'> Giveaway Birthday Azhafizah | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Monday, January 13, 2014

Giveaway Birthday Azhafizah


As salam,

Gigih aku pepagi Isnin ni. Sesampai je ke opis terus online dengan harapan nak balas jejak kengkawan yang ter-miss last 2 weeks. Baru jejak blog Azhafizah.. terpaksa buat entry dulu baru sambung blogwalking ngehngehngeh. Sori la aku tak tahan.. tak tahan godaan hadiah yang Azhafizah tawarkan almaklumla dia bermurah hati nak buat GA bersempena hari lahir dia yang bakal tiba.

Heh kagum tak.. aku jarang nak join menda alah cenggini tapi kali ni tetiba teruja plak :D korang boleh klik banner bawah untuk terus ke GA Azhafizah :)


Perghh huntungla kan.. setau aku orang yang sambut hari lahir yang dapat hadiah, tapi kes ni orang yang sambut besday plak yang bagi hadiah. Kehkehkeh

P/s : ni pesen orang kayo sambut besday.. kayo ngan idea :D

23 comments:

  1. Terima kasih afzal join..semangat jugak nak komen ni..wallpaper calendar tu dah selamat hantar kat email ye.nanti check.Good Luck!

    ReplyDelete
  2. harusss join ni.. jom kita bersaing ;)

    ReplyDelete
  3. akak punya harijadi hadiah pun tak de apa lagi nak bagi orang hadiah..heheh..

    semoga berjaya Afzal/..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum..datang sini melawat sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  5. SALAM...SINGGAH DR SEGMEN SAMA :)
    http://syiralokman.blogspot.com/2014/01/seratus-sunnah-rasulullah-saw.html
    MUNCUL KEMBALI ! ^_^
    HEHEHE..JOM BLOGWALKING ^_^

    ReplyDelete
  6. salam..dtg blogwalking dr GA yang sama..jemput kunjung dan follow blog saya juge yea...tqvm!

    http://ummiaisys.blogspot.com/2014/01/segmen-giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  7. salam..dtg blogwalking dr GA yang sama..jemput kunjung dan follow blog saya juge yea...tqvm!

    http://ummiaisys.blogspot.com/2014/01/segmen-giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  8. Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  9. oshin menyinggah kejap....

    good luck !!!

    http://gurlgemini.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. dari segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2014/01/segmen-giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  11. dri ga yg sama...follow sini..follow wawa balik..
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  12. salam ukhwah. dari GA yg sama.

    http://zafirahcahayakejayaan.blogspot.com/

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com