Sayonara Bos! (Video Ucapan Aku)

8:29 AM


As salam,

Semalam secara rasminya merupakan hari terakhir bos aku sebagai penjawat awam. Dia bersara akhirnya woo woo.. Hmm seronok rasanya bersara, kalau la aku boleh bersara esok hehe :D Actually dia dapat tawaran bekerja sebagai konsultan di Jeddah. Gaji basic RM50K sebulan. Giler ko sape tak nak!

Alhamdulillah majlis farewell dia pun dah selesai. Semuanya berjalan lancar. Aku sempat kenal dia tak lama, ada la dalam setahun lebih. He's nice. Mungkin sebab dia kaunselor. Apa2 pun bos selamat bertugas di tempat baru dan semoga selamat perjalanan pergi dan pulang :)

Last but not least video di bawah untuk tatapan bos. Sayonara bos!




P/s : Ada yang berminat nak ngorat? Oh lupa inform bos aku 60something :D

You Might Also Like

6 comments

  1. cam biasa lah aku komen.. tapi aku nak komen part vedio tu.. apesal sikit2 ko tgk kiri.. pastu ko tgk kiri.. dan ko tgk kiri lagi... apesal..? apesal..?

    ReplyDelete
  2. Gaji rm50k ..gila ah...

    Single lagi? Nk ngorat ah

    Kekekee

    ReplyDelete
  3. Gaji rm50k ..gila ah...

    Single lagi? Nk ngorat ah

    Kekekee

    ReplyDelete
  4. gaji 50k...sekarang jugak saya berhenti kerja...hehe

    ReplyDelete
  5. haha....senget abam ni..last -last tu..

    Alhamdulillah, gaji 50k? semua nak....sapa yg taknak tu fikir balik 10 kali kalau dapat awaran camtu..haha

    ReplyDelete
  6. Ala..xdpt lak nak tgk video..uikss gaji 50k giler tak nak kan..rezeki dia..

    ReplyDelete