bukan apa..aku harap blogger2 lain jadikan benda ni iktibar,jangan pandang sepi blogger2 newbie macam kita ni :) aku tetap support ko! :)

    Edy Fee - haha kalau la aku berwang,setiap negeri aku buat open house.tapi kalau aku beruang..sekarang ni aku kat dalam zoo.haha

    puteri kasih - adalah.mana blh bagi tau.biarlah namanya dirahsiakan.aib orang tak perlu didedahkan :)

    Fara E's - jangan risau bukan kao :D haha :D

    Mohd Izzar - tula pasal.sebab dia tak sombong la aku terus buat open house.hehe

    simanis - ko simanis..bukan si sombong.hehe

    ReplyDelete
  15. Aku nak lembu panggang! bhaaaahaa!~

    ReplyDelete
  16. lah,, duduk kajang ke? samalah,, sy pun dok kajang.. hee :)

    ReplyDelete
  17. bagosla dier trase..atleast u tmbh femes..!!..huhu..u suker kan femes2 nie..??..kiki..=)..erm,dh ader kat kajang la nih..??..masak kanbing panggang bbq okes..!!..(^_^)..huhu..

    ReplyDelete
  18. hhahaha...
    layan aker la bro.. :)

    ReplyDelete
  19. ade goreng2 tak?
    nasi goreng unta satu!

    ReplyDelete
  20. aku nak tolong tampa sekali leh tak?hoho

    p/s : untungla die... :p

    ReplyDelete
  21. laju2 je beliau tu datang terjah blog awak ek..ye terasa la tu...haha..

    sate kajang pak malau ada? :P

    ReplyDelete
  22. aikk, tetibe datang..hehe..mcm dia stalk blog kau je. haha

    ReplyDelete
  23. man tmpaq kuat2 sikit..hahaha , kejam betoii :p

    bestlah blogger femes mai blog kan :)

    ReplyDelete
  24. meh i tolong tampar kan.. okay tak..? keh3..tiba2 tinggal jejak. tau la tu dia orang yang di seru2.. muehehehehhe. =P

    ReplyDelete
  25. KUKUMALU - lembu panggang takde,semua lembu buat reunion,tak dapat nak rembat sekor.hehe

    faridah nazurah - oo kajang ke?la nape tak trun hari tu?

    ♥Aien Najwa♥ - gedik.mana suka femes2 nih.adoyai :)

    ammboi - layan bro ye?hoho opkos la :)

    Paris Hilton (M) - pergh siap mntak nasi goreng unta!hahaha

    aku - ko takleh tampar.kang batal plak air semayang aku.hahaha

    AIEN NOT ALIEN - ha tu la.tapi macamana la dia boleh terjah blog saya..saya pon tak tau :)

    milo - tak pun ada orang bagitau dia tak?

    Lieyly ︱ Alia - hahaha mana ada la.adeh :P

    aiNa yaZiD - u pon nak tampaq i?amboi ni ramai bebenor nak menampaq i nih?hahaha

    ReplyDelete
  26. terima kasih buat entry khas untuk akak..lain kali letak la link...
    malu2 pulak..
    wakakakak

    ReplyDelete
  27. aku mai dari bendang...sombong tak?...

    ReplyDelete
  28. diana - kahkahkah bukan akak kot?kalau nak suh letak link pon tarahal.haha

    Khairil - abang emsem tarak sombong meh.haha

    ReplyDelete
  29. ish kalo sis baik sis mkn mekdi pas2 baru sedap tido...hahahahaha...

    sape bloger tu nak tau jugak

    ReplyDelete
  30. el - sis pon nak tau gak?isk3 biarkan je la sis :P

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com