'> Kan Cik Bini Dah Merajuk! | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Saturday, March 9, 2013

Kan Cik Bini Dah Merajuk!


As salam,

Semalam pagi macam biasa aku ngantor wife aku pegi keje. Aku tido agak lewat gara2 layan Running Man, jadi sangap jugak la aku pepagi tu. Semuanya blur pada pandangan mata aku. Aku bukak tingkap, almaklumlah wife aku takleh kena aircond.. loya2 katanya.

Bila sampai aku turunkan wife aku. Belum sempat dia tutup pintu aku dengar dia menjerit. Terhentak2 kaki dia. Cuak giler aku. Situasi cenggitu biasanya aku tengok time dia jumpa ulat kat tong sampah je. Bayangkan subuh2 cenggitu dia pegi bantai menjerit!

Sekali baru aku sedar yang jari dia terkepit kat tingkap, masa tu aku tengah naikkan tingkap pintunya balik. Kahkahkah klakau2.. terlawak plak bini aku pepagi tu. Tapi aku tak gelak. Kesian sebenarnya.

Last2 dia merajuk 2 menet ngan aku. Tu nasib jari, kalau terkepit kepala tatau la camner :P



P/s : Lawak bini aku dah maju setapak lagi ke hadapan

22 comments:

  1. innalillah..

    hahaha..kecian die, ok ke x dia tu ?

    ReplyDelete
  2. Jahat la.. bleh plak gelakkan.. Hahaha.. mst jari dia dh ad darah beku dh tu..

    ReplyDelete
  3. tok kejam...ada ke patut pi gelak....he3..... sakit tu.....

    ReplyDelete
  4. Kikikikiki...
    Tak baik tahu... ketawakan isteri tgh mengandung....

    ReplyDelete
  5. ni mesti kau rasa bersalah giler kan, sebab tu buat gelak2 kat sini. walhal dalam hati... hohoho

    ReplyDelete
  6. xpe cik bini next time cik bini balas dendam..pas2 ketawa kaw2 pya ok..hahaha

    ReplyDelete
  7. hahahah ehh tergelak

    pujuk laa bini tu tahap paling optimum. x rugi apzal aih :)

    ReplyDelete
  8. huh kejamnya en suami dia.. sapela ytukan.. ( sambil gelak2 macam xtau sape) hikhikhik

    ReplyDelete
  9. Ceh sabar je lah bini abang apzal.
    Bukannya nak tolong ke kesiankan ke risau ke?
    Boleh bantai gelak pulak....ceh :D

    ReplyDelete
  10. hehe krole mamai lagi ni..xpasal2 isteri jadi mangsa

    ReplyDelete
  11. awat mamai terokkk sangat? lahaiiii, sian bini.

    ReplyDelete
  12. tingkap mn lak ni... adakah di kereta atau adakah di rumah.. hmmm..

    ReplyDelete
  13. sampai hati ...mesti tengah touching cik bini ko tu ..

    ReplyDelete
  14. sian pulak terkepit jari.. nasib baik tak putus! haaa... kena pujuk nih....

    ReplyDelete
  15. confirmlah die majuk..leh lak dia bantai gelak..tak baik tau buat kakak cenggitu..ish ish..kakak ok?

    ReplyDelete
  16. confirmlah die majuk..leh lak dia bantai gelak..tak baik tau buat kakak cenggitu..ish ish..kakak ok?

    ReplyDelete
  17. Hadoi..tak baik tau awak ni..boleh pulak camtu..sakit tau...

    ReplyDelete
  18. apa la kau ni...kalau aku mau dh mkan penampar dh..

    ReplyDelete
  19. nida pernah tgok ade sorg nyonya 2 kpale tersepit time nk turun bas..sebijik cm pic 2... haha... kesian.... tp dlm mase same xle nk thn gelak... hihi (jahat sungguh diri ni) ;p

    ReplyDelete
  20. Hahahahah nak gelak, gelak je Zal. Jangan ditahan tahan. Cuma tahan je muka tu hahahahahah

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com