Wordless Wednesday #6

8:34 AM



Huh..Paling koman pun orang ingat lopak air!

You Might Also Like

46 comments

  1. alamak, gmba xclear la....
    xnmpak dia tu buat apa.....

    ReplyDelete
  2. ishh nampak ajer dia tu...kesian org tu takut sampai terkencing..wakakaka

    ReplyDelete
  3. pergghh!!~~gatal agak nyer di situ..sangat xmalu!!~~=P

    ReplyDelete
  4. wakakakakak boleh ek camtu wakakakak

    ReplyDelete
  5. buat malu ivory coast laaa ni...drogba tgk jerr tu..hahahhaha

    ReplyDelete
  6. darurat sangat kod ahhakzz, slamber jaaa..

    ReplyDelete
  7. tandas stadium nak masuk ke 2 posen...dia tade duit sebab tu kencing kat rumput..agar subur.hahahah

    ReplyDelete
  8. perghhh x senonoh... tuan tanah jgn buat camtuh okeh.. x elok...

    ReplyDelete
  9. dia niiii...herrrr..sepak kang

    ReplyDelete
  10. kasi baja organik sikit kat rumput tu...
    macam hampeh je player ni... senget l...

    ReplyDelete
  11. haha...lenkali pi la jamban siap2...huhu

    ReplyDelete
  12. kena buat toilet tepi padang ni.

    ReplyDelete
  13. oit apa bikin tu..ayakkk mati lahh rumput2 tu

    ReplyDelete
  14. macam tengah menahan je..kahkah

    ReplyDelete
  15. hahahah.....mana leh tahan2 ler..nanti kena batu karang r

    ReplyDelete
  16. ooh tak perasan pulak.dia melepas kat situ rupanya.cis..sungguh kurang sopan..ahahahha

    ReplyDelete
  17. afzal memang mempunyai pandangan mata yang baik,salute la,semua die nmpk je ye,.

    ReplyDelete
  18. ceh...~! tak senonoh.. hahahha.. =P

    ReplyDelete
  19. hui ape bikin tu..adeh merata2 betol buang hajat. hahaha

    ReplyDelete
  20. kencing kat padang pun kena bayar skang wehh!!

    ReplyDelete
  21. haha....
    dah tak tahan sgt dah tu....
    tangki dah penuh.....

    ReplyDelete
  22. kencing ke? eh tak ada sivik langsung lah!

    ReplyDelete