Blog Sihatimerahjambu

Lesson : Periksa La Dulu Nombor Platenya

12:00 AM


As salam,

Tadi masa balik dari jumpa kawan kat PNB Darby Park pergilah ke parking kereta. Tengok2 ade calar sikit kat bumper depan. Apa lagi laju je la pegi tengoknya.. risau kemain.. Duduk kejap tengok, belek2 skali tetiba ade orang tegur dari belakang. 

"U buat apa sini?" Pastu dia tekan kunci kereta. Skali BMW M-Sport die beb! Ouchhh! Warna sama, spec sama.. 

Terkesima sekejap.

Jawapannya yang keluar.."Wow, I like your BMW! We have the same type!" Sambil tekan kunci tapi jauh la bunyinya. Rupanya salah kereta.. Omai




**********

Ni aku copypaste cerita dari timeline kawan wife aku :) Aku nak pakai BMW? boleh.. aku amik emblem BMW kasi tampal kat honda aku. Uhuk2.

Tapi menjadikla alasan dia. Nasib sama kereta. Kalau time tu dia tekan remote, kereta datsun turbo bodykit skyline yang berbunyi.. haa acane tu?

You Might Also Like

9 comments

  1. hahaha..da tek cam kereta sendiri..selalu terjadi kes cmni :)

    ReplyDelete
  2. haha...nasiblah kereta jenis sama kan..cover sikit malu tu :)

    ReplyDelete
  3. kadang2 gitulah. belom apa2 dh tergelabah. mayb sebab BMW kot.

    ReplyDelete
  4. hehe nasib la sama, klau tak mlu hbis kot..hehe

    ReplyDelete
  5. haha.. cover lah tu..hikhik..
    pakai kereta apapun janji anak isteri selesa kan bro?? hehe..

    ReplyDelete
  6. hahaha..nasib baik tak masuk terus dalam keta

    ReplyDelete
  7. hahaha okay lgi tu . belum nk bukak pintu kereta

    ReplyDelete
  8. ko pkai Honda..? Sama la.. tapi Honda aku 2 tayar je.. hahaha

    ReplyDelete