Apa Kat Mulut Abang Tu?

12:00 PM


"Sayang sayang sayang.. sayang cantik malam ini seperti bulan"

Si dara tersebut tersiput siput kemaluan. Elleh blushing lettew

"Sayang sayang sayang.. sayang wangi malam ni. Mesti bertakung minyak wangi kat ketiak sayang kan?"

Si dara tersebut masih blushing sambil tangannya mencubit manja lengan si jejaka seolah2 tak redha dengan pujian melambung si jejaka, tapi suka humangaih. Tu namanya gedik kemain!

"Ala abang tu apa kurangnya. Emsem abang malam ni, nampak putih walaupun di waktu malam. Pakai tepung komak ye bang?", awek tersebut menutup mulut menahan ketawa

"Ai main kasar awek aku malam ni. Takpe2 awek cantek kemain sabo je la", si jejaka mengusap dadanya, sesekali jari jemarinya tersangkut pada helaian bulu dada berkerinting yang terkeluar di balik celahan butang bajunya.

Jejaka memandang teruna, si dara menjeling manja. Mata bertentang mata. Bibir si teruna makin menjuih panjang sambil menutup mata menunggu peluang dari si dara..

"Abang abang abang.. apa kat atas bibir abang tu? Gigi abang kah?", suara si dara menyepoilkan suasana.

Si teruna mengusap2 bibir kelihatan ada benda menguit2 keluar dari dalam mulutnya. Makin lama makin banyak. Si dara menjerit lalu mati terkujat.. si teruna menjerit kuat giler (sama kuat ngan hon kapal!!) "Berenggaaaa lalat woooihhhh aiyakkkk!!!"



**********

Aku terjaga..

Kus semangat aku usap dada sapu2 bibir. Sah aku mimpi. Ni pasal nasi goreng ayam semalam la yang aku makan, boleh plak ada telur lalat kat ayam. Aku dah abis lenjan, baru aku perasan. Nak muntahkan balik.. sayang RM6.50. Tup2 sekali sambung masuk mimpi daaa..Hawau!

Haishh mana datang awek la masuk mimpi aku. Aku check seluar. Nasib tak basah, bajet dah kena mandi wajib laa pepagi tu. Uhuk3


P/s : rasa tanak lagi beli kedai mamak tu.. tapi selalu teringat2 nasik goreng dia :(

You Might Also Like

27 comments

  1. eeeeeeeeeuuuu! cukup pantang ada berenga lalat dlm mkanan, kalau lipas boleh blah lagi! eeee geli3!!

    ReplyDelete
  2. ok..cerita part ko mimpi mmg leh terima pakai, cerita part berengga tu aku pun leh terima..part ko cek seluar tu...aku tak leh terima kenyataan..mmg hawauuu gilerrr..


    *mmg super lawak..*

    ReplyDelete
  3. tok langkah keselamatan mandi je tok MUAHAHA!!

    ReplyDelete
  4. eeeee

    ahahahahhaa

    ahahahahahahahaha

    ahahahaha

    hahahaha

    ReplyDelete
  5. cantik seperti bulan? k. thx. hahahahaha. kbai.

    telur lalat tu agak2 ada bape bijik? hahahhahaha

    ReplyDelete
  6.  JOM MENONTON ,TV TERENGGANU ,TV PAS ,TV SELANGOR,TV KELANTAN ,BERNAMA TV TV1 ,TV2,TVi,TV3,NTV7,8TV,TV9 alhijrahtv ,emastv,Astro Ceria ,Astro Prima ,Astro Oasis ,Astro Box Office Movie ,hbo movie,star plus,national geografi,net geo, discovery channel ,AXN BEYOND HD,Bloomberg Tv,Cinamax,dan banyak lagi  DI http://vecasts.blogspot.com/2011/10/malaysia-tv-online-watch-malaysia-tv.html  menonton secra percuma tak perlu daftar dan x perlu bayar
    TERDAPAT JUGA LEBIH 207 BUAH SIARAN RADIO ONLINE BOLEH DI DENGARI SECARA LIVE DI SINI jom terjahhhhhhhhhhhhh ,maklumat penting,ada ketikanya sesetengah saluran tidak beroperasi kerana masaalah server down atau pun offline,Terdapat juga pelbagai siaran radio dan tv dari pelbagai negara di sini live hanya untuk anda,terdapat juga pelbagai siaran telivisi dan radio online indonesia di sini..

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. kah kah kah..tu lah..lu kutukkan wa lagi..kan dah kena balik!!

    ReplyDelete
  9. kalau sambung lagi drama tu dah boleh wat novel.. jiwang betol..hehe

    ReplyDelete
  10. tu mulut kena samak dulu baru boleh muncung!!!! ha3

    ReplyDelete
  11. eii berengga tue bgus utk kshtan hakhak

    ReplyDelete
  12. hang buat aku geli la satu badan naik bulu roma..siot betul

    ReplyDelete
  13. amboi sampai bermimpi. nasib mimpi.hehe

    ReplyDelete
  14. lu kena pi mandi wajid nie..walau x keluar...ajaran sesat wa nie..kah kah kah

    ReplyDelete
  15. haha..kesian awek tu masuk mimpi tok..:P

    ReplyDelete
  16. euwww...nasi bersalji...sian pg gegirl tu yg menjd mangsa..haha

    ReplyDelete
  17. hahaha. aku doa ..harap2 muka awek tu bukan cam aku tok..hahahah

    ReplyDelete
  18. ekekekekek.. ada choki-choki x kat sini... lapor ni..

    ReplyDelete
  19. Kekeke...nasib baik tak mandi wajib..

    ReplyDelete
  20. hahahaha. tak mampu berkata-kata. tergelak sakan dah. gmbr abg yg terkezutt tu, buat Ety terkezutt sama. sabar je la.

    psst : cukup pantang bila makan syiok2 tetiba nampak telur lalat kat makanan. kacau line betul la.

    ReplyDelete