2 Singgit.. 2 Singgit.. 2 Singgiiittt !!!!

12:19 AM

Assalamualaikum,

Hari ni aku tanak cakap banyak sebab jari aku mengadu dia perlukan cuti. Dorang bersepuluh mogok tanak korek idong aku hari ni, so takpe la cenggitu. Aku hari ni nak tiru stail Mail citer Upin Ipin tu meniaga. Aku nak let go barangan awet muda aku. Yeah barang2 kat bawah ni la yang membantu mengekalkan keanggunan dan keayuan aku since aku sekolah menengah lagi. Lihat perutku.. ramping kan? Hoho. Jom tengok kot2 korang berminat tengok koleksi aku :)


Komik Misteri Naga RAVE
Harga RM100
24 Episod


Komik Get Backers
Harga RM90
23 Episod



Komik Slam Dunk
Harga RM60
17 Episod



Komik Yu Gi Oh
Harga RM110
27 Episod



Komik Sin Chan (Feberet komik aku nih)
Harga RM200
44 Episod



 
Komik Detektif Conan
Harga RM160
40 Episod



Komik Kreko 2011
Harga RM70
36 Episod (Full)



Komik Kreko 2008
Harga RM70
36 Episod (Full)



Komik Kreko 2007
Harga RM70
36 Episod (Full)



So ni antara2 koleksi aku. Ada banyak lagi tapi aku belum sedia nak let go. Ada yang dah dijual, ni pon mak aku bising sebab dah penuh umah aku ngan komik. Haritu ada dia pegi jual buku koleksi Juara Wira aku kat suratkhabar lama!! Perrgghh menjejes air mata aku berlatar belakangkan lagu dangdut Iwan ngn Amelina - Memori Daun Pisang. Dapatlah 3hengget!! Buku Sin Chan punya banyak.. sampai bapak aku pun dah macam Sin Chan kat umah tu. Hehe gurau abah.. jangan sungkit buntut Along :D

So kalau berminat, any enquiry let me know je la ye :) Trimas


P/s : Meniaga la plak ko ni Jal!! *aku suka si Ayampenyek panggil aku cenggitu :)



*****

Trimas kengkawan kepada yang sudi vote aku untuk SOCIAL MEDIA AWARDS dalam kategori MOST FUNNIEST BLOG. Saje suka2 isi masa lapang :) Pada yang masih mahu menge-vote sila klik link di bawah, sign up dulu sebelum vote. Trimas :)

You Might Also Like

45 comments

  1. hoyyohh..bagai habis madu sepah dibuang..
    aku pon dulu ade banyak tapi keluaran gempakstarsz punya..biler dah bosan,nak jual rase geli pulak sebab dorg lagik suke bace free2 jer...bengong..nak bakor..rugi pulak.

    lalala~

    ReplyDelete
  2. wahahaha. byk gilaa kottt... lawak kampus takde ? kita suka yg tuuu :D

    ReplyDelete
  3. perghh.. manyaknyee komikkk !

    ehh.. yg conan tu NAKKKK !
    ekekeke.. episod last die hape ek?

    ReplyDelete
  4. byk gila komik ko..patut otak mu gitu..heh3

    ReplyDelete
  5. byk nyer komik.....
    cam teman jugak muda2 dulu.....

    ReplyDelete
  6. sy tolong promotekan kat fb, hihi sbb fren sy rmai giler komik

    ReplyDelete
  7. En Fahmi (spv SBI)-PLUSJanuary 29, 2012 at 12:54 AM

    afdzal..kalau ader komik naruto aku nak

    ReplyDelete
  8. amboy mule melebarkan sayap suda..haha bnyknye komik!! hebat gile :p

    ReplyDelete
  9. dila pun ada tok . komik mangga. rambutan pun ada . siap berikat tok -_-

    ReplyDelete
  10. banyaknya komik tok ketua .. errr...
    shin chan pon ada..waaa =)

    #tak prnh baca komik ni..=..='

    ReplyDelete
  11. Byk giler... tgk sekali aku dpt agak ko dah kumpul semuanya dari dua kurun lalu. Nyesal lak aku gi buang semua koleksi masa berpindah-randah dulu.

    ReplyDelete
  12. bagus.... dari berhabuk camtu ja baik jual kan..leh dpt wit lebih.. bijak bijak.. :P

    ReplyDelete
  13. Wee! banyaknya komik conan & shin chan dia. Kalau lar bole mkn~ nyumm~ nyummm~

    ReplyDelete
  14. alamak ingatkan betol la afzal jual komik 2 singgit hehe baru nak borong semua hikhikhik...

    ReplyDelete
  15. slamk dunk gan conan tu yg ta tahan tu.. haha.. bnyknye la koleksi abg..

    ReplyDelete
  16. sayangnya jual...tapi disimpan pun makan ruang ek...

    ReplyDelete
  17. pergh.. bnyak giler.. antoo komik ni... heee...


    p/s: ieyza dah vote afzal.. ^^

    ReplyDelete
  18. serius banyak! nak yang conan tuh!!!! menjerit smpai keluar anak tekak. haha..

    ReplyDelete
  19. naaaa. ini menunjukkan yg azal mmg sangat gemar membaca..syabas..

    p/s :komik dragon ball xdeke?

    ReplyDelete
  20. tok , kate 2 singgit .. pe cite smpai beratus2 .. waaaaa .. na komik shin chan ... pelisss tok pelisss .... hihi :D

    ReplyDelete
  21. dulu minat kreko tuh.... shin chan ada jugak kumpul. besh giler ah shin chan versi komik kn? eh jap. kata 2 singget? nape sampai beratus tu? hehe

    ReplyDelete
  22. banyaknye koleksi pejal ni..tak sangka ye..nape jual?simpan buat muzium lah..sentimental value ni..fiza pun penyimpan komik akuatik..tapi xde la banyak mane..

    ReplyDelete
  23. kalau ko sedekahkan dekat aku komfem-komfem pahala ko naik zal..sedekah laa..sedekah laaa

    ReplyDelete
  24. wahhh...nape nk jual?? syg gle kot. nk kumpul bknnye sng. kalo ak jdi ko..ak dh merajuk dh kat mak ak,haha^^

    ReplyDelete
  25. makbapak ko pon jd ko nk bahan .. ish2.. aku ade koleksi tp buku2 aku dh bersepah anak sedara aku baca letak merata.. siap aku jumpe kat umah diorang T_T

    ReplyDelete
  26. gler ah!
    p'baca komik yg tegar nih...

    ReplyDelete
  27. majalah mangga ada x?aku suka tgk gambar nak2 kat koma renang

    ReplyDelete
  28. Rave + Get Backers = RM50

    Deal?

    Kire aku tolong ko sambung jage komik2 tuh la..

    Serius buyer nih!

    ReplyDelete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  30. get bakers n slam dunk ada lagi? email aku singgitjer-at-gmail.com

    ReplyDelete
  31. this is great! serius berminat dgn slam dunk tu. email me acun_raito@yahoo.com. looking forward for you reply. tqvm :)

    ReplyDelete
  32. Nk conan tapi siri trt tu ajew boleh ker?

    ReplyDelete
  33. salam..bro...ada lgi x komik2 yg diatas ni?? =)

    ReplyDelete
  34. Salam tuan, komik get backers n slamdunk ada lagi ke tuan? berminat utk membelinya. Mohon whatsapp/msg/email ke 0197754836 atau harris@utem.edu.my. Terima kasih tuan

    ReplyDelete