Header Daripada Blogger Azhafizah

12:00 AM


As salam,

Warna kuning header aku uoll's hahaha :D Ni semua hasil kerja tangan blogger Azhafizah. Selama ni aku tengok dia asyik edit template blogger lain je.. kali ni aku minta dia design header aku plak. Header aku sebelum ni cinonet je.. nampak tak nampak je. Nah sekarang hamik kou!


So kalau korang rasa nak ubah selera, nak try hasil kerja tangannya boleh la direct ke dia ye. Aku attachedkan kat bawah facebook dan blog dia. Korang boleh tengok sendiri hasil2 kerja tangannya yang sememangnya awesome huhu.


Harga seyes murah, trimas Pija :D

You Might Also Like

11 comments

  1. ok fine... menarik..

    gua tertarik..

    semakin terik..

    macam nak naik..

    ok... nk.

    ReplyDelete
  2. wah..cantiklah tok..siyes lawa fiza buat.. :)

    ReplyDelete
  3. Cehh separuh mati miza ingat abang afzal punya hasil tangan. Patut la terasa lain macam je. Macam ada tak kena. Apasal la lawa sangat, rupa-rupanya hasil tangan kak fiza. Memang cun habis la. Ekekekeke saja nyakat. Peace abang afzal ^^" *Buat peace tepi pipi XD

    ReplyDelete
  4. Memang menarik.. I tengok header afzal ni pun dari blog Fiza lah hehe.. InshaALlah memang ada niat nak order buat header dari Fiza tu. later kot :))

    ReplyDelete
  5. cantik, menarik, tertarik . ehhh !

    cunnnn la header baru tu ^^

    ReplyDelete
  6. Tenkiu again afzal..sudi order..dah besar dah header tu besarlah jugak semangat update blog tu ye :p

    ReplyDelete
  7. hahaha..comel header baru tu.. nak jugakk:P

    ReplyDelete
  8. Salam daripada Zalora Malaysia,
    Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
    Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di zalorateam@zalora.com.my

    ReplyDelete