Meh Sini Sayang Comolot Meh..

2:05 AM

Assalamualaikum,

Huarghh humang aih letihnya badan. Setelah aku puas tido mati, kini aku kembali buat entry. Betul la kata orang.. kalau kita kerja dalam ofis yang berhawa dingin ni, badan kita senang penat. Letih lesu je. Aku pun tak tau nak buat macamana dah ni. Balik rumah jadi karpet beruang, tersadai je tengah2 ruang tamu. Hmm..

Ok2 kembali ke tajuk asal. Aku nak bagitau korang yang aku pernah nampak se-kapel yang sangat loving each other ni. Time tu aku tengah tunggu kawan aku bersiap keluar makan, aku lepak dalam kete je. Memandangkan kete aku ni bertinted, jadi merpati dua sejoli ni takde la perasan yang aku usha dorang dari luar. Seronok cuci mata sekali sekala :P Tengok cerita transformers pon tak seseronok macamni!


Aku tengok si mamat bertenggek atas motor, si awek pulak berdiri sebelah mamat. Aku tengok awek tu tergedik2 memanjang, kadang2 hentak2 kaki manja..main gesel2..cubit2 sana sini. Adoyai gedik okeh! Rambut dia ikal mayang, panjang mengurai. Potongan badan awek tu 30-28-34 kot?? Eh aku tak tau sangat tang ukur2 saiz ni sebab aku bukan tukang jahit. Aku nak bagitau yang betapa rampingnya badan dia. 'Lihat perutku.. rampingkan?' haa kira macam iklan tummy trim dalam tv tu la.

Punyalah lama aku tunggu..akhirnya sampai masa yang ditunggu2. Bermulanya adengan mukadimah jimak. Si awek tu comolot mamat tu penuh nafsu. Mamat tu terus rangkul pinggang awek tu, perghh siap pam punggung awek tu sedas dua!!Pam bro jangan tak pam..macam ko pam jamban la. Hahaha. Aku usha je dari jauh. Nape aku tergelak? Bukan sepatutnya aku stim ke? Stim kejadah la weh.. Kalau dorang telanjang depan aku pun..aku hinguskan je dorang tu! Dah yang aku tengok tu dua2nya jantan! Ape barang. Hahaha.

Mula2 aku ingat tu perempuan la jugak, tapi aku ni lelaki..masakan la aku tak kenal kaum aku sendiri. Bahagian bahu yang lebar, payudara segan2 nak timbul..tu pun pakai push up bra je kot? Pinggang ke kaki kecik..Ai macam cacat plak aku tengok. Tu kalau aku tenguk dekat2 maunya aku nampak anak misai yang baru tumbuh. Boleh luka kot bibir si mamat tu kalau comolot ngan 'awek' dia. Halkum dah sama besar ngan jam loceng aku dah! Hahaha.

Seronok ke berhubungan sesama jenis ni? Bak kata orang hubungan sejenis ni..mereka tahu cara untuk memuaskan nafsu pasangan. Adoyai aku cuba suitkan aku dalam situasi. Macamana kalau pasangan aku lelaki? Sape yang nak jadi perempuan? Macamana kalau pasangan aku berbulu dada, berjambang tebal. Haha tunggang terbalik mak bapak aku terima menantu cenggitu! Hantaran aku nanti aku letak shaver seplastik la gamaknya. Boleh kongsi2 guna! Hahaha

Aku tengok pasangan tu naik ke atas..almaklumlah menjalankan projek yang tergendala. Aku kesiankan jiran2 sebelah rumah dorang je..sebab hari2 dengar dorang main lawan pedang! Suara pulak kejap kecik.. kejap besar. Macam cerita alih bahasa pulak! Hahaha. Macamana kalau pedang 'awek' tu lagi besar dari mamat tu punya? Punaahhh!! Wakakaka!

P/s : Sport check balik awek2 korang.. konfom bukan jejantan ye? Kihkihkih

You Might Also Like

66 comments

  1. Ish awak ni afzal..awal2 pagi dah bwk cerita panas camni..

    Nak tergelak bila bayangkan awak ada awek yg camtu..kah kah kah

    ReplyDelete
  2. tu diaaa..scary lah ada awek jantan...kahkahkah....ksian kami pompuan2 ni...

    ReplyDelete
  3. erk.. pengsan 23 saat... jap2 nak tengok... ok konfem sy pompuan.. hoho

    ReplyDelete
  4. hahaha...igtkn btul2 pmpuan td
    rupanya pmpuan jadian :)

    ReplyDelete
  5. hahahha patutlah ukuruan len macam haha

    ReplyDelete
  6. geli. tolonglah jantan jantan malaysia loni. bukan xdo pmpn kat negara kita ni. melambak!!. kalau dah miang bona nak masuk bilik. poie kawin!!. gerammmmmmmmmmmmmmmm!!!

    ReplyDelete
  7. keh3...sekali jantan daaa!!
    baik pi samak mata...hihihi

    ReplyDelete
  8. peh gila la entry~!! kaw2 macam kopi kapal api. hahahahha, jantan dua2..? dunia akhir zaman....tang halkum besar jam loceng ni memang tak blh blah la apzallllll~!!! =P=P

    ReplyDelete
  9. Nauzubillah minzalik......
    Semoga Allah beri mereka hidayah..

    ReplyDelete
  10. memang hawau lah bak kata org melaka........

    ReplyDelete
  11. adoii budak afzal ni..mane pegi citer sentimentel value dak afzal ni..

    dorang ni macam xde keje lain pulak kan..i'm gay,i'm okay kot..

