Sticky Post : Belangkas Art In Da House

12:00 AM


As salam,

Belangkas? Tapi apsal belangkas? Aku terfikir pagi tadi tapi aku rasa aku tau sebabnya. Sinonim ngan phrase 'Korang ni macam belangkas la'.. korang sendiri pon boleh agak maknanya kan?

Hasil kerja keras dan idea kreatif mereka, akhirnya terwujudlah Belangkas Art yang dimiliki oleh 2 orang kawan aku yang cun melecun ni. Aku kenal dorang since dorang kerja sebagai graphic designer lagi tahun 2006. Korang boleh kira sendiri pengalaman dorang sampai sekarang.

Antara produk2 yang dorang hasilkan adalah seperti :


INKJET PRINTING
Banner, Bunting, Backdrop, Signage, Sticker, Poster, Billboard etc.

OFFSET PRINTING
Business Card, Flyers, Paper bag, Poster, Brochure, Booklet, Books, Folder/Pocket File, Packaging, Receipt Book etc.

SILKSCREEN PRINTING
Car Sticker, Flag, T-shirt Printing, Gift and Souvenir

OTHERS PRINTING
UV Printing for Signboard, Canvas Printing, Sticker, Banner, Flag, CD Printing, Mirror Printing Acrylic Laser Cutting, Display Stand (Exhibition Equipment) X Stand, Tripod Stand, Rollup Stand, Pop Up Stand, Premiums Item, Button Badges

PHOTOGRAPHY
Wedding, Engagement, Couples, Portraits, Aqiqah, Event, Still Life/Product Shot, Canvas Printing, Custom/Story Album, Photo book, Sticky Album etc. Kelas asas fotografi pon ada disediakan :)


*Kerja-kerjapemasangan (installation) juga disediakan seperti gantung banner, bunting,
  billboard, signage, sticker dan lain-lain. Permohonan lesen juga akan diuruskan.


Aku recommend korang untuk pilih produk2 dorang sebab dorang memang superb kreatif, sangat teliti dan berkualiti. Bab2 harga korang jangan risau, lagi murah dari pasaran biasa malah boleh kow-tim harga lagi hehe :D 

Kat sini aku attachedkan skali antara hasil2 kerja tangan dorang. Kompom korang puas ati weh :)










Kalau korang berminat dengan hasil kerja dorang, korang boleh contact dorang di BelangkasArt.blogspot.com atau KLIK SINI untuk ke facebook mereka. Kat sana korang boleh lihat sendiri hasil kerja tangan dua orang awek cun ni hehe :D

Sebarang pertanyaan korang boleh rujuk terus kepada dorang, Huda dan Fiza di fb chat atau emelkan je ke Belangkas_art@yahoo.com




Seyesly secara personally aku sangat kagum ngan dorang. Thumbs up guys!

P/s : Petik nama aku kalau korang nak dapat special harga ngeh3 :D





You Might Also Like

12 comments

  1. bagus zal ni...tolong promote bisness orang...nanti tolong akk pulak ye...

    ReplyDelete
  2. cantiklah! wedding fiza nanti ade dapat diskaun berganda x?heee

    ReplyDelete
  3. Perghh.. Cantik, dan menarik.. :)

    ReplyDelete
  4. menarik sangat...... nampak kreatif dan berseni...... moment2 indah ciptaan belangkas art!

    ReplyDelete
  5. mak ai lawanya, berkenan kita tgk..

    ReplyDelete
  6. Mmg chnatek hsil kerja dirg...wah siap utk lesen ngn pemasangan sekali? Mmg terbaek la...

    ReplyDelete
  7. sampai hati kau x promote kerja aku as wedding planner...sob sob sob

    ReplyDelete