'> Hanis Zalikha Tu Der !! | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Saturday, January 28, 2012

Hanis Zalikha Tu Der !!

Assalamualaikum,

Aisehmen camner la aku leh lupa nak bagitau korang semalam ea? Dalam sibuk2 aku pegi layan citer antu Kum Kum tu.. dari mata aku pandang popkon kat kaunter sambil2 jeling kat housemate aku mengharapkan dia beli bawak bekal masuk wayang *senak perut aku baca senafas tetiba aku pandang sorang awek ni punya gerek lalu 10 kaki depan aku. Familiar la muka dia.. erk Hanis Zalikha tu der!!

Memang cantik la kalau tengok live..cantik sikit je dari aku kalau berambut panjang. Usah dipertikaikan kalau dipadankan la ngan aku.. bagai pinang dibelah belah. Bukan aku je, semua mata tertumpu kat dia. Dia ngan kawan dia.. pompuan. Aku plak dalam mood2 gedik fikir nak menegur. Kang salah tegur ada dia geget telinga aku kang. Aku gamble terus jumpa dia, perkenalkan diri. Dia senyum dia kata familiar gak ngan blog aku. Perghh menjejes air mata aku dengar statement dia.. aku paling muka ke belakang kesat air mata kejap. Tacing der.. tacing. Ko ape tau.

Dia kata dia tengok citer Kum Kum gak. Aku buat2 eksited kejap. Kitorang borak2 kejap.. pastu apekejadah dia tetiba korek hidung tempek taik idong kat dahi aku. Pergh melekit beb!! Tak senonoh korek idong guna dua jari.. muat plak tu! Aku dengan muka blur tengok minah tu kemain layan baik punya korek tak tengok orang keliling.. last2 kawan aku panggil aku banyak kali. Tau2 aku sedar yang aku mimpi. Dia kata cuak tengok muka aku terkulat2. Sadis tol kalau cenggini la gayanya punya mimpi, berkerak taik hidung la dahi aku hari2 bangun tido!


P/s : ai watak dah masyuk.. jalan cerita plak macam kartun! Chait


Hanis Zalikha rindu kat aku lettew sampai aku termimpi2 *terbalik plak



*****



Trimas kengkawan kepada yang sudi vote aku untuk SOCIAL MEDIA AWARDS dalam kategori MOST FUNNIEST BLOG. Saje suka2 isi masa lapang :) Pada yang masih mahu menge-vote sila klik link di bawah, sign up dulu sebelum vote. Trimas :)

40 comments:

  1. aku tengah mimpi ke baca cerita mimpi afzal ni..adeh

    ReplyDelete
  2. tuuuu diah angan-angan.
    kalau aku jadi member ko memang aku sumbat taik idung dalam mulut ko dah..

    ReplyDelete
  3. kah kah..euuuuuwwww...ape pnya tok ketua la..mmpi loklaq sngguh..hahaha..

    #awl cerita sedap dh baca..mai kat last2 tu..errrr....=.=""

    ReplyDelete
  4. Kalo mimpi korek hidung tu ada unsur XXX tu... baik ko cepat2 kawen, kehkehkeh...

    Aku dah vote blog ko dah... good luck!

    ReplyDelete
  5. geli dowhh bace...ini sarcasm!haha
    part tacing tu mmg aku geli habis..

    ReplyDelete
  6. nanti mesti anis jalika dtg komen sini.. haha

    ReplyDelete
  7. boleh pulak macam tu.. haha.. adoiyyaa..

    ReplyDelete
  8. piwett.. x minta sign ker?? hu3

    ReplyDelete
  9. bukan main lagi aku baca penuh fokus dan efisien nya tibe2 kata mimpi.. sabo je la .. uhuk..

    banyak ke taik hidongnye??

    ReplyDelete
  10. uuuuuyaiiii.kemain ag mimpi ang.haha. tu bukan sebab hanis rindu. ang yang dok tergila2..haha

    ReplyDelete
  11. woahhh..dalam mimpi boleh jumpa macam2 orang ek..


    *malam tadi mimpi jumpa ustaz don & heliza dating dekat airport..

    ReplyDelete
  12. baca awal2 pun taw mimpi je. haha :P

    ReplyDelete
  13. Haha so cannot go . too sarcastic la abg ! haha

    ReplyDelete
  14. harap mimpi jadi kenyataan....

    teman dah tlog vote kan blog kome tu....

    ReplyDelete
  15. ceh..bru nk ckp untung lar,,, upe2nye mimpi...ceh.

    ReplyDelete
  16. kahkahkahkah geli la tok mimpi tok ni ! eeeee.

    ReplyDelete
  17. hahahaha msg ngan hanis zalikha kerrr sampai termimpi-mimpi..

    muahahaha :)

    ReplyDelete
  18. hahahahahahahhahahahahaha hingga penat!

    ReplyDelete
  19. haha kesian sampai termimpi2 eh apzal nie :)

    ReplyDelete
  20. baru nak jeles... tros tak jadik jeles.. ahahaha

    ReplyDelete
  21. Lerrr! ingt betoi2 jumpa td.Excited nak baca.sekali mimpi da~huhu

    ReplyDelete
  22. mipi jela mampu ek...ok dah vote banje cpt!

    ReplyDelete
  23. ceeewah..
    pape pun aku doakan kau berjaya berjumpa beliau di luar alam mimpi
    heheh..

    ReplyDelete
  24. Tadi pergi nak vote..sekarang no 54 yek!!!
    Tapi kena sign in..network slow bro..nanti aku undi kau.. Janji tak tipu punya!!!

    Tapi aku kena tipu pasal kau kata jumpa Hanis...waaa!!

    ReplyDelete
  25. jaal vote aku gak.. aku dh vote ko.. aku join educatinal blog.. mcm gmpang mmpi nk best hahaha

    ReplyDelete
  26. fuyooooo..mimpi HZ tu....erm....mimpi je x per..jgn ....udah ler..tuttttt

    ReplyDelete
  27. hahaha..pejal pejal..sampai mimpi hanis zalikha tu..tahniah le dapat mimpi jumpa hanis zalikha..^_^

    ReplyDelete
  28. aku malas je nk wat entry persamaan aku ngan hanis zalikha kang org cakap gila trafik plak kang

    ReplyDelete
  29. Kahkahkah.. ada2 je la awak ni..baca cam dah best dah..tang korek idung terus fail..mencikk..ahahaha

    ReplyDelete
  30. la.......... awat yg mimpi buruk sangat.... adeh!!.... x basuh kaki la tu... hheee

    ReplyDelete
  31. ingatkan betul2... haippp mimpi je upenye :3

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com