Off To KL : GBS Serang Berjaya Times Square !!

12:31 AM

As Salam,

Hari ni aku quite bizi. Banyak benda nak kena handle. Ni planning dari awal tahun hari tu, akhirnya hari yang aku tunggu2 bakal tiba esok. Esok aku ngan bala tentera GBS akan turun ke KL, di mana 1st event Geng Blogger Sengal akan dibuat di Berjaya Times Square, KL. So kalau korang rasa nak lepak sekali pon tarahal, tapi makan pakai sendiri2 la ye. Hehe kot2 korang nak jumpa blogger2 kesayangan korang, ye la selama ni borak kat shotbox je :)

Takde la ramai mana yang turun, ada dalam 30 orang blogger termasuk Blogger Perak. Tu pun dengar ada ura2 yang nak turun join last menet. Ada gak yang kecewa tak dapat join, aku pun tak boleh buat pape. Maybe next time la ye :) Event start pukul 12 tengahari sampai 6 petang. Memandangkan 1st event, kami tak plan yang besar2. Lebih kepada santai2 je sambil berpantun seloka sesama ahli.

So kalau korang turun Times Square esok, jenguk2 la ke lane bowling. Agak2 nampak budak baling bole bowling kebelakang.. tu kitorang la agaknya. Hehe. Oo maaf la kalau ada yang berharap dapat jumpa blogger femes. Seyesly memang haram korang takkan jumpa. Kitorang semua spesis sengal :)

So aku dan admin2 lain yang bertungkus lumus untuk menjayakan event berharap segalanya akan berjalan lancar esok. Aku berharap event ini akan jadi kayu pengukur untuk kami merancang next event pada masa akan datang. Korang GBS.. memang AWESOME !! Aku tabik spring!!




Disediakan oleh,
Afzalsukasuki
Ketua Kampung,
Geng Blogger Sengal

You Might Also Like

39 comments

  1. gua pegi esok. yeahhh! selamat berkenalann

    ReplyDelete
  2. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sedih la caniiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. tido lah tok ! esok nk gerak awalll~

    ReplyDelete
  4. wahwah seronoknya cik abang kita esok...

    ReplyDelete
  5. tok, next gath jelajah sabah sarawak pulak. konfem yuyu join..sori geng takleh nak join. moga semua berjalan ngn lancar esok :)

    ReplyDelete
  6. semoga semuanya berjalan dengan lancar la yer tok. keciwa ini tak dapat join :(

    ReplyDelete
  7. bestnye!teringin nak g..mintak mintak berkesempatan..hamba ingin pulang ke johor sok.>.<

    ReplyDelete
  8. Huh! kuciwa tak dapat jumpa tok esok~ nak it0t jugak!! uwaaaaaa :'(

    ReplyDelete
  9. slmt bergathering GBS :)

    korang memang terbaik !

    ReplyDelete
  10. jeles nyer,remy tk dpt join.huhuhu kt kg ler

    ReplyDelete
  11. kalau free esok i pergi ye..btw ik hanif ada sekali ke esok.? eheh

    ReplyDelete
  12. huhuhu ni rasa nk skodeng2 senyap2 kat sana..hahaha..

    have fun semua.hope semua berjalan dgn lancar.amin.

    ReplyDelete
  13. have fun guys. semoga semuanya berjalan dgn lancar. amin. :)

    ReplyDelete
  14. semoga semuanya berjalan dengan lancar ye tok.....sedih2 tak dpt join..uwaaa *teriak blakang pintu :(

    ReplyDelete
  15. selamat berseronok ronok k..kim salam semua...

    ReplyDelete
  16. wuaaaaaaaaa :( sedih tak dapat pegi!! jelesss!!

    ReplyDelete
  17. selamat berseronok GBS yang join gathering semuaaa..

    ReplyDelete
  18. tata tok..nnti upload gmbr bebanyak yep!

    ReplyDelete
  19. heee.. kalu sempat esok den dtang skodeng dari jauh je :)

    10 minit dari rumah ts tuh :P

    ReplyDelete
  20. opss.. hari nie ekk tak sempat :P

    ReplyDelete
  21. yiehaaa selamat bersengal semua geng GBS...took jgn lupa upload pic meriah nt yer..

    ReplyDelete
  22. yiehaaa selamat bersengal semua geng GBS...took jgn lupa upload pic meriah nt yer..

    ReplyDelete
  23. yiehaaa selamat bersengal semua geng GBS...took jgn lupa upload pic meriah nt yer..

    ReplyDelete
  24. sedih wooo x dapat pergi :( sob sob

    ReplyDelete
  25. tak ajak aku ponkkkkkk aku kat kl ni!!

    ReplyDelete
  26. nnt wat lg tok...sm x puas ati sebab x dapat join..hehe

    ReplyDelete
  27. peh mmg jeles tahap gaban!

    tengah exam lah, tp esok tak da paper..
    tp nak pergi mcm segan je..
    tp tak da duit
    eh bnyk tp..hehe
    insyaallah lain kali boleh join ^^

    ReplyDelete
  28. wah bestnye..apzal wat entry cecepat eh..nk tgk gmbr bebnyk! :)

    ReplyDelete
  29. teringin nk join tp sibuk ngan show

    ReplyDelete