Blog Sihatimerahjambu

Entry Sedar Diri

12:00 AM


As salam,

Aku terbaca entry blogger ni, tutorial buat profile blog yang comel. Oh kalau korang berminat KLIK SINI. Aku bukan nak down kan korang, aku paham ada antara korang yang terkinja2 teruja kemain nak buat tutorial cenggini kan? Mesti nampak comel macam akak kita kat bawah ni kan? kan?


Tapi mentabahlah, kalau korang buat secomel mana pun.. kalau muka serupa spender terselit seperti contoh di bawah ni baik lupakan. Ada harapan jadi bahan gelak guling2 sepupu sepapat. Nama tutorial pon Profile Owner Blog Yang Comel  ,bagi la kat yang comel2 je hehehe

Bajet manja la buat muka cenggitu?


Cenggini boleh dikata comel? Kuss semangat!!


P/s : Aku sendirik rasa nak bagi kaki nengok gambar sendirik!

You Might Also Like

36 comments

  1. bengonglah tau. rasa macam nak em em tak ada apelah . haha.

    ReplyDelete
  2. wehhhh muka cam ang tu lah yg comel sgt2 ok..sure mlm x lena tido..mandi mmg ang x mandi...makan sokmo kenyang..berak x flush hahahahahahaha

    weyyy join GA el..sudi2lah menghangetkan GA gua tu ok...

    ReplyDelete
  3. ni duck face ke pe ni? hahaha, pejam celik pejam celik comey la jgk kalau ditenung sejam dua. kahkahkah

    ReplyDelete
  4. Comel sgt...boleh buat ubat pening ni...sekali tgok dah 6 round muntah...muahaha

    ReplyDelete
  5. tak comel langsung, bajet seksi pulak. I rasa sesuai jer saper2 yg ada tekanan perasaan nak lepas geram, boleh tembak gambar kau ni kan.

    ReplyDelete
  6. Cute tu. Teruja aku hahahahahahahahahampagas tul ^_^

    ReplyDelete
  7. gambar ni buh dalam game hp akak-ant smasher pun okay gak ni...boleh menang banyak mata ni kalau akak main game tu dengan gambar ko ni zal..

    ReplyDelete
  8. Kehkeh! Comel apewww tu :P Rasa macam nak tarek2 je muncung tu pastu ikat kat pokok. Pastu paksa sekor monyet wat aksi sama kat pokok tu gak. Haaaaaa kiss2 molot, kan dah centa monyet namanye tuuu. Kahkahkah! :P

    ReplyDelete
  9. comel hape nk buat jadi adik angkat bleh?

    ReplyDelete
  10. Hahaha. Terbaik katakata semangat tu. Kehkeh.

    ReplyDelete
  11. alahai anje la sangat. hahaha. tak boleh tengok la gambar tu lama2. sakit tekak nak gelak2..haha

    ReplyDelete
  12. rasekan je lah muke kite nie comel..sapa lg nk puji kalau x diri sndiri...

    ReplyDelete
  13. Muka dan pose duck face ko tu mmg tak leh blah tok ekekekeek...mohon ko apply jadi model lipstik jer instead of sua kecik LOL sengal! >..<

    ReplyDelete
  14. Ahahaha..sedang mentabah tengok profile awak tu..ahahaha :p

    ReplyDelete
  15. eeeiiyew ..muke cam mintak kaki je ..hehehehe udoh udoh ler .. :D

    ReplyDelete
  16. haha..baik ko jangan buat tok...haha

    ReplyDelete
  17. maintain jer muka tok...... comel.....he3

    ReplyDelete
  18. awrrr comey nya...hehe..tang mulut tu yg mahal...

    ReplyDelete
  19. hahahaha...comel tu masing2 punya deifinasi....gambar tu comel la kot..ahakz

    ReplyDelete
  20. emel tu jgn dup show sgt nnti kene godam. hehe gmbr tpulang pd kite comel ke x mata yg memndang itu menilai

    ReplyDelete
  21. cumil giler ah... terus rasa nak like 150 juta kalik..

    ReplyDelete
  22. Saki hati secara tiba2 apabila lihat gamar tu..kiki

    ReplyDelete
  23. Anje? Wakakakakakakakaka. FIne. Hai anje.

    ReplyDelete
  24. hahaha..picture atas tu comel lah jg. Tapi klu yg pic bawah tu, tak dapek den nak tolong..haha:p

    ReplyDelete
  25. comellah mulut itik tu.......kah kah kah

    ReplyDelete
  26. hahahahah...xleh blah pic, mcm nk bg penampo pon ade..hahaha

    ReplyDelete