Candid - Candid 1st GBS Event !!

3:23 PM

As Salam,
Cakap bebanyak pun tara guna..
Hari ni aku nak sua ngan gambar2 candid sewaktu
1st event Geng Blogger Sengal je.
Meh kita nengok sesama sambil
makan popkorn.

Aku tak pasti si Aida Omar nak buat apa sebenarnya nih..


Dah masuk longkang.. si Man Kete nak salahkan bola. Si Shawn plak tak nak beredar sebab katanya selagi dia tak strike.. selagi tu la dia berdiri tegak kat lane bowling tu


Biasala mula2 bercinta manis semuanya.. dah lama pait. Haa pait macamni laaa


Nabiel Faan ngan Mankete je yang sibuk melompat.
Dulu time sekolah2 cikgu suh melompat tanak!!


Geng2 retis la katakan. Puih!


Ni sesi bertukar hadiah sesama ahli. Alahai manjanya pose ni. Maaf si Adib Adired ni 
masih belum dibenarkan untuk dibela


Patutla si Nad Zher EE kata nak leave group.. rupa2nya muka dia semua
blakang tabir. Sian.. sian..


Adila Sadam serba merah. Aww u nampak hot okeh! Si Reen pula berat nak bagi
adiahnya sebab mahal katanya.


Gembira kemain si Rerama Ungu dapat adiah. Erk!!


Perbincangan sesama ahli berkenaan cara2 meningkatkan trafik blog 
dan cara2 untuk membayar saman trafik sebab parking kereta tepi Time Square


Ni dah siap buat tayangan ngan mata bengkaknya..
tak menahan tapi sebab GBS punya pasal la kan??
Terbaekkk

Sewaktu wakil badan beruniform Pandu Puteri mengagihkan
makanan sorang sesuap. Nampak manja kan?


Tunggu catuan makanan dengan penuh sabar dan istiqamah


Ni muka budak merempat.. baru lepas kena halau dari food court kahkahkah


Admin yang bertanggungjawab menghalau anak2 buah ke hulu dan ke hilir 
*dah macam halau kambing plak


Kepsi?? Ni baru pencuci molotnya. Belum masuk main course lagik!


Maaf makhluk ni spesis terancam. Sila bantutkan niat korang untuk membelanya
buat masa terdekat sehingga dia selesai mengawan


Ni acara potong kek besday. Si penyu sorang je celebrate cukur jambul dia.


tengok la gelagat sekor..kalau dah makan lupa aku yang amik gmbar. Mincik!


Orang request.. aku layankan je hahaha :D


Ada lagi nama2 yang yang takde dalam ni.. 


v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
Taraaaaaaaaa !!!!!!!!!!!

GBS lu orang memang awesome !!


Kalau ada sumur di ladang,
Boleh hamba menumpang mandi,
Kalau ada umur yang panjang,
InsyaAllah kita bertemu lagi :)

You Might Also Like

73 comments

  1. ahahhaa. entry ni mmang comei. aku suka. aku suka. ahahahaha

    ReplyDelete
  2. tu aa. tacing aa. nak leave group la camni. ahahahha.

    ReplyDelete
  3. titew jelessssssssssssssssss..... :D

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada semua yang terlibat secara langsung atau tidak langsung merealisasikan event ini walaupun secara sedih nya aku x dpt join

    *pesanan ikhlas inspektor shahab

    ReplyDelete
  5. muahahahahaha..apsal bergabung jadi tu..hahahaha..cam siot..hahaha

    ReplyDelete
  6. k fine . saya jeles !!!!! nak ikut2

    ReplyDelete
  7. gmba miera xde pn..selamat aku..ahaha

    ReplyDelete
  8. gambar last paling best..hihihi..
    best2..menyesal tak sudah..kluar air mata drah tgk smua ni.hahahah

    ReplyDelete
  9. fuhooo ....setiap gambar ada cerita ...bukan cerita sedih ..tapi cerita gembira ...

    ReplyDelete
  10. gambar bercerita...memang best!!!


    buat lagi nanti, insya-Allah cuba join...

    ReplyDelete
  11. wah....suka tengok pic 2 kat sini....;)

    ReplyDelete
  12. tahniah zal..tok ketua yang hebat

    ReplyDelete
  13. wuuu titew jeles
    sampai hati tak bawak titew wuuu :(

    ReplyDelete
  14. aduhaiiiiiiii...x menahannnnnnn!

    ReplyDelete
  15. HAHAHAHA!boleh pulak bertukar jadi si Adila tu eh

    ngok ngek betul.

    ReplyDelete
  16. aku x kira. korang kena dtg belah utara lak pasni.

    ReplyDelete
  17. next gath confirm nak join!!! buat lagi taw tok!

    ReplyDelete
  18. ala tok..nanti buat kat johor plak!!!
    jeles!

    ReplyDelete
  19. alahai.bestnyewwww korang!terjeles tgk gmbr tu semua

    ReplyDelete
  20. Huwaaaaaa best nyaaaa.. Gambar jer dah Ceritakn segalsnya kn??? Hehehe

    ReplyDelete
  21. 1ST GBS YG HAPPENING...

