Aku Suami Yang Pasrah

12:00 AM


As salam,

Semalam aku anak beranak pergi Tesco cari barang, wife aku minta singgah kedai jamu. Aku tanya nak beli apa. Dia kata "Ada laa.."

Sampai rumah aku punggah barang, aku nampak botol yang dia beli. Gulp! Telan air liur aku. Terus meremang bulu roma aku!


Sebab terpengaruh ngan entry ZazaZehra la ni. KLIK SINI untuk bacaan lanjut.

Menambahkan stamina dan aktivi harian?? Cheh alasan je tu. Kahkahkah mati la aku cenggini


Apa salahnya kalau isteri nak jaga penampilan diri. Kalau sebelum ni macam Mak Lampir.. mana tau kot dia nak berubah jadi Che Ta? Heheh

P/s : Pasrah je la aku lepas ni kahkahkah








You Might Also Like

7 comments

  1. Harum Malam memang bagus kan wife afzal :)

    Banyak kelebihan dan pastikan original :)
    http://www.azhafizah.com/2014/03/kelebihan-harum-malam.html

    ReplyDelete
  2. juga entry orang lepas kawen... tak nak komen lebih2

    ReplyDelete
  3. wah..nak macam che ta ke??
    janganla...tengok leher che ta tu..
    dah bekedut pun..
    muahhaha...

    ReplyDelete
  4. adakah ko bermaksud yang wife ko sebelum amalkan ni macam mak lampir. sampai hati ko... heheh.

    ReplyDelete
  5. ko pun kena cari supplement tmbh power ni bro... huhu

    ReplyDelete
  6. huiyoo.. kau x amalkan ke hahaha. lama x komen blog kau.

    ReplyDelete
  7. huiyoo.. kau x amalkan ke hahaha. lama x komen blog kau.

    ReplyDelete