'> Blogger : Rupa Dulu Vs Sekarang | 2nd Round | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Friday, July 13, 2012

Blogger : Rupa Dulu Vs Sekarang | 2nd Round

Assalam,

Mula2 aku just nak publish cenggitu je tapi ada blogger bagi idea, apa kata aku letak gambar dan suruh korang teka dan padankan mana satu dorang based on gambar lama dan baru dorang. Amacam? Cargas sungguh idea ko BabyZyra Roxx. Trimas :)

Ni 2nd round dah, kalau korang nak baca yang 1st round leh KLIK SINI. So aku akan letak gambar2 blogger tersebut waktu kecik, muda remaja.. berhingus lagik. Then aku mintak korang padankan dengan gambar2 dorang bila dah tua bangka tu. Gambar time kecik telah aku nomborkan dan sila padankan dengan nama blogger2 berkenaan :)


Aku ingat nak main2 gitu je tapi bagi menyemarakkan lagi semangat pada mereka yang berjaya menjawab dengan tepat atau purata tekaan yang betul aku bagi topup RM10 :)*tertakluk kepada terma dan syarat. Tak banyak pon, saje je suka2 :)

Takyah la nak buat2 entry, korang jawab je kat ruangan komen. Aku hanya terima jawapan sekali sahaja untuk penyertaan, so jangan fikir nak letak banyak2 jawapan ye. Jawapan pertama sahaja yang akan dikira. Hehe

So selamat mencuba :)

GAMBAR KECIK KEMETOT









GAMBAR BESAR KEMAIN
korang boleh KLIK pada nama blogger2 tersebut sebab ada
antara gambar dorang aku rembat dari blog dorang hehe :D

 Blogger Aida Omar                      Blogger Bonz Zackless

Blogger MiszEyza                             Blogger Faizlazter

                          Blogger Shawn Razaleigh                         Blogger Wadi Ao

                        Blogger Wan Nur Amirah                     Blogger Zulhilmi Tempoyak




P/s : Maaf #GBS korang leh teka2 je, tapi adiah bagi la can kat bebudak lain ye :)

32 comments:

  1. mencabar otak betul contest ni

    ReplyDelete
  2. hahaha.. aku tak leh nak join ke?? hehehe

    ReplyDelete
  3. Aida Omar no 3
    wadi ao no 1
    Abam Bonz no 5
    Faiz laster no 4
    MiszEyza no 7
    Shong no 6
    Wan nur amirah no 2
    Zulhilmi Tempoyak no 8
    Remyhazza no 9

    ni namanya pakai hentam.. pakai taram.. HUAHUH!!! cubo nasib..

    ReplyDelete
  4. ngahaha! baru semangat nak joing :3
    semua cecomeng lahhh jeles gua cenggini









    si dia plg comel :">
    awmmmmmm gedik

    ReplyDelete
  5. no 7 wadi o
    no 6 shong
    no 4 faiz
    no8 wan amirah
    no1 remy haza
    no9 zulhilmitempoyak
    no 5 bonz
    no 2 aida
    no 3 eyza

    gigih siol aku teka. hahaha

    ReplyDelete
  6. kahkahkah hampir2 kena tu Jajam ngan Shawn hahaha

    ReplyDelete
  7. Assalam Afzal,

    Salam kenal..insyaallah blh

    ReplyDelete
  8. yg tercalon nie kena jawab jugak ker ???? he3....
    satu jawapan remy dah boleh teka betul.......comfirm !!!!

    ReplyDelete
  9. 1 MiszEyza
    2 Wadi Ao
    3 Aida Omar
    4 Faizlazter
    5 Zulhilmi
    6 Shawn
    7 Nur Amirah
    8 Bonz
    9 Remuhazza

    No 6 tu aku tiru jwpn Shawn. Taktau r if dea tipu kan? Err apsal aku leh terjebak meneka gak ni? Grrrr~

    ReplyDelete
  10. wau,best ni blaseh jer jawab hehe,
    bloger aida omar-pic nombor 3.
    bloger bonz zackless nombor 5.
    bloger miszeyza nombor 7.
    bloger faizlazter nombor 4.
    bloger shawan razaleight 6.
    bloger wadi ao nombor 1.
    bloger wan nor amirah 2.
    bloger zulhilmi tempoyak 8.
    bloger remyhazza -----------9.

    aku pon hentam gak ahakzzzzz....kalau betul ni nombor telepon nak top up huhu.0125367817

    ReplyDelete
  11. masing2 membesar dengan cemerlang bak johan...memang mencabar minda la afzal..haha. tak dapat teka.

    ReplyDelete
  12. alamak mcm ane nak teka ney...xtau la haha

    ReplyDelete
  13. confiuss wehhh hahaaa..mmber sndri aida pun aku tak cam ekekkee :p

    ReplyDelete
  14. ahh shongg. promot muke sendiri nampak

    ReplyDelete
  15. tok!!!!!!!!!!!!!! ni nak bakar rumah tok malam kang ni. haaaaaaa.

    mana gambar kite??? mencikk tau.

    :))

    ReplyDelete
  16. aku nak join tapi aku pening =='

    error##

    ReplyDelete
  17. eh aku ke tu? macam bukan je? hik3.. ha teka2 sape pandai dapat topap.. bukan senang tok nak bagi topap pree tu.

    ReplyDelete
  18. berpinau biji mata atas bawah nk teka ni..pinjam spek jap tok..mana tahu dapat scan terus tahu sape..

    ReplyDelete
  19. gerenti gua yg menang:

    1- Aida Omar
    2- Bonz Zackless
    3- MisEyza
    4- Faiz Laster
    5- Remy Hazza
    6- Shawn Razaleigh emmuacks!
    7- Wadi Ao
    8- Wan Amira
    9- Zulhilmi Tempoyak

    yakin! muktammad!

    ReplyDelete
  20. teka jgn teka, bkn senang dpt topap pree. gua rse gua yg paling shumel kt situ. hahahak :P

    ReplyDelete
  21. no 1 tu comel sangat....hehehehhehe

    ReplyDelete
  22. susah bebenorrrr nak neka
    huhuhuhuh

    ReplyDelete
  23. malas ar teka.haha

    apsal muke lebih kurang je mase kecik..konfius wa.haha

    ReplyDelete
  24. gua letak bendera putih, gua kalau sebelum bertanding. haha

    ReplyDelete
  25. aku sket pnya hensem n comel pon ssh nk teka ka..haha

    ReplyDelete
  26. nak teka juga tapi hurmm tu lah..risau takut menang =(

    ReplyDelete
  27. Aku teka seronok2 je tu. Tau dah takkan menang. Dah tentu2 aku tak kenal mereka. Hewhew. Tp dah teka tak sabar lak nak tau jawapan. Kehkeh!

    ReplyDelete
  28. sorry jal.. haha ko kecik2 emsem.. tp dh besar apsal mcm kurang macho

    ReplyDelete
  29. kecik2 sangat cute...

    moga aad peneka bertuah nanti hehehhe akak tumpang tengok je

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com