Wordless Wednessday #14

12:45 AM


Ni la satu2nya cctv yang boleh kencing dan nyanyi lagu kuda kepang kat Malaysia

You Might Also Like

37 comments

  1. jimat kos,huhuhu

    nak psang kat rumah 1 lah =) +__+

    ReplyDelete
  2. Wahh! nak beli cctv yang ni jugak lar :P

    ReplyDelete
  3. wah..mna nk cr cctv cmni?

    nmpk cm berkesan jek! haha

    ReplyDelete
  4. agak2 jenis ni quality HD tak? ade boleh zoom2 tak? :P

    ReplyDelete
  5. Ya Ampuuuuunnnn..buku tu bang OoOoOoOoi..maen duduk pulak erk !

    ReplyDelete
  6. haha dasat2...sapa la punya idea ekk?

    ReplyDelete
  7. eh unik jugak cctv nie..boleh dibawa bergosip bila bosan nie.

    ReplyDelete
  8. mana ada jual ni aku nak beli la nak letak kat umah hahaha

    ReplyDelete
  9. nak pasang atas bumbung umah.boleh dak?/

    ReplyDelete
  10. security yang terlampau....hehe

    ReplyDelete
  11. ketua kampung! nak 1 cctv macam ni! terbaik dari ladang ni! muahaha^^

    ReplyDelete
  12. klmhm cctv nie : xleh nk main kn smula rakamn :D

    ReplyDelete
  13. Wah! Canggih ni,kalau tenguk dlm gambar ada cermin kat penjuru kedai tu.

    ReplyDelete
  14. jenuh la mcm ni xleh g kencing :P

    ReplyDelete
  15. Salam Afzal,

    Buat lawak je petang rabu ni kan...anyway nice blog Afzal..

    BTW kami kami dah tag banner afzal & follow blog Afzal. Jangan lupa tag banner & follow blog kami lepas ni ye.. :-)

    www.mylovely-cats.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. ape yg org tu buat ? haha.. tah pape jer...

    ReplyDelete
  17. best gak ada cctv camni kt umah hehehe :)

    ReplyDelete
  18. adakah ini dirimu yang sebenar afzal.. haha

    ReplyDelete
  19. hoho ala-ala baywatch!!
    ni kalo gath kt PD ni, boleh la abg long buat gini nk kawal penduduk kg kan.....

    ReplyDelete
  20. CCTV ni kalau terlelap sesaat dua habislah orang2 ambil kesempatan...hihi

    ReplyDelete