'> Kad Pengganti Diri | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Monday, August 5, 2013

Kad Pengganti Diri


As salam,

Aku ngusha tepi tingkap opis, jalan raya dah penuh sesak. Tengah berkira2 camno nak balik raya nanti. Kan besh time aku nak balik raya.. time tu la semua orang dok pakat2 tido, anyam ketupat ke.. atau kacau dodol. Hmm stress!!

Oh ye trimas untuk blogger Duniaku Shida dan Azhafizah sebab kirimkan kad raya kat aku. Aku masih lagi terharu dari minggu lepas sampai hari ni. Naik bengkak idung aku ngan hingus.


Dan pada masa yang sama aku juga terima kad undangan walimatulurus daripada Azhafizah dan Aien Not Alien. Masing2 akan melangsungkan perkahwinan pada bulan Ogos ni. Aku teringin gak nak pegi memandangkan aku mungkin akan kembali 'bujang' tak lama lagi uhuk3. So kepada korang yang nak join aku boleh la inform aku awal2, kita konvoi reramai :)



Untuk Azhafizah dan Aien Not Alien.. tahniah2. Semoga perjalanan majlis dan segala yang dirancangkan dipermudahkan Allah insyaAllah :)

21 comments:

  1. mana kad raya aku?? kata nk anto

    ReplyDelete
  2. TAHNIAH TOK SEBAB MENDAPATI KAD RAYA, SOBS :'(

    ReplyDelete
  3. selamat pengantin baru kepada mereka dan selamat hari raya to u afzal :)

    ReplyDelete
  4. happy gila tadi bila dapat kad raya . thank you ! :D

    ReplyDelete
  5. hahahaha. kembali bujang macam mana tu bro???hahaha

    ReplyDelete
  6. Kembali bujang ya... :)

    Sebelum tu Selamat Hari Raya Aidilfitri dari saya, salah silap harap dimaafi

    ReplyDelete
  7. maafkan sy tok,,,nak mintak wet raye boleh? wuuuuu

    ReplyDelete
  8. nak duit raya apzal plessh! haha sian emy kene keje tahun nie tau! haha

    tahniah kat bakal mempelai.mesti sibuk buat persiapan kan :)

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum abam,

    Selamat HAri raya jugak, maap zahir batin ye..


    p/s : bujang la sangatttt..
    kalau la org rumah baco....paham2 suda..haha

    ReplyDelete
  10. slmt hr ry apzal .. nice to meet u . huhu

    ReplyDelete
  11. salam aidil fitri dr saya .http://www.gilamodified.com/2013/08/saalam-aidil-fitri-buat-semua-rakan2-ku.html

    ReplyDelete
  12. Bro..thanks kasi kad raya. dah sampai tadi.... kad raya pertama 2013..
    http://hanifidrus.blogspot.com/2013/08/kad-hari-raya-dari-afzalsukasuki.html

    ReplyDelete
  13. Selamat Hari Raya Aidilfitri Buat Semua Rakan-Rakan Blogger ..
    Blogwalking Malam Raya...hehehehe.

    Dari Hanif Idrus Blog and Family.
    Thanks be my friend

    ReplyDelete
  14. dah nak kawen dah semua..kamu pun dah jadi ayah dah...kenal kome2 dari kome2 dok menggedik lagi.sekarang semua nya dah bertukar status..

    ReplyDelete
  15. salam lebaran bro.....untungla dpt kad....ha3

    ReplyDelete
  16. Selamat Hari Raya Aidilfitri juga. Tahun ni tak dapat kad raya pun, dapat kad kahwen jer....

    ReplyDelete
  17. sama2 zal :)
    thanks juga untuk zal sudi exchge lg xsgka tau hehee :)

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com