Fast Food Restaurant Di Malaysia

12:00 AM


As salam,

Jemu plak hadap benda yang sama kan? Balik2 Pizza, KFC.. McDonalds. Korang tak terasa nak try yang lain ke? Untuk pengetahuan korang, ada banyak lagi fast food restaurant yang ada di Malaysia ni tau. Cuma kita je tak tahu.. mungkin kurang publisiti. Kat sini aku update mana yang aku tau.. mana tau malam ni boleh tukar selera ye tak? :)


Chicking Fried Chicken
L1-11, First Floor, Tropicana City Mall, No. 3, Jln SS 20/27, 47400 Petaling Jaya, Selangor


Popeyes Lousiana Kitchen
Taman Tun Dr. Ismail, Mid Valley, Sunway Pyramid, Wangsa Walk, Klang Parade, Selayang Mall


Texas Chicken
AEON Bukit Tinggi, Kajang, Empire Damansara, The Mines, Sunway Pyramid, Sri Gombak


Sarpinos Pizza
Subang, Bangsar, Puchong, Raub, Melaka


Wendy's Restaurant
Sunway Pyramid, IOI Mall Puchong, Jaya One, Mont' Kiara, Giant Kota Damansara, Berjaya Times Square, AEON Rawang, AEON Ipoh Station 18 & Suria KLCC


Hartz Chicken Buffet
Sarawak Plaza, Melaka, Sunway Pyramid, Satok, Berjaya Times Square, Menara Summit, Bintulu


Seoul Garden BBQ Restaurant
The Mines, Amanjaya Mall (Sg.Petani), Alor Setar Mall, Mahkota Parade (Melaka), City Square (JB)


My Burger Lab
Seapark Outlet PJ, OUG Outlet KL


**********

Haa amacam? Ni sebahagian fast food yang ada. Ada cadangan nak makan mana
malam ni? Kalau ada jangan lupa roger aku skali ye :)

You Might Also Like

6 comments

  1. -Chicking Fried Chicken
    -Sarpinos Pizza
    -Hartz Chicken Buffet
    tiga restaurant ni saya tak pernah tahu lagi.. yang lain2 dlm senarai entry Afzal tu saya dah pernah try..

    My advice, mlm ni try lah ke Marcos Pizza.. kalau nak tahu boleh baca di entry saya : http://zazaabdullatif.blogspot.com/2013/09/marcos-pizza.html

    =)

    ReplyDelete
  2. Popeye pernah masuk..ok jugak la makanan dorg..tp fav sy! Seoul garden..hehe:P

    ReplyDelete
  3. oh banyak juga kan pilihan lain..tapi bro, semua tu mcm tiada di Sabah..hahaha..
    kesian kamek, balik2 dok hadap KFC, Pizza & Mcd je klu teringin...hihi

    ReplyDelete
  4. Hartz Chicken Buffet kat Sunway Pyrmid dah tutup.
    -Ex staff

    ReplyDelete
  5. Tak pernah lagi masuk dalam restaurant seperti di atas..balik balik KFC,Mcd tu je laa..ntah bile nak try yang lain tak tahu la

    ReplyDelete