Jemputan Ke Walimatulurus Afzalsukasuki

11:31 AM

Assalam,

Alhamdulillah selamat aku diijabkabulkan dengan pasanganku Radhiah Izzati Bt Mohd Noh. Ops! Sori geng aku belum lagi nak cerita kat sini sebab gambar2 tak sampai lagi ke tangan aku. So aku forward semua cerita dan gambar ke minggu depan boleh tak? Aku takleh taip panjang2 sangat takut kang luntur inai kaki aku!

Dengan lafaz bismillahirrahmanirrahiim..

Aku dengan ini menjemput rakan2 blogger dan readers blog aku ni untuk menghadiri majlis walimatulurus aku dengan pasangan seperti yang tertera di bawah :

                                            Tarikh          : 7 Oktober 2012
                                            Hari              : Ahad
                                            Lokasi          : No. 40, Jalan Kajang Mewah 18,
                                                                  Taman Kajang Mewah,
                                                                  43000 Kajang, Selangor

Ni pula aku attachedkan sekali kad kawen aku dan map beserta arah tuju ke rumah aku. Maaflah kad kawen aku habis so ada antara korang yang tak dapat kad kawen tapi aku ada attachedkan kat event facebook. Print sendiri pon boleh. Tak jumpa? Aku attachedkan skali kat sini. Tapi kalau korang stil kata takde kad, aku anggapkan itu cuma alasan korang tak nak turun je la ye :)

Kad kawen aku

Ni meap beserta tunjuk arah ke umah aku

AKU JEMPUT SEMUA. Takde siapa terkecuali, tak kisah la korang bukan blogger, bukan readers mahupun bukan manusia *erk! Kehadiran korang ke majlis aku amat aku alu2kan. Seronok jugak kalau dapat jumpa reramai cenggini ye tak? Hehe

Banyak benda aku nak ceritakan lagi tapi minggu ni aku quite bizi dengan persiapan.. doa2kan yang terbaik untuk majlis aku plak ye :) Ada rezeki kita jumpa nanti ye :)




P/s : Tema warna pepel :) Jangan lupa amik goodies bag aku buat khas untuk korang tau!

You Might Also Like

57 comments

  1. tahniah...selamat pengantin baru...semoga berkekalan hingga ke syurga..

    p/s: Insyaallah sy akan dtg..!

    ReplyDelete
  2. waaa dah nk kawen,congrate3 ! smge bkekalan hingga ke akhir hayat :)

    ReplyDelete
  3. Untunglah sape duk dekat, boleh pegi. Aku jauh weyh! Huuu. Tapi aku mahu goodieeeeessssss!

    ReplyDelete
  4. Tahniah bro..!!~ SELAMAT PENGANTIN BARU, SEMOGE KEKAL BAHAGIA HENDAKNYE SEHINGGA HARI AKHIRAT..Amiiinnn..Yup, sudah dapat kad jemputan..thanks menjemput..InsyaAllah jika tiade pape rintangan den akan sampai..(^____^)..

    ReplyDelete
  5. Tahniah..Alhamdulillah dah selamat jd suami org...semoga bahagia hingga ke akhir hayat buat Afzal dan isteri... Bestnya kalau M masih lagi stay kat sana, bleh makan nasi minyak Afzal..hu hu tapi skang dah jauh..hanya mampu tgk picts kat blog je la...nnt hapload tau kat blog ni..
    Selamat Pengantin Baru ^_^

    ReplyDelete
  6. tahniah n selamat pengantin baru..semoga berbahagia hingga ke akhir hayat..sorry aku kena bertugas kat ec mall sama tarikh ngan majlis lu kat kajang...tak ada rezeki nk lepak2 ngan GBS semua

    ReplyDelete
  7. tipu tipu tipu. mana ada orang busy nak kawen o9 fb, buat entry, awrrrrrrrrrrrr

    ReplyDelete
  8. tahniah abg afzal :) camat pengantin baru..wuyoo..tolong printkn utk kami..haha..kami mls nk print sbb dawat pinter da abes stok.. ^-^
    muehehe.. :p

    maap xdpt dtg..ade exam..huhu..mohon pos beg goodies kat iteww ..nak jgkk..

    ReplyDelete
  9. Hahahahahah terbaekkkk. Setelah 5 pra-tonton, akhirnya acara kemuncak siap peta lagi.

    Tahniah, selamat pengantin baru semoga berkekalan hingga ke akhir hayat. Jangan ikut cara retis len tauuuu ^_^

    ReplyDelete
  10. tak habis ngn pepel dia..haha

    tahniah afzal..syoknya...

    ReplyDelete
  11. siyes tetiba sebak.










    aku takleh join. insyaAllah ko sentiasa join aku. join dalam doa. setiap sujud aku. sentiasa mendoakan yang terbaik untuk ko jah. dah beratus kali aku wish. so hari ni taknak wish dah. hehehe.










    :'(

    ReplyDelete
  12. ngahahah gua setuju dgn shong :p

    ok gua nk pakai bju pepel :)

    ReplyDelete
  13. Tahniah la afzal weiii..aku jauh di utara ni..pos goddies bag tu boleh..hehee

    btw, tahniah dan semoga bahagia ke akhir hayat yer...:)

    ReplyDelete
  14. tahniah . moga kekal hingga akhir hayat . moga dikurniakan chaya mata yg soleh dan solehah . amin :)

    ReplyDelete
  15. takziah..ehh!!! silap plak..tahniah..

