Assignment La Sangat Kan..

12:00 AM


As salam,

Sejak dua menjak ni rajin plak bos aku buat miting. Makin kerap la kitorang disua air kotak ngan kek London Choco Roll *terngiang2 lagunya. Pagi masuk miting, petang pun ada miting. Almaklumla aku ni orang kuat Pusat. Aku sorang je dah pegang 18 jawatan :P

Haritu masuk miting, bos aku tanya aku

'Afzal, awak sambung belajar ke?'

'Err memang ada niat nak sambung tapi buat masa ni blom lagi. Nape bos?',aku dah cuak. Semacam je bos aku ni

'Takde la saya tengok awal mengadap laptop je sejak pagi taip2 bagai. Kot2 la awak buat esaimen'

'Haah bos. Afzal suka buat esaimen.. hari2 Afzal buat esaimen!', kawan aku menyampuk ala2 slot cerita P Ramlee - Masam2 Manis. Yang lain gelak2 je. Pucat dah muka aku

Nak buat camner, dah time tu je yang aku ada nak buat entry. Mencik!

Bueekkkk!!!




You Might Also Like

30 comments

  1. haha, nasib x kantoi :P

    rajin betoi buat esaimen ye, haha

    ReplyDelete
  2. nasib baik bos tak tau.. ngeeeee

    ReplyDelete
  3. saya punr ajin jugak wat esaimen pagi2 hohoho

    ReplyDelete
  4. kikiki...ckp kat bos, sy buat esaimen penting nie...kalau tak caya bos sila ke http://afzalsukasuki.blogspot.com...hehe

    ReplyDelete
  5. aku pun rajin buat esaimen skang sebab nak amik hati KOMLI haha

    ReplyDelete
  6. ayokk bos dah perasan kakaka :D

    ReplyDelete
  7. ahahaha...awat tak bagitau bos.. dokbuat assigmen FB & blog...haha:p
    (jgn marah noo)...

    ReplyDelete
  8. hurmmm, kalau kantoi ape yang jadi yer..

    ReplyDelete
  9. bestlah bos tu..ada ctc number dia tak?

    ReplyDelete
  10. pagi2 kena wat 'esaimen' dulu amek mood kata kat incik bos. hehehe

    ReplyDelete
  11. LOL menusuk tul ayat bos ko tu kan.. yg kawan2 ko tu aku rasa kalau aku yg ada kat tempat ko masa tu, rasa macam nak hidangkan derang tu sorang2 dengan sup kaki perisa cagu... ok tak?? LOL >..<

    ReplyDelete
  12. hhahahahaha *gelak guling2..ni aseiman penting ni bos..kalo tak buat reader boleh meroyan haha

    ReplyDelete
  13. hehhehe...
    hampir kantoi dah tu...

    ReplyDelete
  14. As salam...hadooiiii...slmt x kantoiiii....antara slh satu assgmnt ler tuuu ^_^

    ReplyDelete
  15. Assignment la sangattttt! Kuikuikui

    ReplyDelete
  16. yokyok...nak repot kat bos la cenggini..hehehehe =P

    ReplyDelete
  17. Wahhh berwajah baru nampakkk. Aaaaaa tadi cam ada pos baru "ikhlas pasal mengomen" tak de punnn....

    ReplyDelete
  18. Esaimen yang memang susah kan. haha...

    Aku pernah jugak bukak blog time lecturer tengah mengajar pastu bila dia datang, bukak mende yang ada kaitan dengan subjek tu. hehe

    btw, salam kenal. first time kat sini. :)

    ReplyDelete
  19. esaiment la sangatt...

    nasib baik jenis boss x layan blog bagai..haha

    ReplyDelete
  20. geng remy jugak..he3..kalau remy pagi2 kalau menaip laju jer.... bos siap tegur lagi....sibuk hapdek ker?????
    bos remy baca blog remy ler...... huwaaaaaa

    ReplyDelete
  21. Hahahaa.. ckp je lah Berlatih menaip pagi2.. hehe

    ReplyDelete
  22. hahahah nasiblahhh...bosade blog tak?

    ReplyDelete
  23. klu bos kau baca blog kau habislah

    ReplyDelete
  24. mohon tmbah esaimen klik2 satu ag... haaha

    ReplyDelete
  25. a'ah lah kan..rajin lah sangat buat essement ye..

    ReplyDelete