Wordless Wednessday #12

9:57 AM


Pompuan buat nampak seksi.. 
kalau lelaki buat depan aku.. erk!!


You Might Also Like

37 comments

  1. ewwww . perempuan kalau buat seksi ? auwww .

    ReplyDelete
  2. BUKAN SEKSI BRO..TP DIORANG NAK CUTEKAN MATE JE..NAMPAK BULAT MCM IKAN BUNTAL..HAHHA..

    ReplyDelete
  3. hahaha..aku nak try makan depan ko la

    ReplyDelete
  4. seksi ke kalau ppuan buat? omak den buek xdo pun nampak seksi..selambo yo dio makan pisang tuh..

    ReplyDelete
  5. Huhu..yea ke seksi awak? ewwww...

    ReplyDelete
  6. hahahaha... dah dia tertengok ko nak wat camna

    ReplyDelete
  7. seksi kah...? rasa annoying ada lah. huhuhuhu.

    ReplyDelete
  8. nampaknya lepas nie nak makan pisang kena buat muka ganas sehabis mungkin..huh!

    ReplyDelete
  9. ada double meaning ke nie?
    saya bdk bawak umo...
    tataw apa2...hahaha =D

    ReplyDelete
  10. kah3..menggong... kalo pompuan buat mcm tu aku kenyit mata ja..tapi kalau lelaki, kutuk depan2..wakakaka

    ReplyDelete
  11. makan pun nampak seksi ye..kene pakai penutup mata lah pasni kalau nak makan..cenggitu ye?

    ReplyDelete
  12. kalo lelaki buat laaaaagggiiiiii seksi-meksi-hot-yow-wow!!!

    ***(pd pandangan pompuan la, hehehe)

    ReplyDelete
  13. alaaa~ da xleh buat cmni da.. x sexy la cmni...

    ReplyDelete
  14. maaf saya budak kecik,tak faham XD

    ReplyDelete
  15. kalau makan goreng pisang seksi gak ke hehehe :p

    ReplyDelete
  16. Kalau makan cekodok pisang pulak macam mana??

    ReplyDelete
  17. seksi ker??..
    ha3.. skunk org dah krg mkn banana

    ReplyDelete
  18. seb baik aku buat selambe jeh. aku ingat takde efek pape pun..
    aha..

    ReplyDelete
  19. Camana yea gayanya? Ada video tak hahahah

    ReplyDelete
  20. alamak.. kite suke makan <3 bgus elak sembelit.. haha

    ReplyDelete
  21. kalo makan biasa aku boleh trima..nie kalo dah maen jilatx2 kulumx2 pisang tu depan kite..MAMPOS HABAK HANG..

    ReplyDelete
  22. hahahahahah aku nak komen tapi tak terkeluar kata2 aku weyh....i knew u knew udeeehh hahahah


    http://ch000tz.blogspot.com/2011/12/gaban-pun-tak-sebizi-aku-haha.html

    ReplyDelete