    ReplyDelete
  16. tahniah afzal.... semoga berbahagia hingga ke akhir hayat.. selamat haneybulan ehhh... (~_~)

    ReplyDelete
  17. tahniah tuan blog n pasangan....moga bahagia selamanya...:)

    ReplyDelete
  18. Selamat Pengatin Baru.
    Semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat dan ke syurga.

    ReplyDelete
  19. Selamat pengantin baru

    tahniah.,hanya ucapan mampu diberikan..nak datang jauh sgt hehe :)
    hope semuanya berjalan lancar :)

    ReplyDelete
  20. tahniah afzal....syoknyeee!! kalau ade geng leh pegi ..sobss! tahniah tahniah & tahniah tau! :)

    ReplyDelete
  21. Tahniah dik zal!kau kini sudah menjadi milik orang...tiada lagi orang nak ngurat...macam nak turun KL je minggu ni..InsyaAllah dik,tiada aral melintang akak g...ingat nama akak ye...nak salam pengantin pompuan nanti...he he he

    ReplyDelete
  22. sedihnya x dapat pergi T___T

    Selamat Pengantin Baru, semoga kekal sampai akhir hayat =D

    tolong kirim goodie bag kat mana2 blogger kuantan ye :P haha

    ReplyDelete
  23. TAHNIAH! Moga berkekalan hingga ke akhir hayat Insya Allah. May Allah bless both of u. :)

    ReplyDelete
  24. xlama je lg nk jd laki org zal ni..blm puas tgk zal solo huwaaaaaa ;p

    ReplyDelete
  25. wah..kejap je.. da dekat da.. tahniah bro.. :)

    ReplyDelete
  26. Tahniah..... bestnyer makan nasi minyak...

    ReplyDelete
  27. Tahniah suka suki. Tahniah Afzal.

    ReplyDelete
  28. waah bestnya dah kawin....tahniah cikgi :)..smoga b'kekalan hingga akhir hayat..Amiiin

    ReplyDelete
  29. Selamat Pengantin Baru tok afzal.. moga bahagia ke akhir hayat :)

    *Agak2 goodies tu cukup ke idak untuk daku nie.. kena pi capat nie. hahaha.

    ReplyDelete
  30. tahniah dan selamat menjadi bakal pengantin baru

    ReplyDelete
  31. Tahniah bro.....selamat pengantin baru.
    Tanggungjawab bertambah...mendidik dan menjaga isteri kita dan kemudian anak-anak. Itu tugas kita..

    ReplyDelete
  32. Dekat tak dengan Taman Bukit Mewah?bakal adik ipar akak kat Taman Bukit Mewah.

    ReplyDelete
  33. tahniah banglong . sorry tak dapat join :'(

    ReplyDelete
  34. tinggal baper hari jer ag!! OMG!!! tahniahhhhh

    ReplyDelete
  35. Congrate afzal~!! =) Selamat Pengantin Baru. Semoga urusan di permudahkan.. amin. =)

    ReplyDelete
  36. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  37. tahniah zal... akhirnya keterunaan mu hilang jua.......
    selamat pengantin baru dari remy....

    ReplyDelete
  38. teringin nak dpt goodies bag special dr t0k
    teringin nak tgk t0k sanding kemalu-maluan di atas pelamin
    ahh namun apa kan daya...keje..s0bs

    ReplyDelete
  39. kita duk kat swak..jauh nak pegi makan kawen..anyway..tahniah.

    ReplyDelete
  40. tahniah tokkk! selamat menjadi suami yg soleh :) jaga isteri baik2 k..

    ReplyDelete
  41. tahniah.. kalsu sumer silent readers dijemput.. takut x cukup meja.. slamat pengantin baru smoga kekal ke jannah..

    ReplyDelete
  42. akhirnya tau siapa dia tok penghulu.
    selamat pengantin baru!

    ReplyDelete
  43. datang dari blog abang boni,, selamat pengantin baru,, moga kekal selama-lamanya.. amiin,, :D

    ReplyDelete
  44. Selamat menjadi pengantin.. Semoga diberkati Allah.
    Sorry. mokcik tak dpt hadir.. kureng sihat.. ada rejeki kita jumpa lenkali ekk bawah payung kue teow abg mat ker..

    ReplyDelete
  45. Tahniah abam ensem..sorry again tak dapat datang hari tu..rugi rugi tak datang..kalau tak leh jumpe geng sesengal...huhu..btw,raja sehari memang gojes lah.

    ReplyDelete
  46. tahniah.. Selamat pengantin baru.. ;)

    ReplyDelete
  47. hyieppp :D baru tau pasal ni. congrat sngt2 ! :D tumpang gembiraaaa...

    ReplyDelete
  48. lalalalala
    Tahniah bro
    semoga bahagia kekal hingga akhir hayat. kat kajang je ye insyaAllah xde aral sy singgah :D

    ReplyDelete
  49. tahniah.. selamat pengantin baru..

    ReplyDelete