Segmen : Kenapa Nickname Saya Begini?

8:55 PM

Assalamualaikum,

Hehe kali ni aku join segmen plak :) Asyik nak buat entry je..sesekali nak jugak bersantai tak gitu?So segmen ni datangnya dari seorang blogger cun. Perghh memang cun aku cakap.. ada daya menggoda macam Nealofa dalam Tahajjud Cinta tu. Ai berpeluh2 aku bila teringatkan Nealofa..adakah dia pun sama teringatkan aku di sini? *Kletuk (soundtrak bila lesung batu hinggap kat kepala aku)

So kenapa nickname aku macam ni ha? Ko nak aku tipu2 ke..cakap betul2? Memandangkan aku kena jadi contoh yang baik kepada anak2 muda sekarang dan tunjuk perangai yang baik depan bakal2 mentua yang ada.. aku citer yang benar je la. Tiada yang benar selain yang benar2 belaka. Aku tak tau nak letak nama apa, aku rasa macam best je afzalsukasuki tu. Afzal tu dah tentu la nama aku, nama timangan di antara kengkawan aku. Afzal tau..bukan APESAL! Kalau aku kol orang mesti sangkut tang ni. Ada entry pasal ni. KLIK SINI kalau nak baca. Suka pulak makna gembira, yippiee!! Suki pula kata jamak bagi suka. Macam riang ria, gelak tawa, manja manji..err ada ke? Suka suki la :) Nickname aku ni based on entry2 yang aku hasilkan. Suka suki aku nak tulis apa. Ada paham?

So itulah serba ringkas kenapa nickname aku macamni. Kalau korang tak berpuas hati dengan jawapan aku boleh la buat laporan di aduan rakyat, tak pun jabatan PERHILITAN. Ha korang punya nickname plak macamana? Korang rembat dari mana? Agak2 korang rasa nickname korang lagi hot dari aku punya.. kasi join segmen blogger ni la. Ada bran? Haha.


kalau berani KLIK SINI!!

P/s : Makna Afzal tu tungku kaki tiga! kahkahkah aku tipu! :P

You Might Also Like

31 comments

  1. akak punya nama lagi glamer you..!!!! heeee...

    ReplyDelete
  2. kiranya ABANG LONG afzal le ni? :P



    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  3. afzal sukasuki sengal2 haha
    gud luck bro :)

    ReplyDelete
  4. banglong! teringat dulu banglong punya url keranaakuafzal kan..kihkih..

    ReplyDelete
  5. hai afzal..sudilah jenguk blog saya..
    http://arisshasofea.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. afzalsukasuki tak best, cer letak afzal40juta,ngehngeh

    ReplyDelete
  7. oh kaw jantan rupanya hahaha..kenape aku asik konfius dgn kejantinaan kaw?sengal kan haha..ape2 pown gud luck friend ^_____________^

    ReplyDelete
  8. woahh..
    mcm best pla segmen nie tau..

    ReplyDelete
  9. suki tu kata wan jamak rupanya...ingat kata azraii kho abdullah atau datuk m. karathu...

    ReplyDelete
  10. ooooo baru tahu :)
    copy paste ayat sop n stella...lalalala

    ReplyDelete
  11. woah,gudluck.
    untunglah ada nicknames,aku takda nama nickname nie! hahaha! aku tipu.

    ReplyDelete
  12. aisehhh ...
    seb bek laaa akk dah kawen dan beranak pinak taww.. nak perasan pun sekejap ajer la dlm setengah minit gitu , buleh ? tp akk xminat neelofa.. hohoho ~

    iyerlah , suka-suki ler blog kite nak cerite ape akn ? suka-suki lah nk letak nickname ape pun kan ? hahaha ... thanx 4 joining . akk suke bace entry Apzal sbb kesengalanmu membuatku tersengih2 ... :p

    ReplyDelete
  13. Terima kasih kawan atas berbagi pengetahuan dan informasinya...

    ReplyDelete
  14. haha.. sempat perasan neelofa ingt kat dia.... iyeekkkk~ :D

    ReplyDelete
  15. saja dtg baca , sbb saya join juga ..salam kenalan ..

    ReplyDelete
  16. ohhh...mcm tu ker....

    http://malaysiascore.blogspot.com/2011/10/anda-tahu-tak-kenapa-nickname-saya.html

    ReplyDelete
  17. ohhh...mcm tu ker....

    http://malaysiascore.blogspot.com/2011/10/anda-tahu-tak-kenapa-nickname-saya.html

    ReplyDelete
  18. wo suka suki nak tulis apa yer..nak join jugak nie..dtg berkenalan dulu..:)

    ReplyDelete
  19. Yang len tu ok nampaknya tapi part neelofa tu, errrr :)

    ReplyDelete
  20. dulu kite gune nickname CindhaDahniea. entah mane dapat idea nme tu.. haha ase sedap jek, boh jek la.. lalalalaa

    now pakai name sindiri jek : Cik Nurul

    =)

    ReplyDelete
  21. alah,nama nickname sye tak segah awak,cik afzal.sye Miss A je.Miss Ayam sebab suka mkn ayam T.T

    ReplyDelete