Blog Sihatimerahjambu

Bloglist Supersengal Jatuh Kepada...

1:03 PM

Assalamualaikum,

Sori aku tak dapat balas jejak korang lagi. Tapi takpe aku bw slow2 eventhough aku tengah bizi kenduri kawen wiken hari tu. Sebab korang la..bizi2 aku pun, aku gagahkan jugak tau. Terharu mak nyah!!

So pada mereka yang berkesempatan menge-joining segmen bloglist supersengal aku, aku ucapkan terima kasih banyak2. Seriously aku appreciate sangat2 penglibatan korang. Bukan mudah nak buat segmen, aku pun fikir banyak kali tetapi untuk memudahkan aku bw nanti, aku terpaksa buat. Kalau aku pilih sendiri, aku rasa tak adil pada korang.


Aku pun dah review blog2 yang join segmen ni. Seriously aku rasa terharu sangat2 malam tadi sebab segmen aku disertai oleh golongan ibu2, ada gak di antaranya yang quite bz tapi stil sudi luangkan masa, ada gak muka2 yang baru kenal dan ada yang tak yakin keupayaan membuat ayat sengal tapi masih tetap mencuba. For those yang secara rela hati join segmen aku, trimas yang tak terhingga untuk 10-15 minit masa yang korang bazirkan untuk segmen aku. Pada aku it's not about korang sengal atau tak untuk join segmen ni..tapi lebih kepada komitmen korang bagi ruang dalam blog korang untuk segmen aku. Sengal atau tak..itu belakang kira.

Jadi kat sini aku putuskan mereka yang tersenarai secara rasminya dalam bloglist supersengal aku adalah kesemua mereka yang telah join segmen ni. Nape bukan 20? Nombor takde bawa sebarang makna pada aku tapi kesanggupan korang bazirkan sedikit masa untuk segmen aku ni yang amat aku hargai. Korang betul2 buat aku lebih menghargai korang sebagaimana korang sanggup spendkan masa korang untuk segmen aku. Aku ucapkan tahniah kepada nama2 blog  di bawah ni..korang memang terbaeekk!!


Seriously from the deep of my heart, aku ucapkan jutaan terima kasih atas kesudian korang untuk participated segmen yang aku buat. Segala masa yang korang luangkan, aku akan cuba bagi yang terbaik semasa bw nanti Trimas..trimas!! Arigato gozaimas kawan :)

P/s : Pisang emas dibawa belayar, masak sebiji di atas peti
         Hutang emas mampu ku bayar, hutang budi kubawa mati

You Might Also Like

28 comments

  1. As salam...

    Ayat ko afzal wat aku menagis ditepi meja sambil makan kuaci...sentap hati derr!...

    -kawan2 saportlah kawan...kata kawan kan...peeeps!.. :)

    Pisang emas masak atas peti,
    Peti layar di rumah Rozita che Wan,
    Klu nak nak sengal-sengalan lagi,
    ajok-ajok lah teman.

    tenQ..yeaaahhh!

    ReplyDelete
  2. Kenduri kawen sapa?
    hang nak kawen ka... Tahniah la

    ReplyDelete
  3. oh!yeah. nanti i belanja u makan pisang sebakul ok.

    tak!tak! nanti one i belanja u makan. tak tipu.

    ReplyDelete
  4. Hahahahahahaha touching lah pulak kaaaannn! yang penting adoooo n aku dah sahut cabaran sengal kau tuh hahahahahaha...

    ReplyDelete
  5. tq bro..sebab aku tersenarai...mintak2 ramai la yg dtg jenguk blog aku melalui bloglist ko amin...

    ReplyDelete
  6. haaaa pantun ni sedap sikit didengar berbanding pantun burung.. hahah

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada pemenang bloglist supersengal..

    p/s:incek ensem,sorry tak berkesempatan nak join..tak ckup mase,tak ckup idea..sob sob~

    ReplyDelete
  8. fuh ayat...~! Terbaek.. (^^,)pantun lagi... layaaann. =)

    ReplyDelete
  9. tahniah...walaupun aku tak dapat join..internet buat hal..huhuh

    ReplyDelete
  10. tahniah yg listed...sy tak cukup sengal untuk dilistedkan dalam list supersengal tu...haha

    ReplyDelete
  11. Afzal, ayat2 kat atas tu buat sya sgt2 terharu juga..hehe

    kawan kena la support kawan kan..baru la namanya kawan :)

    ReplyDelete
  12. pergghh..rupanye gua tersengal juga..huhu...tanks bobanyok bro...semoga semakin baik silaturahim.. :)

    ReplyDelete
  13. thanks zal.. :) eh, haji fahmi..hahahaha!@#$%$#@!

    ReplyDelete
  14. heheheheh. terbukti i ta sengal. tapi i memang ta join pun. ekekekeke. phui :P:P

    TAHNIAH pada pemenang ! :D

    ReplyDelete
  15. taniah..taniah.. ini namanya segmen gatal gatal cencaru, sudah lah sengal tapi terharuu.. :)

    ReplyDelete
  16. tahniah yer sahabat-sahabat sekalian..(^____^)..ayt da boom..

    ReplyDelete
  17. sentap hati mak nak...nantikan album kedua mak jemah k..hatiku milik afzal..hahahaha

    ReplyDelete
  18. wah seronoknya pelakon baru popular senaraikan sis jugak

    terima kasih incik afzal :)
    saya budak baru belajar
    kalau sengal, kamula ketuanya :P

    ReplyDelete
  19. speechless. aku nangis air mata darah ni apzal. huk huk

    ReplyDelete
  20. rasa mcm nk korek idung .. terharu aku..ahah mekasih bro :D

    ReplyDelete
  21. sungguh terharu..terima kasih sebab disenaraikan walaupun kureng kesengalan...hehehe

    ReplyDelete
  22. tahniah kpd mereka yg tersenarai.. (^^,)....

    ReplyDelete
  23. walopun akak xsempat joi n tp blog apzal dah masuk senarai tegar bw akk okeh ... ;)

    ReplyDelete
  24. xsompek nk join tp xpelah semua pemeneg tu akn ku culik bia dorg xdapek hupdate...kui3

    ReplyDelete
  25. waaaahhhhh seronotnya :) so dpt hadiah apa cik afzal? :)

    ReplyDelete
  26. owahh! diiktiraf jugak kesengalan den.ahaha~ terharu baca ayat ekau tu nak..weeee~~
    toce!^^

    ReplyDelete