Blog Sihatimerahjambu

Ada Berapa Orang Di Dalam Gambar?

11:53 AM


As salam,

Jom uji daya penglihatan kita. Daripada gambar yang aku sertakan ni, boleh tak kalian kira ada berapa orang yang berada di pejabat tersebut? 3 kali aku bagi jawapan, tiga-tiga salah. Chiss!! Aku minta korang kira ni.. jangan kata aku tipu plak :P


Kalau betul aku belanja choki-chok hehe :)

You Might Also Like

18 comments

  1. mcm menakutkan pulak yg dok menyorok bawah meja tu -_-

    tp nak teka jugak . 4 kot . hahaha

    ReplyDelete
  2. akak suka baca komen orang dulu kemudian baru jawab..heheh..tapi akak nampak 6 je.cemana depa dapat 7,8 tu??

    ReplyDelete
  3. takleh kira ..sbb pening..gambo gegor2..hahaaa

    ReplyDelete
  4. saya nampak tiga org je. Mungkin sebab saya rabun kot... hahaha

    ReplyDelete
  5. Semilan campur tukang amik gambo... Yeay nak choki-chok ^_^

    ReplyDelete
  6. rasanya macam 8 orang...tak tahu la salah kira ke. huhu

    ReplyDelete
  7. 9 orang kot :)..berapa jawapannya ni?

    ReplyDelete
  8. 5 orang ;)
    Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. BLognya nice :)

    Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)
    Jika ada pertanyaan - hubungi saya aja:
    dewi.aja@kumpulbagi.com

    ReplyDelete
  9. saya dah follow blog ini.kalau sudi follow balik.terima kasih.
    http://bicarabihah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. tak tak nak!!! takuuuttttt >.<

    p/s: ohai abang afzal!!! err lagi sekali dah lama tak datang sini.. kehkeh

    ReplyDelete