'> Wordless Wednessday #16 | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Wednesday, February 1, 2012

Wordless Wednessday #16


meningkat naik lagi satu angka tahun ni
semoga dipermudahkan segala urusan
Amin


Trimas for all the wishes
May Allah bless all of us


P/s : Nasi minyak plak yang korang mintak kat aku  :)

44 comments:

  1. selamat ulang tahun ke 29 afzal...moga2 tahun 2012 lebih memberi sinar danerti untuk lebih menggelikan hati pembaca hihi..(^_^)

    ReplyDelete
  2. wahh..cantik nombor tu hari ni kan..plus 1.2.1.2 ^__^..hehe..mestilah nasi minyak yang dicari..:P

    ReplyDelete
  3. umo 29 dah tua la zal..hehehee

    ReplyDelete
  4. slmt hari lahir yer ..

    moga pnjg umur murah rezeki..

    singgah dari cik fiza ^__^

    ReplyDelete
  5. aminnn...cpt2 la kawen ha..huhu

    lahh.. berumur skit dah tok ketua ek..hee..awexx muda ni..rahsianya? huhu..

    ReplyDelete
  6. la....29 ea?ingatkan kite kakak...so, selamat hari lahir abang apzal..hihi...cepat kawen yea..

    CM 28...hik3..

    WW | jangan biar anak kacau daun

    ReplyDelete
  7. Baru 29 je... belum boleh kalahkan angka aku lagi tu, hehehe

    ReplyDelete
  8. selamat hari ulang tahun....
    moga cepat dpt jodoh... murah rezeki..... dan kebahgiaan segala gala lah !!!!

    ReplyDelete
  9. tok ketua...nah ada surat untuk tok ketua...

    http://blogfyna.com/selamat-hari-jadi-kepada-afzalsukasuki/

    ReplyDelete
  10. aku lagi muda la camni haha anyway happy besday my friend

    ReplyDelete
  11. Selamat Ulang Tahun 29 ^_^"



    *nasikkk minyak + nasikkk ujannn panass sekali ek...hihi

    ReplyDelete
  12. ouh tidak tok!! kenapa tua sgt?! kahkah gua ingat tok baru 24 . agagagaga. 10 tahun jarak umur kite tok. sadis gua :( HAI ABANG AFZAL :) *azam gua tak nak berkasar ngan tok sempena birthday tok ni :)

    ReplyDelete
  13. wah, 29 dah! tpi muka macam baru 26 je. hehe.. bila nak kawen ni tuan guru? hehe.. happy birthday!! :)

    ReplyDelete
  14. tok, kat sebelah nasi minyak letak nasi yg warna warni tu, nasi hujan panas..baru la kalerful

    ReplyDelete
  15. elok lah tu..hehehe.. semoga awet muda slalu ye.. :)

    ReplyDelete
  16. 29 ye....ehem, umur hanya pd angka. ~_~ yg penting jiwa maintain muda! muehehe..

    happy besday~!! semoga panjang umur n murah rezeki. nasi minyak bila lagi ni..? =P

    ReplyDelete
  17. dah wish kat fb..skrang ni nak wish kat sini lak...

    happy birthday zal...wah dah 29 yer...masih muda remaja lagi tu...hehehe

    ReplyDelete
  18. HB kawan..moga indah sentiasa..amin ya rabb.

    ReplyDelete
  19. lor baru 29 ke
    kena pggey awak abg..saya muda lagi
    muahahahaha

    ReplyDelete
  20. oh dh 29. dh tua

    selamat hari tua ye afzal :)

    ReplyDelete
  21. 29 afzal?????? mmg betol2 tueeee dah tu! leh la anak jijah panggil atok ni..lalala :p


    selamat hari tua abam afzal!!

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum...

    Afzal

    Selamat hari ulangtahun...didoakan semoga bertambah-tambah cekal tabah dlm menjalani hidup ini..aamiin

    Nak nasi beriani??...hehehe

    ReplyDelete
  23. loh! baru 29? ingat 49 dah...ramai sgt yg panggil tok!! huahaha

    ReplyDelete
  24. slmt hr lahir apzal..hehe 29 dah jadi tok..mudenye!! :)

    ReplyDelete
  25. wahh 29?? mati2 ingat muda mcm itew, yeahh smoga sgla doa mohd norafzal dimakbulkan Allah....

    ReplyDelete
  26. Selamat hari lahir tok!^^
    dah wish tok kali ke-2 nie tak kan takde pape tok?? heh heh heh~

    ReplyDelete
  27. tgk ni kami masing2 dok doa nk merasa nasi minyak..mana tahu makbul nnt..hehe..:D

    ReplyDelete
  28. seriesly 29 dah ? ingt 24, ke 25 ke.. boleh than giler2 nye.. hehe..



    happy birthday abang afzal..:P

    ReplyDelete
  29. 29 rupanya..akak muda lagi dari kamu tau..akak 23...heheheh

    ReplyDelete
  30. selamat ari tua.. moga bykkan ibadat :D

    ReplyDelete
  31. rata rata ramai terkejut dgn umur afzal..kekeke...

    jaja pon ingat baya2 jaja jer.. :p

    selamat meningkat umur~ selamat dunia akhirat..


    umur meningkat mati pon dekat..bkn jaja kata..mak jaja yg kata..heh

    ReplyDelete
  32. Bagus!!! bil aumur semakin meningkat maka kamu semakin matang..
    Dan tambah lagi..
    kita semua macam kelapa..lagi tu alagi bersantan..ehhehehee

    ReplyDelete
  33. Happy birthday again and again awak.. :D

    ReplyDelete
  34. Happy Birthday!!
    Semoga Panjang Umur Murah Rezeki!
    Dah Berumur rupa nya dia neh.
    nak kena panggil abang ke? O_o

    ReplyDelete
  35. happy bday afzal....
    miss purple doakan cpt naik pelamin n mkn nasi minyak sendiri
    bukan nasi minyak yg dibeli di kedai mamak seberang jalan tu taw haha :p

    ReplyDelete
  36. hye kawan..
    wish besday lagi, tarahal kan??..=)
    ape2 pown semoge success selalu yer..(^__^)

    ReplyDelete
  37. Isshhhkkk...
    Empat tahun sekali baru dapat sambut birthday...

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com