    ReplyDelete
  12. yang tukang tengok tu, awat tak tutup mata awal2 hahahha

    apa yang mereka fikir tak tahulah...apa yang hebat pasangan macam tu

    ReplyDelete
  13. adehhh ingatkan kapel sejati rupa2nya....erkkk

    ReplyDelete
  14. eyark! bercinta sesama spesis! bluwerkkkkk!

    ReplyDelete
  15. hawau na perangai jenjantan sepasang tu... songsang!

    ReplyDelete
  16. eh geli gelaman la baca..kalau saya gerenti hon ..biar mereka terkejut!

    ReplyDelete
  17. tak jadi nak bekfes ...
    awat duk buat loya tekak ceq ni.

    nyah oi, nak kena jadi mcm zaman dulu ke, ditelan bumi smp binasa kaum2 nabi Lut yang berhubungan sesama jenis.

    ReplyDelete
  18. hahaha..kelakr pon ada..

    dunia kahir zaman

    ReplyDelete
  19. kena pulak bulu hidong yg x potong , misai mcm lalang eeeeeeee

    ReplyDelete
  20. ha kamoo tu pun cheq gak nti kot2 gf kamoo tu kaum sejenis taw..igt pesan "akak" nie..hahahaha

    ReplyDelete
  21. AFZALSUKASUKI..BACA INI JUGA!!
    http://blogkufara.blogspot.com/2011/10/les-vs-homo.html

    DAN SEMUA PUN BACA!!

    ReplyDelete
  22. hahahah nak termuntah keluar oats n kopi serapan pagi td!

    ReplyDelete
  23. yang ni bebetul lawak sumpah lawak kO hahahaaha...

    ReplyDelete
  24. hakhakhak...dosa lah wei...dilaknat Allah kelak..

    ntah apa-apa je kan...apa punya nafsu lah!.isshh..

    :p

    ReplyDelete
  25. : ya Rabbi, Geli geleman teman.. hehehe

    ReplyDelete
  26. adoyai..same jenis pun ade selera ke.. songsang betul la..

    ReplyDelete
  27. amboi gatai hang usha2 yer.... tak nak join ker bang!! haha!!

    ReplyDelete
  28. siyes lawak hahaha.."cumel" awek mamat tu

    ReplyDelete
  29. sekali jantan daaa...kahkahkahkah sengal tol! tu pon bernafsu sesama ape barang..gagagaa :P

    ReplyDelete
  30. hehee..siot jer..afzal xbek taw tgk org comolot hahaa..ekeke..

    ReplyDelete
  31. apa cemolot..hik hik apa tu cemolot???
    ekekekek

    ReplyDelete
  32. cuci mata ye...huhuu salah cuci la tu...ayat xley blah..haha rupa2nya sesama jantina...

    ReplyDelete
  33. alahai patutlah ramai kaum wanita yang single kat luar tu..hahaha

    ReplyDelete
  34. eh!!akak baca sambil membayangkan pulak..
    aih..berdosa dah!!

    ReplyDelete
  35. perempuan punyalah bnyk jantan juga yg dicari....cinta terlarang

    ReplyDelete
  36. afzal jgn jadi cmni dh r.. hehehe..

    ReplyDelete
  37. amboi2 beronok-ronoklah afzal ye ..
    hati2 tau kang awek tu cari afzal baru tau haha

    incik afzal..buatla pop up komen

    wuu penat nk scroll..:)

    ReplyDelete
  38. tak leh imagine pasangan sejenis. huhuhu

    ReplyDelete
  39. ahaks! apa yg syoknya hubungan sejenis ni pun tak taw lar.ehehe~ geli2. :P

    ReplyDelete
  40. teheeeee...wakakakaka...tp gay sekarang makin byk kot..aishh..hairan jugak cm kurang perempuan dah XD

    ReplyDelete
  41. hahahah . tak boleh blah langsung la nk bayangkan 'perempuan' yang berbulu dada

    ReplyDelete
  42. cencorot betol. baru na feel. sekali jantan daaaaa ! phuii

    ReplyDelete
  43. awal tu ang ada stim jugak kan ??hahaha..awt xwat rakaman..

    ReplyDelete
  44. pengsan doploh saat kalau tengok live. yenadeyyyy!

    ReplyDelete
  45. wakakaka. sejenis upanye. ape punye nafsu la. geli toq !

    ReplyDelete
  46. hahaha... ntah hape2..otat kt tumit kaki agaknya

    ReplyDelete
  47. errkkk.. errkkk.. *garu kepala baca part paling last*

    ReplyDelete
  48. eeeyuww, selalu je aku ternampak mamat sejenis nie bermanja2 kat area aku, gile menyampah,.dah tak de jantina lain ke nak berkasih syg,huhu

    ReplyDelete
  49. hahahaha...sengal la ekau skOdeng orang plak...kO xjOin ke..haha

    ReplyDelete
  50. hadoi. gelak sampai xterkate. dunia2..

    ReplyDelete
  51. hahahahhaha

    Aku kesiankan jiran2 sebelah rumah dorang je..sebab hari2 dengar dorang main lawan pedang!


    kesian jugak dengar ..hahahahah

    ReplyDelete
  52. HAHAH sengal je !! nsa baca smbil gelak2 je entri nih..HAHAH

    ReplyDelete
  53. cerita yang boleh hilang selera makan.hehe

    ReplyDelete
  54. dari cerita seram ke cerita lawak...
    perempuan jadian nie xsuke lau pure perempuan tgk die... hahahha... lau xcaya try tgk die.. tgk lame2.. msti die cpt2 lari..hahah..

    ReplyDelete