'> 10 Entry Afzalsukasuki Dengan Pageview Tertinggi | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Friday, May 11, 2012

10 Entry Afzalsukasuki Dengan Pageview Tertinggi


Assalam,

Almaklumlah blogspot berwajah baru kan, so puas kot aku godek2 bagai. Nah aku nampak something intresting. Pageview untuk setiap entry2 yang aku hasilkan setahun sudah. Selama ni aku tak amik tau pon berapa ramai yang dok singgah semata2.. ataupun singgah dan baca. Selama ni aku anggapkan jumlah komen yang aku terima untuk setiap entry menandakan keberkesanan entry aku tersebut pada readers.


Sah aku salah! Ada entry dengan 2 komen sahaja tapi mendapat capaian dan carian tertinggi dalam tempoh setahun aku berblogging ni. Kat bawah aku listkan 10 entry yang mendapat pageview tertinggi sehingga kini. Klik tajuk untuk ke link.


Jom Kongsi Tips & Punca Masalah Kereta ~ | 2627 pageview

Kau Kategori Cantik, Ayu Atau Comel?   | 2338 pageview

Abang Tolong Buka Kain Saya Abaaannggg ~   | 1840 pageview

Misteri Di Sebalik Hotel California   | 1422 pageview

Aku Naik Pelamin Akhirnya !!  | 1399 pageview

Makna Unsur Unsur Dalam Turutan Anak | 1221 pageview

Ganasnya Muka Abang Tapi ..  | 1097 pageview

Apsal Ko Tengok Anu Dia Setaann !! [18SX]  | 904   pageview

Ada Blogger Nak Rasa Penampar Aku !!   | 816   pageview

Mana Kutahan Lurah Dendammu     | 790   pageview


Apa yang aku nak bagitau kat sini, aku bukan blog SEO.. blog personal je kot tapi alhamdulillah masih ada pembaca yang setia. Aku tau korang menjadi blogger sebab korang mampu menulis sesuatu. Hargailah kemampuan yang korang ada, aku pasti korang mampu jadi lebih hebat setanding blog personal Ben Ashaari. Jangan bandingkan ngan aku sebab aku pun masih berusaha ke arah itu. Tulis apa yang kau rasa tanpa perlu ada hipokrit. Andai 1 orang tak suka cara penulisan kau, percayalah 100 orang masih menanti penulisan kau seterusnya :)

Bercakap pasal penulisan, aku akan buat satu simple segmen. Tunggu je la :)



P/s : Tulislah sesuatu yang kau suka.. kau akan rasa puas :)










18 comments:

  1. x sabar nak tggu segmen abg afzal...
    *knpa aku pgl abg neh?
    haha

    ReplyDelete
  2. nak tunggu segmen abang jugaaa...eh! dah macam korn pula..



    awak...saya baru nak buat entri macam ni~tahniah la pageview beribu-ribu...

    ReplyDelete
  3. nk tnggu segmen abg afzal jugak..
    eh mcm korn ngn aien plak..ekeke

    entri mantop,rmai org skodeng..kikiki
    bila mnulis mmg trase puas!

    ReplyDelete
  4. apa yg boleh disimpulkan.. penggunaan perkataan 18sx.. dpt membantu SEO anda :P

    ReplyDelete
  5. waahh tok.. boleh tido senyum2 ;)

    ReplyDelete
  6. abam..tolong buka kain saya abam.hahahaha..

    ReplyDelete
  7. whoaaa ramainye orang datang blog abam kite ni.. hekhek :P

    ReplyDelete
  8. record baik tu.betul cakap apjal tu..penulisan tanpa hipokrit,insyaAllah akan berjaya menjadi blogger hebat.biasalah,nak berjaya kene ada ujian.baru lah bermakna kejayaan tu.^__^.All the best apjal.

    ReplyDelete
  9. perghhh cayalah afzal...pageview entry2 hot tue cecah ribu riban.

    ReplyDelete
  10. tak sabar nak tunggu.... addict ngan blog tok dah nie......he3

    ReplyDelete
  11. byk en3 yg kategori 4 figure tu ^^

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com