'> Sampai Bila Nak Kejar Trafik? | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Tuesday, November 27, 2012

Sampai Bila Nak Kejar Trafik?

Assalam,

Orang dah balik, aku kat opis lagi. Tengah gigih donlod citer Stephen Chow hehe. Sementara nak menunggu abis donlod ni kasi post satu entry dulu la. Nak cerita apa ea?

Aku dapat rasa aku dulu ngan sekarang banyak berubah. Bukan setakat rasa lebih comel dan gebu, tapi semakin slow berblogging. Aku rasa aku betul2 jadi blogger personal. Citer bila aku rasa nak cerita, bukan kejar trafik dan income lagi. Entah la, sebab malas kot? :) Korang masih sama seperti setahun yang lalu?

Haish dulu kemain siang malam on9, tak cukup ngan chatbox blog.. siap ke facebook lagi. Kawan2 blogger humangaih jangan cakap la, kalau diikat sekaligus dah boleh bikin lidi penyapu. Kalau sehari tak bukak blog rasa macam tak korek idong plak, rasa macam ada je yang tak kena je. Aku tak tau sejak bila aku jadi macamni. Hmm musykil..

Tapi aku nak ucapkan trimas kepada muka2 aku yang rajin drop komen dan baca entry2 aku. Aku tatau samada korang baca sebab kita kawan atau memang korang suka baca.. okla tu bagi aku semangat sikit nak menaip lagi walaupun ntahapehape. Korn, Phat, Aien Not Alien, Ain Najwa, Remyhazza, Hanif Idrus, Boni Kacak, LydiaSunshine, Cikgu Jaja, Amranaiman, Najihahfara, Kak Ummiarisa, Liyaa MF dan beberapa nama lain yang tak sempat aku taip sebab kalau aku taip semua sah2 kang aku claim OT :P

Takpe2 korang teruskan menulis dengan lebih gigih ye. Aku harapkan korang akan berjaya, manala tau tetiba tercongok muka korang dalam rancangan Safiyya @ Entri Jameela ke nanti hehe.. jangan lupa petik nama aku :D Aku nak kayuh slow2, ok kot cenggini.

Oh ye, untuk yang bertanya, aku masih tak berubah.. masih tetap Afzalsukasuki cuma lebih kacak, tampan, bergaya, anggun, menawan dan bertambah subur je kikiki :D





Dah2 bini aku panggil balik suh beli Tora

16 comments:

  1. hehe...kelakar ayat yg last tu...:P beli tora?

    ReplyDelete
  2. zal....remy tetap sokong apa yg zal buat.... sesekali berkawan...selamanya remy akan ingat...... betul...bukan traffic yg kita kejar...tapi dasar persahabatan......kalau boleh semua hati nak jaga....InsyaAllah

    ReplyDelete
  3. ko doakan aku menjadi seorang pengacara nona satu hari nanti ye.hahahahahaha.. bro, ko sahabat blog aku. dari dulu sampailah bila2.. cuma aku harapkan ko jangan kuburkan blog ko ni je..itu je..

    ReplyDelete
  4. kadang-kadang berblog ni ekut mood jugak !

    ReplyDelete
  5. First time singgah sini and macam kebetulan pulak sebab masa jalan-jalan tadi jumpa komen kata blog ni blog personal terbaik..tup-tup sampai aje..hmmm banyak nak catch up ni..

    ReplyDelete
  6. no hal lah afzal.. kami ngerti saja, biasalah kan dah kawen mesti tanggungjawab lagi banyak.. banyak pulak nak kena fikir. :) kami tetap support tok ketua..

    ReplyDelete
  7. Akak pun kurang dah berblog sekarang ni...ikut mood je...klu dulu dok ingat duit je..haha..sekatang dok ingat anak je.mana dan nak ingat blog dah..hehe...i

    ReplyDelete
  8. akak dulu salah bertapa dah...jadi sekarang ni bukan trafik yang ku kejar...tapi kawan2 yang ramai...tak kira sape asalkan ikhlas...zal pun sejak kenal mula2 ngan skrang ada bezanya...kan dulu bujang sekarang dh kawin...beza lah tu kan...asyik berkepit ngan bini lettew!he he he..sentiasa bersedia membaca blog sengal ni...

    ReplyDelete
  9. salam bro..stepen chow tu cite ape?? kat ner dpr link..aku pon tgh mencarik

    Panas!! ==>> Mari Mencari Bahan Lucah

    ReplyDelete
  10. Kot2 perasaan malas nak blogging ni sementara je kottt... Sebab baru kawen ni mmg ada sikit kelainan. nanti lama2 okay la tu. Rajin le balik.

    ReplyDelete
  11. Terimakasih informasi nya gan, sangat bermanfaat :)
    nice post :)
    ditunggu kunjungan baliknya yaah ,

    ReplyDelete
  12. Err err serba salah nak komen ni. Hehehe. Sejak aku komen camtu terus kau sentimental betul kan? Aku pasan kat belog Aien pun kau ada komen cakap sket2 psl perubahan ni. Hahaha!

    Alaa, chill laa weyh! Sampai satu masa kita akan sebuk ke benda laen lak. Normal kut cenggitu. Biasanya, if dah jadik kawan ni, automatik kita takkan terlepas baca entry org tu. Kdg2 aku pun terpikir camtu. Tapi tak kesah la sbb apa pun kan? Kalau bukan kawan, siapa lagi nak support kawan kan? :D

    Teruskan berblogging selagi minat ada. & teruskan gak hidup macam biasa. Hehehe

    ReplyDelete
  13. sama lah kita bro..hehe tapi time ni la kita nak tengok sapa yang betul sentiasa bersama kita :)

    ReplyDelete
  14. berblog dengan cara tersendiri.blog sendiri anytime leh update kan apjal..ape ade hal kan..itu lebih enjoy berblogging kan..tak gitu?

    ReplyDelete
  15. Sebabnya bro dah ada tanggung jawab baru...hehehehe
    Under learning curve menjadi suami ...
    No problem bro...gue datang sini sebab entri kau sempoi....
    Tapi kalau aku dijemput interview pasal blog ini..nanti aku cakap blog kau sekali...hahahahahha

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com