Segmen : Jom Kumpul 8 Juta Follower ??

3:34 PM

Assalamualaikum,

Skip eNovel kejap boley? :) Amacam? Teruja tak? Aku dah buat pemerhatian dan ujikaji makmal ke atas spesimen taugeh, dan aku dapat cara untuk mereka yang giler kejar follower. Percaya lah. Just follow je syarat2 yang aku buat kat bawah. Ingat, tak cukup syarat jangan harap la nak dapat. Tak rasa nak rasa retis macam abang Ben Ashaari? Lyssa Faizureen? Cik Epal? Kahkahkah retis la korang pas ni wehh!! Awww

semakin teruk gaya tido, kemungkinan besar semakin ramai bilangan follower
*nasib tangan kat luar, selalu aku jumpa tangan dalam seluar. Err


Syarat2 penyertaan :
  • Sesiapa boleh join asalkan tak clash ngan latihan rumah sukan, miting PIBG dan time ngaji.
  • Syarat umur : kanak2 kelas lompat hingga tahap macik hampir menapos
  • Mampu bersin dan kentut sekali harung.
  • Boleh gunakan jamban cangkung dan mampu aim najis tepat ke dalam lubang jamban
  • Mampu simpan balik trolley Giant/ Mydin di tempatnya setelah digunakan

Cara2nya mudah sahaja :
  • Copy banner di atas? Tak payah Jemah. Menyusahkan. Tengok je gaya tu sambil kunyah twisties
  • Buat entry? Pon tak payah. Baik ko buat origami atau kumpul batang eskim *nak menang adiah Mat Kool.
  • Tak payah ko nak tag sesape, tapi jangan lupa pakai nametag ke sekolah. Kang pengawas tahan.
  • Lagi lama ko tido.. lagi cerah peluang ko nak kumpul 8 juta follower
  • Bila emak korang marah banyak tido, katakan ini semua untuk masa depan keluarga korang gak

Jadi sekiranya korang follow syarat2 di atas kompom dalam tempoh dua minggu korang akan dapat follower paling kurang.. paling kurang ye 8 juta!! Humang aih punyala ramai, dah macam bilangan sperma dah. Kikiki. Ingat yang penting yakin, sabar dan percaya. Adakah korang sudah bersiap sedia untuk bergelar retis?? Wewiiittttt




P/s : Kalau betul.. dah lama aku jadi retis kahkahkah :D

You Might Also Like

47 comments

  1. gambar tu ada unsur2 kurang sihat ..ahhak

    ReplyDelete
  2. bhahahahaa segmen paling munasabah sekali ye ye.. hahahahahaa :D

    ReplyDelete
  3. apakah.. nk join tp syart2 nya tak yah buat entry... mmg contest terbaik.. tahap pundek.. ha2

    contest palin gpelik ha3

    ReplyDelete
  4. sengal gila babeng.
    adakah lelaki belah kiri tu beralih ke tilam kawan dia? ehh

    ReplyDelete
  5. aku ingat betol2 punya segmen. cinabeng mu..:P

    ReplyDelete
  6. haha..sengal punya segmen..gambar pun dah sengal..

    ReplyDelete
  7. hahaha!! sempoi la bro!! wajib tiru info yg lu bg nih.. wakaka

    ReplyDelete
  8. 18SGGGGGGG..ha3
    segmen ni confirm 8 juta org join

    ReplyDelete
  9. ngeh3x! ape teruk bebenor gaya tido tu tok?? uhuuu~ pakai spek den nak nengok eh. =)

    ReplyDelete
  10. aku join sebab aku gila follower hahahaha

    ReplyDelete
  11. maaflah tak nak join, tak sanggup rasanya hehehee

    ReplyDelete
  12. abes tak senonoh tido..
    tak leh wat calon laki lah oihhh :P

    ReplyDelete
  13. segmen plg sengal
    gambo seksi tak hengattt :P

    ReplyDelete
  14. afzal dh lama retis di hati cik tikah. muahahah!

    ReplyDelete
  15. kalo betol pon apa salahnya....syarat2 pnyrtaan pon da mmbuktikan Syu x layak pon..hahhahahaha

    ReplyDelete
  16. kakakakaaaa! tokk gambar sp tuh, tok knal tak, shaye berkenan sangat :))

    ReplyDelete
  17. Waaaaaaa / Gambaqqq TAK senonoh !!!
    Kah..Kah..Kah... xD

    ReplyDelete
  18. yeayyyy!! suka...tak perlu tag sesapa... ;)

    ReplyDelete
  19. loh !!!!!
    takde borang ker ????

    ReplyDelete
  20. syarat yang pelik. hahahahaha

    ReplyDelete
  21. juling mata ku tgk gambaq sedemikian =_='

    ReplyDelete
  22. gambar seksi x ingt..
    adakah tuk ktua pmnt lmfao--> im sexy and i know it

    ReplyDelete
  23. Ewwwwwww bikin gemparrr ajeee... Hahaha

    ReplyDelete
  24. ayat giler2 hahaha..syok bace ka3

    ReplyDelete
  25. sengal tok ketua nih...ada pulak yang pecah rekod nih kang..

    SEORANG TOK KETUA TELAH DISULA DENGAN KEJAM KERANA BLOG

    ;p

    ReplyDelete
  26. org laki2 mmg tido tgn sure kt situ..luar dalam hahahahaha

    ReplyDelete
  27. eerrkkkkkkk.......tertekeluar komen aku bila tgk pic ni babe!

    ReplyDelete
  28. Geliga kepala otak adik aku ni buat segmen pelik.Kelako2!

    ReplyDelete
  29. tajuk tak agak2 8 juta..tengok syarat lagi la sengal2 ubi..adoi2..kelakar2..

    now memang banyak segmen jenis macam ni..da yg sampai pening la..macam2 tul.hihihi

    ReplyDelete
  30. kehkehkeh....sengal la lu tok...apa ke halnya sampai cenggitu nak kaut 8 juta follower hihi... (~_~)

    ReplyDelete
  31. adoi. segmen ni. haahaa. tricky sngt la XD. fun juga buat segmen cam ni. sja2 je..

    ReplyDelete
  32. hahahaha..apakah ini?hehehe..segmen paling terbaik pernak aku jumpa sepanjang hidup haku berblog nih..hahahaha

    ReplyDelete
  33. Alhamdulillah... sejak join segment ni bertambah ramai follower... daripada 3org sekarang dah 12ribu org... sikit je lagi nak potong blog2 retis yg fofuler tu... mekasih ye......

    ReplyDelete