'> Surat Penafian Kenaikan Gaji Kakitangan Awam 2015 | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Friday, September 26, 2014

Surat Penafian Kenaikan Gaji Kakitangan Awam 2015


As salam,


Nah sekarang sudah terang lagi bersuluh JPA sendiri mengeluarkan surat menafikan kenaikan gaji kakitangan awam melalui bajet yang akan dibentangkan 2014/15 akan datang. Jadi sekarang kita sudah tahu cerita sebenar dan diharap tidak lagi percaya khabar-khabar angin di media sosial atau sebagainya.


Aku harap kakitangan awam tidak terlalu berharap, congak balik perbelanjaan yang ada. Yang siap sedia tempah kereta baru sebab dengar ura-ura ni sempat agaknya kalau nak batalkan balik. Kita doakan yang terbaik, kalau ada rezeki untuk kita.. takkan ke mana.

Dengar boleh, percaya jangan :)

6 comments:

  1. Memang terkejut masa baca kenaikan gaji tu.. gila punya banyak kenaikan.. last2 member antar pic mcm kat atas..hehe

    ReplyDelete
  2. kihkih~ kuciwa je penjawat awam yg dah tempah kereta bagai tu :P

    ReplyDelete
  3. belum masa nya kot...benda tak pasti lagi..kan??

    ReplyDelete
  4. harap ada sesuatu yang lebih baik..ye tak.

    ReplyDelete
  5. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
    Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete
  6. tu la pasal... aku dah cakap banyak kali dah kat orang2 dalam group whatsapp, jangan la share mengkhinzir buta je... check dulu... ingat 'diorang' tu nak sangat ke naikkan gaji?
    eh teremo lak... hahahaha

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com