'> Fast Is Cepat Segmen 1.0 By Dysha Sahhir | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Wednesday, April 10, 2013

Fast Is Cepat Segmen 1.0 By Dysha Sahhir



Err sis Dysha suruh tempek banner ni je. Like 2-3 kali dan letak blog dia dalam bloglist aku je. Senang keje aku dan sebab senang la aku join GA dia ni. Lagipun aku memang nak masukkan dia dalam bloglist aku pon sebab sis Dysha pandai buat doodle dan comel2 belaka..err..

..macam aku.. (orang kata la..bukan aku sendiri yang kata tau. Percayalah! )
*plish terimalah hakikat walaupun pahit untuk korang telan

P/s : Aku taknak tag, kalau korang free leh la join :)

20 comments:

  1. hahaha... terima kasih sb join.. gud luckkkkkkk!!

    ReplyDelete
  2. gila pahit ni abg oi ! tak boleh nak telan ! erk

    hahaha

    ReplyDelete
  3. aku lebih rela telan ubat dari telan kata-kata ko..hahahaaa

    ReplyDelete
  4. hola. visiting here. :)

    http://justmeandeu.blogspot.com/2013/04/fast-is-cepat-segmen-10.html

    ReplyDelete
  5. slm bro, wish all the best n good luck~from group 4 ^^

    hohoho lawak je komen2 kt atas tu he3...

    ReplyDelete
  6. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  7. good luck
    group 4
    done follow

    http://iu-hazirah.blogspot.com/2013/04/fast-is-cepat-segmen-10.html

    ReplyDelete
  8. lamanya tak join benda2 macam ni..terasa rindu dihatiku..weeeee

    ReplyDelete
  9. saya no 10 :) hit me back ya

    http://oh-sourly-ily.blogspot.com/2013/04/fast-is-cepat-segmen-10.html

    ReplyDelete
  10. wah..zaza pun baru skg rajin2 skit join segmen..hehe

    ReplyDelete
  11. bw sambil follow..dari segmen yang sama..
    Group 6
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2013/04/fast-is-cepat-segmen-10.html
    Good luck

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum . Blogwalking dari segmen yg sama . Kump 3 , no 13 . Salam perkenalan (:

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/04/fast-is-cepat-segmen-10.html

    ReplyDelete
  13. ehem,bila due anak ko? nak kasi hadiah ni

    ReplyDelete
  14. Aku tak penah join segmen dan setakat ni belum ada rasa nak join pun lagi..

    pape pun good luck ye. :)

    ReplyDelete
  15. Cik akak merayau-rayau nie..lalu tersangkut kat sini...

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/04/fast-is-cepat-segmen-10-by-dysha-sahhir.html

    ReplyDelete
  16. all the best tok.....
    semoga berjaya nanti.....

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com