'> Lelaki..Ni Tandanya Korang Di Reject !! | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Thursday, November 17, 2011

Lelaki..Ni Tandanya Korang Di Reject !!

Assalamualaikum,

Heh aku terpanggil buat entry kali sebab aku baca entry dari blog DuniaSiGadis. Ada ke dia buat entry ayat2 lelaki reject pompuan. Perghh pompuan pun ada cara halusnya ketis lelaki dalam hidup mereka. Aku jangan nak cakap la..siap kena haktuih lagi! Menghijau lumut pipi ni ah. Tapi pipi kawan aku la..Pipi aku ni aku dah sapu Nippon Weatherbond..jamin tahan lumut 5 tahun.


So guys..korang sumbat ke hape daa..takkan la korang terkuntang kanting lagi, tak paham2 hint yang pompuan bagi menunjukkan yang korang tu direject dorang serta merta? Meh aku nak bagi 10 tanda2 korang direject pompuan kot2 ada terkena setepek kat muka korang

  1. Maaflah, saya muda rumaja lagi..piyed pun belum datang lagi nih" (padahal umur dah 30 tahun)
  2. Ko sms panjang2, banyak..satu haram dia tak balas. Kalau balas pun mujur tu pun cakap 'dah', 'tak', 'ntah' pendek2 semuanya
  3. Pukul 8 malam korang ajak couple, 8.02 malam korang tengok status FB dia dah tukar in relationship dengan someone yang lain.
  4. Bila korang nak datang rumah berkenalan ngan mak ayah dia, dan2 dia kata dia anak yatim padahal baru semalam bapak dia datang jumpa korang bayar bil elektrik.
  5. Dia kenakan syarat, hantaran berpuluh2 riban, semuanya serba satu padahal dia tau ko cuma posmen
  6. Setiap kali korang ajak dating, dia bawak kawan2 dia. Lagi tak boleh blah dia bawak kawan lelaki lain, siap berpimpin tangan lagi.
  7. Gambar2 korang dengan dia di delete tak disimpan, tapi gambar2 ngan budak lelaki lain ada je dalam henfon dia!
  8. Elok2 je korang online..dia terus offline..setiap kali pun macamtu!
  9. Bila ada peluang keluar bersama, dia teruja bercerita tentang lelaki lain..mungkin ofismate korang?
  10. Korang kena ludah..macam kawan aku!

So guys banyak lagi tanda2 yang menunjukkan korang direjected. Pada aku leave it or take it. Terus berusaha sampai berjaya. Mungkin ambil masa yang lama. Mungkin akan terbuka juga hatinya nanti :)

P/s : kata2 perangsang pada penghujung entry hanya untuk mereka yang bujang sahaja!

40 comments:

  1. ehem . macam pengalaman sendiri je ni ?

    ReplyDelete
  2. cara aku mereject lagi sadis kot dr list ko...nak tau? bialah resia.

    ReplyDelete
  3. perghh cepat gila weh kau balas. haha. syabas!!!

    no.8 tu aku selalu buat. kuikuikui. atau pun bila dia call atau sms aku ignore je.

    ReplyDelete
  4. aku reject senang je...

    tak suka kau..bulu ketiak kau panjang...weeee :p

    hahaha...sesaja.

    ReplyDelete
  5. NO 1, 3, GAN 9 PENA BUAT..
    YG LEN TA PENA AG..

    TAPI KAN.. KNE FIKIR JGAK ALASAN POMPUAN TU BUAT CAM UH..

    :)

    ReplyDelete
  6. hahahaha. mmg syok!
    no 2 n 8 je pnh buat! haha..

    ReplyDelete
  7. aku hanya rejek dia jika dia rejek aku... XD

    ReplyDelete
  8. cakap direct terus kan sng..xyah buat mcm2 kot..tapi yg last tu..mcm xpatut je..huhu..

    ReplyDelete
  9. mak aiii.bab kena ludah tu tak tahan.ada ke jenis ludah ludah?


    rindu rain lah! boleh ? hehe

    ReplyDelete
  10. sampai kena ludah ....melampaunya....tak suka pun jangan lah ludah-ludah...macam hina sangat.

