Blog Sihatimerahjambu

Afzalsukasuki : Blog Geng Emak-Emak

12:00 AM


As salam,

Hari tu mak aku ada cerita..

"Along, kelmarin ada kawan mak datang jumpa mak. Lupa plak mak siapa sebab time tu mak bizi kat surau.."

"Kenapa ngan kawan mak tu?", aku tanya. Curious plak aku sebab cara mak aku macam suspend je. Gaya cerita macam nak cerita pasal raksasa atau haiwan mutasi sekitar taman.

"Dia tanya mak.. kenal ke ngan blogger afzalsukasuki?"

"Abis mak jawab apa?", tanya aku lagi

"Mak kata la tu along. Dia pun kata dah agak dah yang blogger tu anak Kak Yah. Dia selalu gak baca blog Along"

"Ooo", aku sengihkan je la. Nak buat apa lagi


Cuma aku appreciate sangat-sangat sebab ada juga orang yang sudi baca blog aku ni walaupun pembacanya dikalangan emak-emak. Kawan mak aku plak tu. Blog biasa-biasa, kalau ada cerita.. adalah benda yang nak aku kongsikan.

Trimas la makcik, harap saya boleh tampilkan entri-entri yang lebih baik lepas ni :)



You Might Also Like

9 comments

  1. Amboii..sampai bertanya tu..nampak sangat kefemesan abg long..

    ReplyDelete
  2. golongan mak2 suka baca blog along..bestlah..saje nk skodeng apa yg along tulis.kih2.,

    ReplyDelete
  3. Haha. .ada peminat lah tu... suka baca entry2 along yg sempoi...:-)

    ReplyDelete
  4. sebenarnya golongan mak2 la yang memeriahkan dunia blog ni..hehh

    ReplyDelete
  5. femes afzalsukasuki. tapi betul kan, bila kita tau siapa yg baca blog kita, kita rasa menghargai dia sgt kan.

    ReplyDelete
  6. jaga2 yer bang.. ada silent reader lagi tu... hahaa

    ReplyDelete
  7. macam best lak dapat tahu kawan mak baca blog...ni tahu afzal buat entry pasal dia, berbunga-bunga hati makcik tu. hehehe

    ReplyDelete
  8. hehehe aku dulu lecturer yang baca. sahsah takleh nk kutuk dia kat blog..haha

    ReplyDelete