'> Tutorial Ikat Tocang (New Braid Style) | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Saturday, April 6, 2013

Tutorial Ikat Tocang (New Braid Style)




P/s : Ko dah kenapa Afzal oi?? Dah buang tebiat??


20 comments:

  1. mlm2 ikat toncang bini ke
    bini ikat toncang dia hahahahaha
    kahhhhhkahhhhhhhh

    ReplyDelete
  2. xde rmbt nk buat cenggini...boleh cuba kt rmbut lain x? eh....larikkkk

    ReplyDelete
  3. boleh tergeliat jari gemuk ai

    auww

    ReplyDelete
  4. cantik..tp kalu zaza try mesti xjadik..hehe

    ReplyDelete
  5. Susah tocang ni bro nak buat...
    Sejak bila blog sengal ni jadi blog gegurl....hemmmm

    ReplyDelete
  6. hahaha, tak sangka bila lama dah tak jengah sini, dah tukar pulak tema blog ni. hihi.

    Sorry, lama tak datang sini! busy pulak.

    ReplyDelete
  7. Arkkkkkk aku tersalah masuk belog ke tengahari ni?

    ReplyDelete
  8. aku tak reti mcm mne nk buat tocang..mcm susah je..

    ReplyDelete
  9. haa tulah baru nak kata"dah kenapa si afzal ni"hehe

    respect la kat org yang buat tocang kat diri sendiri, cmna la diorang boleh agak nak rambut mana yang perlu di belit2.hehe

    ReplyDelete
  10. terer r org tu, bleh tocang2 sndri.. belajar bang belajar, nt bleh wat kat bini.. hohoho

    ReplyDelete
  11. teringin ke tok nak tocang gitu? haha

    ReplyDelete
  12. bleh cuba bt kt istri tok,..praktis bt kt anak nnt,..haha

    ReplyDelete

  13. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  14. leh tunjuk kat adik ni,suruh dia wat kan..hihi panas dah had pinggang..tunggu masuk bulan may baru nak potong..

    ReplyDelete
  15. ala kiutnya. lepas ni boleh buat kat bini awok hehe

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com