    ReplyDelete
  11. tu la korang...lenkali pasang la strategi baekk punyerrr...:P

    ReplyDelete
  12. yg no 5 jaja kurang setuju..

    ade jenis pempuan kenakan syarat sbb nak 'test' laki yg dok ngurat tu tahan ke tak dgn perangai dia..

    lg satu, dia mungkin kenakan syarat sbb nak tgk sejauh mana sang lelaki tu boleh lakuakan/berkorban utk pempuan tu.. heh

    ReplyDelete
  13. hahaha..aku penah buat 2,3,8.hahaha.kejam kejamm

    ReplyDelete
  14. hehe ada yg pegalaman sendiri ke afzal oi ..
    :D

    rejectla secara berhemah :)

    ReplyDelete
  15. hehehe..pmpn suka lelaki yg x putus asa..br nampak kesungguhannya..cewah!!!hahaaha

    ReplyDelete
  16. experience sendiri ka..? hehehhee.. pernah buat 2 n 8.tp dulu laa. skrg buat duNNo je. =P

    ReplyDelete
  17. nasib baik dah kahwin..maknanya aku diterima dengan sahnya..haha..LULUS

    ReplyDelete
  18. no 2 dn 8 tu biasa buat kot afzal..hehe..yg lain tu agak sadis utk dibuat :)

    ReplyDelete
  19. lelaki yang jenis hidung tggi paling awal kne reject...:)

    ReplyDelete
  20. huh!?..
    mcm ade tnda2 bakal dirijek.. :(

    ReplyDelete
  21. zal, ala biasalah budak2 nijam...jual2 mahal dulu...dh kuciwa dgn balak tu..mulalah menyesal ler apa lerkan....tpi kalau x suka pon kenalah dgn sopan..ini masa org..mana tau esok lusa dia org lak yg kene ludah tu kan..sendiri mau ingat yer...x kira gadis ke teruna yang macho mcm zal ni kan...

    ReplyDelete
  22. Kasarnye cara reject yang terakhir tu..sian lelaki..kalau taknak pun tolaklah dengan cara baik kan.. ^_^

    ReplyDelete
  23. hahaha kalau aku lak aku akan treat dia as a fren ajer....cara sopan gitu :p

    ReplyDelete
  24. huhuhu..i kalo reject, teros xreply jer..no 8 salu dilakukan..malas seeyyyhh..(~____^)..xper, yang penting kena cakap elok2 kat laki tu kaaaannn..bahawesenyer saye tidak dapat menerima anda..kohkohkoh ! ~~

    ReplyDelete
  25. agak2 dah rejek guna cara baik...tapi masih lagi tak faham2...boleh guna cara LEBIH BAIK....kot... kot jelah...hehehe

    ReplyDelete
  26. aku penah kene reject ke?rasa nye x penah sebab jarang usha awek..g reject shop selalu la hehehe

    ReplyDelete
  27. Haha, tragis juga kena reject macam tu.

    ReplyDelete
  28. kelakar oh!
    baru mintak kapel pukul 8.00, 8.02 dah in a relationship dgn org lain.. giler kejam! haha

    tp tak semua pun macam tu :)

    ReplyDelete
  29. reject terus xpenah. tp try dlu, baru reject penah la.tu pun stret to d point.hehe

    ReplyDelete
  30. Manusia ni, bila rasa diminati ramai, tak kira la lelaki atau perempuan, mula lah nak tunjuk eksen...sbb dia ada pilihan...
    maka akan terjadilah rejek merejek ni...Kalau dia xde pilihan, xde sape berkenan, maka memang posmen tu la yg jadi pilihan...akakakkaak

    ReplyDelete
  31. kena ludah? alamakk..itu kejam sangat tuu!

    ReplyDelete
  32. sakit wooo kene reject, sapa dh kena tau laaaaa

    ReplyDelete
  33. banyak pengalaman neh...hihihi....reject awl2 dr reject lps kawen..hahaha

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com