'> Ulang Tahun Perkahwinan Ke Dua | afzalsukasuki

Blog Sihatimerahjambu



Monday, September 29, 2014

Ulang Tahun Perkahwinan Ke Dua


As salam,

Alhamdulillah,

Masih dipanjangkan jodoh sehingga ke hari ini, telah dimurahkan rezeki dengan izinNya telah dikurniakan permata hati kami Dhya Khayla Jasmeen, dikuatkan lagi hati-hati ini dengan kasih sayang yang dipinjamkanNya.



Tetapi aku masih mengharapkan agar diberi kesempatan hidup untuk membimbing keluargaku ini, memberi dan menerima kasih sayang dikala sempit dan sukar bersama sama. Diberi ruang untuk memperbaiki segala kelemahan yang ada selama dua tahun berjalan ini sebagai seorang suami, ayah dan ketua keluarga.



Terima kasih di atas restu keluarga dan kalian semoga terus mengiringi perjalanan hidup kami untuk tahun-tahun berikutnya. Amin.

Selamat ulang tahun perkahwinan kita kedua Radhiah Izzati

16 comments:

  1. Congratulations!!! anyway Salam kenal, saya blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com. Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer...

    ReplyDelete
  2. amin! Tahniah... selamat menyambut ulang tahun perkhawinan yg ke-2..moga terus berbahagia hingga ke Jannah..:)

    ReplyDelete
  3. Nak juga komen kat sini jugak walaupun dah komen kat fb...hehehe...tahniah ye zal...jangan lupa tanggungjawab seorang suami dan sebagai ayah besauuuu...ingat tu ye..

    ReplyDelete
  4. hiiiiii.. sweet sgt entry nih.. kalau rajin, singgah la blog sy balik.. tengkiuuuu..

    http://omeybulat.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. eh!!muka dah nak makin seiras dah..hehehe..
    semoga kekal bahagia..jangan gaduh2..kekal romantik sampai bila2 tau..:)

    ReplyDelete
  6. salam. semoga kekal bahagia hingga ke jannah..amin

    ReplyDelete
  7. Happy Annyversary Afzal. Moga berbahagia selalu hingga ke syurga bersama keluarga tercinta :)

    ReplyDelete
  8. selamat hari ulang tahun ye afzal.

    ReplyDelete
  9. selamat ulangtahun perkahwinan ye :).. semoga kekal ke jannah..

    done follow & join giveaway ...hihi
    http://iambintanghati.blogspot.com/2014/10/blogger-area-mega-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. Ehem2.. tahniah dengan keluarga yang di bina dan dengan kehadiran orang baru akan menguatkan lagi kasih sayang kekeluargaan kalian.. semoga berkekalan till jannah.. =)

    ReplyDelete
  11. selamat ulangtahun! moga kekal hingga jannah :)

    ReplyDelete
  12. CN follow sini 2468 dari segmen http://www.cekgunorazimah.com/2014/10/blogger-area-mega-give-away.html

    ReplyDelete
  13. Selamat ulang thaun perkahwinan!

    Salam perkenalan.
    Blogwalking blogger area contest. :)

    ReplyDelete


Copyright © afzalsukasuki Designed by azhafizah.com