    TAHNIAH TOK KETUA

    ;)

    ReplyDelete
  22. muehehe..tukar jd kak dila..argh,jeles tahap trcabut kepala..lain kali wat lg aw! mane la tau boleh join..keh3

    ReplyDelete
  23. best..mmg ohsem..hehehe.nway,pasni bt lagi la tok..hrp2 pasni lbh rmi leh dtg.=)

    p/s : klu lu bergabung ngan man kete agknye jdi sape lak?hahaha=P

    ReplyDelete
  24. wah...jeles oke! nak pegi la nnti..tok buat la lagi! kuikuikui

    ReplyDelete
  25. kah kah kah....kelakar lah tok...yg x leh tahan tu bila tok bergabungan korn jadi adila..kih3...

    ReplyDelete
  26. tok, nama Shawn tu tertinggal huruf A tau..kohkohkoh. #cikgu mata kene tajam kot :)

    ReplyDelete
  27. melihat gambar2 gathering penuh dgn iri hati..rugi btol x pegi rasanya..

    ReplyDelete
  28. nex event?? xkira nex time men boling jgk! ;p

    ReplyDelete
  29. hepi jer muka sesorang... best betul klu leh join :)

    ReplyDelete
  30. shit. gambar gua sekerat dua? jadah la kau. sobs sobs

    ReplyDelete
  31. waaa.. sumpah jeless.. tapi korang memang ohsem ah ;)

    ReplyDelete
  32. hahahaha !~ sabo jelaaaaa..... :D
    happy giller..ngehehehe......

    ReplyDelete
  33. eee jeles nya tgk xtvt semua...haha rugi xleh pi...mmg awesome laa semua

    ReplyDelete
  34. best giler..satu mmpi ngeri xpergi kot ^_^

    ReplyDelete
  35. nasib aku takde kan kalau tak tentu akulah retisnyer hahahhaha

    ReplyDelete
  36. jeles jeles jeles! titew nak itot! haha

    bile permohonan nak jdi GBS dibuke semulaa?? weee :D

    ReplyDelete
  37. JELEZ !!! teringin nak join ..T_T

    ReplyDelete
  38. nak join jugakkkkkkkkkkkk.... sob..sob..

    ReplyDelete
  39. uishhh, kira ramai la jugak kan pegi perjumpaan nih...syok tuuuuuuuu

    ReplyDelete
  40. Meriah gila!! jeles weh!!

    wuwuw. sedih tak dapat join gath ni.. tak pe, gath akan datang jgn lupa inform awal2 zal..

    :D

    ReplyDelete
  41. sekali-sekala bersosial best kan.. :)

    ReplyDelete
  42. perghh , best nyer .. hehe ..

    ReplyDelete
  43. ahahaha~ sonok tgk gambar niey! jelezzzz! ^^

    ReplyDelete
  44. hahaha lawak2... pandai ko bagi skrip sengal stiap gmbar kan..kan..kan..
    :p

    ReplyDelete
  45. bestnya laaaaa ^__^

    erkkk....*nangis blakang pintu smbil mkn KFC :(

    ReplyDelete
  46. terbaikla tok!!!
    tapi bab gmbar candid i tuh yg xbape nak awesome..siot je..haha

    ReplyDelete
  47. Huh!!! memang best aku tengok..ramai blogger letak gambar2 yang best..

    ReplyDelete
  48. gua nak saman lu tok!!! sebab sebarkan gambar gua. haha

    ReplyDelete
  49. Dialog semua memang klaka,hahaha.

    Oden cuma taw abgman kete je ha, mano pi cikguwanmuzik,tak ikot ek.

    #terbaik la afzal!bagus uat event camni :)

    ReplyDelete
  50. tok, nanti wat lagi..
    kompom Lala ikut kali ni !

    rajin pulak tok buat dialog sengal tu kan, hahahah =D

    ReplyDelete
  51. jeles i tengok gambar ni tau..sob sobs..nak larikan diri ah camni.

    ReplyDelete
  52. hahaha... baiklah ngaku la ngaku la sebenarnya tak reti main bowling.. pasal tu posing lagu tu. :P

    ReplyDelete
  53. Pergh! Macam best je en. Rugi gila tak join group ni awal2. Btw bila nak buat gath lagi? :3

    ReplyDelete
  54. hu hu hu...... next time nk joins jugak.......

    ReplyDelete
  55. weeee semat la tok ketuat... suka gila baca entry ni. gelak2 je.

    tapi tok salah la. dila yang bagi hadiah tu kat reen la. reen bagi hadiah kat rerama ungu la tok. haha

    ReplyDelete
  56. tok. rasa nak nangis lah bila baca ni..sob sob sobbbb

    ReplyDelete
  57. hehehe...yg last skali kalakar..=)

    ReplyDelete
  58. wah wah wah...apesal gambar wa cenggituuu??? hahahaha..sonok sngt la tuuuu..

    ReplyDelete
  59. ada sinetron la..x yah susah susah nak membebel yedakk?

    tang Adila tu..ngko emmang sengal..nama pon tok ketua sengal..haha

    ReplyDelete
  60. harap2 la tahun ni aku boleh jjoin... buatlah lps aku masuk u..senang skit nk pergi

    ReplyDelete