Blog Sihatimerahjambu

Siapa Selain Gadis Dan Jurukamera?

10:47 AM


As salam,

Hari ni aku cuma nak kongsikan gambar yang aku terima di aplikasi Whatsapp semalam. Aku tak nak cerita panjang, mengiyakan atau menidakkan. Kalian sahajalah yang berikan jawapannya ye. Apa yang kalian nampak, samada kalian nak percaya atau tidak.. terpulang la :)

Teliti gambar di bawah, perasan tak kalian selain gadis dan jurukamera.. ada sesuatu lagi di situ. Erk!


P/s : Perhati bayang-bayang dalam air tu :)

You Might Also Like

13 comments

  1. yang belakang tudung dia tu ker bro?? huhuhu..serammm...

    ReplyDelete
  2. 5 minit aku perati gmbar ni kat mane benda tu pon aku x jumpa.. lepas 5 minit aku perati gadis ni pon sampai naik segan.. nasib baik gadis ni tak kenyit mata kat aku. kalo tak aku yang pengsan

    ReplyDelete
  3. ooo kiri..secara terbalik...

    ke guna app ghost?huhu oppss

    ReplyDelete
  4. aku tak nampak apa2.tapi bila aku largekan size..dia gegor2..tu je.

    ReplyDelete
  5. baca komen maya baru perasan..baru nampak..bayang2 je kot..:p

    ReplyDelete
  6. ada kepala ular tu ke dalam air sebelah kanan dia?

    ReplyDelete
  7. xde ponnn..kne tgk guna mikroskop nehh..xdpt dikesann

    ReplyDelete
  8. dah lama perhati tak nampak apa apa pun...ke aku yg lembab?? huhu

    ReplyDelete
  9. maybe guna apps ghost tu kot lepas tu rotate nampak bayangan tu..ke?

    ReplyDelete